valla o halimi de koyarımeee en önemlisi hani hamile halin, oğluşun nerde
royalist foruma heyecanı saldı kendi kayboldu
anam senin memişler maşallah süt nasıl dolmuşAllah emanet kuzum sende yavrunda
Ebruuuu, ben ruyada gibiyim. Sanki 2 gun sonra dogum yapacak kisi ben degil, baskasi.. Inanamiyorum hala bir bebegim olacagina..
Hayat ne tuhaf deyip deyip geziyorum evin icinde..
valla o halimi de koyarım
alıntı yok
anam senin memişler maşallah süt nasıl dolmuşAllah emanet kuzum sende yavrunda
süpersin bacım ya imrendim kızzz
yaa şu faceden beni bi ekleyiiiiiiiiiin, hanginiz kim bilemedim gerçek adlarınızı
yaa şu faceden beni bi ekleyiiiiiiiiiin, hanginiz kim bilemedim gerçek adlarınızı
gördüm seni de arkadaş olarak ekle butonu yok şekerim sende... msj gönder flan yok kendini baya gizlemişsin
ayy sen kaynanangile ne dedin erken falanmı dedin, bende sezeryan olacağımı daha söylemedim bişey uydurmam lazım
mervee nerde bacım hani, ben resimlerin üstüne geliorum gerçek isimler çıkıo buradaki nicklerle çıkmıoo:97:
merve bi baksana esrarengiz halimden çıkmışmıyım
Kayinvalideler hamileligimin zaten 7.ayindayim diye biliyorlardi. Sen konuyu dhaa once biliyormusun, emin degilim.. Ben dugunumde 2 aylik hamileydim. Kocacik 3 gun once, anneisni arayip, dogum yapacagimi duyunca kayinvalide buyuk sok yasamis. konuyu kapattik acmadan. Sezeryani ben istedim. Buna da saygi duydular. cok sukur, suan kuafore gitmek disinda bir derdim yok.
Kayinvalideler hamileligimin zaten 7.ayindayim diye biliyorlardi. Sen konuyu dhaa once biliyormusun, emin degilim.. Ben dugunumde 2 aylik hamileydim. Kocacik 3 gun once, anneisni arayip, dogum yapacagimi duyunca kayinvalide buyuk sok yasamis. konuyu kapattik acmadan. Sezeryani ben istedim. Buna da saygi duydular. cok sukur, suan kuafore gitmek disinda bir derdim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?