2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

royalistcim senle günlerimiz aynı gibi ama ben daha beklemedeym düşün haziranın 2 sine çatı muayenesi yapıcak daha tabi benm oğlan o zamana kadar durabilirse inş durmaz da kendiliğinden gelir

ne guzel bekleyebiliyorsun.. Ben bekleyecek durumda degilim galiba arkadasim. Hamilelikte cok hizli ve asiri kilo aldim. kendimi tasiyamiyorum. zaten tombistim gebe kalmadan once. simdi belim, ayaklarim heryerim cok agriyor. ellerim ayaklarim kocaman oluyor, moralim bozuluyor her gecen gun. Doktora bunlari anlatinca, alalim bebegi dedi. Biliyorum normal dogurmak en iyisi de.. normal ansizin olan birsey, ben ani seyleri de pek sevmem.. Rabbim hayirlisini nasip etsin tabi..

ahhh canım inan bende aynı durumdayım aslında daha bugn doktora dedim (şikayet için değilde)sıkıldım hamilelikden eskisi gibi koşarak yürümeyi rahat eğilip doğrulmayı v.s. v.s. özledim dedim hele el ve ayak şişliği çok kötü bi durumda bende hatta sinir sıkışması bile yaptı ağrı kesicilerle duruyorum amaaan napıym bende normal doğum diye tutturdum işte inş kolay ve normal olur ne diym çok istiyorum hem biraz daha büyüsün bebişim

konuyu biliyodum canım onun için sordum, bakalım bizimkiler sezeryana ne dicekler üfffff bir sürü uzatacaklar yaaa yok normal yap bilmemne, sanki ben bilmiyorum normal yapmayı

valla can senin canin. Ne istersne ona karar ver. Benimkiler de basta cok konustu. Normal olsun, kolay, yaparsin vs. ben normalde acidan kacmiyorum. Ani olmasi bir de 8 hazirana kadar uzama ihtimali yuzunden sezeryan istedim. inshallah hayirlisi budur. Baskalarini takma kafana. doktorunla konus, digerlerine de can benim canim dersin.

zor da olsa, dayanabildikten sonra sorun yok o zaman . Normale sartlanmissin, normal olur isnhallah o zaman. saglikla dogsunlar da.......

valla doğru olmazsa hiç söylemem sürpriz olur, hem o zamana kadar kafamın etini yemezler

canım oncesinde dini nikah falan mı vardı düğüne kadar bekleseydiniz Allah neetsin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…