royalistcim senle günlerimiz aynı gibi ama ben daha beklemedeym düşün haziranın 2 sine çatı muayenesi yapıcak daha tabi benm oğlan o zamana kadar durabilirse inş durmaz da kendiliğinden gelir
konuyu biliyodum canım onun için sordum, bakalım bizimkiler sezeryana ne dicekler üfffff bir sürü uzatacaklar yaaa yok normal yap bilmemne, sanki ben bilmiyorum normal yapmayı
senin tarihde bellimi canım
ne guzel bekleyebiliyorsun.. Ben bekleyecek durumda degilim galiba arkadasim. Hamilelikte cok hizli ve asiri kilo aldim. kendimi tasiyamiyorum. zaten tombistim gebe kalmadan once. simdi belim, ayaklarim heryerim cok agriyor. ellerim ayaklarim kocaman oluyor, moralim bozuluyor her gecen gun. Doktora bunlari anlatinca, alalim bebegi dedi. Biliyorum normal dogurmak en iyisi de.. normal ansizin olan birsey, ben ani seyleri de pek sevmem.. Rabbim hayirlisini nasip etsin tabi..
konuyu biliyodum canım onun için sordum, bakalım bizimkiler sezeryana ne dicekler üfffff bir sürü uzatacaklar yaaa yok normal yap bilmemne, sanki ben bilmiyorum normal yapmayı
dr 18 i gibi alalım dedi, tam tarihi 3 haziranda verecek, oooffff daha benim çok var
hımmm şimdi oldu sağol canım valla,merakımdan çatlayacaktım az daha
ahhh canım inan bende aynı durumdayım aslında daha bugn doktora dedim (şikayet için değilde)sıkıldım hamilelikden eskisi gibi koşarak yürümeyi rahat eğilip doğrulmayı v.s. v.s. özledim dedim hele el ve ayak şişliği çok kötü bi durumda bende hatta sinir sıkışması bile yaptı ağrı kesicilerle duruyorum amaaan napıym bende normal doğum diye tutturdum işte inş kolay ve normal olur ne diym çok istiyorum hem biraz daha büyüsün bebişim
zor da olsa, dayanabildikten sonra sorun yok o zaman . Normale sartlanmissin, normal olur isnhallah o zaman. saglikla dogsunlar da.......
valla can senin canin. Ne istersne ona karar ver. Benimkiler de basta cok konustu. Normal olsun, kolay, yaparsin vs. ben normalde acidan kacmiyorum. Ani olmasi bir de 8 hazirana kadar uzama ihtimali yuzunden sezeryan istedim. inshallah hayirlisi budur. Baskalarini takma kafana. doktorunla konus, digerlerine de can benim canim dersin.
yaklaşık 1 ay var ha benm de 3 hafta var ama 38 den sonra heran gelebilir diye beklemedeym böylesi dahamı kötü ne ne zaman olacağı belli değil
çatlama diye hemen link attım zaten
sen gene iyisin benim sat a göre 2 temmuznormal doğumda ultrasondada 26 haziran
neyseki sezeryanla kurtarıyoruz
canım oncesinde dini nikah falan mı vardı düğüne kadar bekleseydiniz Allah neetsin siziKayinvalideler hamileligimin zaten 7.ayindayim diye biliyorlardi. Sen konuyu dhaa once biliyormusun, emin degilim.. Ben dugunumde 2 aylik hamileydim. Kocacik 3 gun once, anneisni arayip, dogum yapacagimi duyunca kayinvalide buyuk sok yasamis. konuyu kapattik acmadan. Sezeryani ben istedim. Buna da saygi duydular. cok sukur, suan kuafore gitmek disinda bir derdim yok.
buraya yazmaktan orayı inceleyemedimkioffff kızlar canım kahve istiyo 2 gündür hamileliğim boyunca hiç içmemiştim
içsene kız ne duruyorsun?
canım oncesinde dini nikah falan mı vardı düğüne kadar bekleseydiniz Allah neetsin sizi
canım oncesinde dini nikah falan mı vardı düğüne kadar bekleseydiniz Allah neetsin sizi
ayy zarar eder yavruşuma diye içmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?