2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ebruuuu, ben ruyada gibiyim. Sanki 2 gun sonra dogum yapacak kisi ben degil, baskasi.. Inanamiyorum hala bir bebegim olacagina..
Hayat ne tuhaf deyip deyip geziyorum evin icinde..

ayy sen kaynanangile ne dedin erken falanmı dedin, bende sezeryan olacağımı daha söylemedim bişey uydurmam lazım

ayy sen kaynanangile ne dedin erken falanmı dedin, bende sezeryan olacağımı daha söylemedim bişey uydurmam lazım

Kayinvalideler hamileligimin zaten 7.ayindayim diye biliyorlardi. Sen konuyu dhaa once biliyormusun, emin degilim.. Ben dugunumde 2 aylik hamileydim. Kocacik 3 gun once, anneisni arayip, dogum yapacagimi duyunca kayinvalide buyuk sok yasamis. konuyu kapattik acmadan. Sezeryani ben istedim. Buna da saygi duydular. cok sukur, suan kuafore gitmek disinda bir derdim yok.

royalistcim senle günlerimiz aynı gibi ama ben daha beklemedeym düşün haziranın 2 sine çatı muayenesi yapıcak daha tabi benm oğlan o zamana kadar durabilirse inş durmaz da kendiliğinden gelir

konuyu biliyodum canım onun için sordum, bakalım bizimkiler sezeryana ne dicekler üfffff bir sürü uzatacaklar yaaa yok normal yap bilmemne, sanki ben bilmiyorum normal yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…