2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah razı olsun darısı bıze ınsallah (amin)

bugun 3 tür kusuyorum kızlar yaaa neden böle oldum
bugun anlaşılan yine uyku yok bana bu gece allahtan disko kralı var hafta içi hiç bir program olmuyo cok sıkılıyorum gecelerii:95::95::95::95:

bu arada merhaba kızlarrrrrrrr

Son düzenleme:

bende dün öyleydim yhaa, yemek yiyemedim kuzucum aç kaldı diye ağladım falan çok kötüydüm.geçmiş olsun dikkat edin kızlar kendinize

bende öyleyim doymuyorum valla, ne bulsam yiyorum, aa merve ne oldu cnm yaa
ay ne biliyim canım ya ütü yapıyım dedim (oturarak!) onda da yoruldum, örtüleri yıkamıştım sericektm fortmantoya falan anam yok seremedim. neyse yarın ablam gelicek o yapar
yaa geçmiş olsun bi ben miyim hamileliğim boyunca kusmayan evet ya disco kralını bende seviyorum hafta içi çok uyuz geçiyor
aynen oyle bıde doymuyorum bu aralarrr

ben sabah kahvaltısı yaptım öğlen de bulgur pilavı yedim hala öyleyim canım bişi istemiyo

bende kusuyordum da bugun tam tersı oldu 1 tabak kısır 2 tabak köfte 1 tabak cılek 2 bardak ayran mıdem hoşaf oldu ama hala yıyesım var kendıme yuh dedım artık hayatım boyunca (ABARTISIZ SÖYLÜYORUM) ilk defa bu kadar yemek yıyorum

bende dün öyleydim yhaa, yemek yiyemedim kuzucum aç kaldı diye ağladım falan çok kötüydüm.geçmiş olsun dikkat edin kızlar kendinize

ayy bilmiyorum evde tek başına kaldığımda oluyo daha cok sankii semiyorum evde tek kalmayı saten annemede kızdım arıyo ayy aklım öle sende diyo bende dedimki eğer bendeyse kalkar gelirsin öle deme aklım sende diye kızdım dedem öldü miras işleri bitmedi sanırım bu hafta bitecekmiş bitmezse pazara gelrim diyodu hee bekle ki annnen gelsin sıkıldım artık ben yanlızlıktannnnnnnnn:95::95::95::95::95::95::95:

benim yediğimin haddi hesabı yok şimdiye kadar, her gün 6-7 öğün dolu dolu hemde ama 2 gündür hiç iyi değilim yhaa

eşin yokmu? görevde falanmı

benımkıde pazartesı aksamı bınıyor allaha sükür annem o gelmeseydı kayınvalıde derken ıkı gorumcemde gelecektı allahım dularımı kabul ettı

Son düzenleme:

benım eşimde yok yanımdaaa

maşallah de kıs ne gusel işte çok zor klozetle kardeş oldum resmen

aman aman kusma sakın bir yerlerini çimdikle baya yemişin cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…