59 la kaldım 68 kıloyum :26: boyumda 1.75 ama kendımı ayı gıbı hıssedıyorum
ne güzel tamam bitmiş senin işin dha almazsın bebiş alır alırsa , o da doğumla gider ztn.
ne güzel tamam bitmiş senin işin dha almazsın bebiş alır alırsa , o da doğumla gider ztn.
kız yok o anlamda değil ne güzel az almış doğumla 7-8 kg gitse e şişlik de var kolayca verir anlamında söyledim ne hemen kötüye yoruyonsenin işin bitmiş derken yaniçok kilo aldın işe yaramazsın sen artık demekmi yoksa
pek belli etmem kilolu dururum ama öle aşırı deil resmimi görmedin demiii face de
arkadaşlar pazartesi doğuma gidiyorum...epidural sezeryan olucam kısmetse...inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza...
kız yok o anlamda değil ne güzel az almış doğumla 7-8 kg gitse e şişlik de var kolayca verir anlamında söyledim ne hemen kötüye yoruyon
şimdi gördüm şekerim uzunsun belli değil evet
arkadaşlar pazartesi doğuma gidiyorum...epidural sezeryan olucam kısmetse...inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza...
yaa kız şaka yaptım bacım hemde bulantıdan gözümde dönmüş kız bana yazdın sandım
ooooooooo hadi Allah kurtarsın canımmmmm...
haziran anneleri dökülüyorrrr
sağol canım...hepimize allah hayırlı doğumlar nasip etsin...
hadi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..sağlıkla bebeğine kavuş inşallah
hala ayı diyor yaaaaaakızım ne güzel fit bir hamilesin ayrca o badi ne öyle yaaa göbek açıkta kalmış poza bak yesinler seni
bile bile gıydım ya işte sevi görsun dıyee bır ara esımn esyasını gıymıstım oda acıkta kalmıstııhosuna gıtmıstı karının
bile bile gıydım ya işte sevi görsun dıyee bır ara esımn esyasını gıymıstım oda acıkta kalmıstııhosuna gıtmıstı karının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?