2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin işin bitmiş derken yani çok kilo aldın işe yaramazsın sen artık demekmi yoksa
kız yok o anlamda değil ne güzel az almış doğumla 7-8 kg gitse e şişlik de var kolayca verir anlamında söyledim ne hemen kötüye yoruyon
pek belli etmem kilolu dururum ama öle aşırı deil resmimi görmedin demiii face de

şimdi gördüm şekerim uzunsun belli değil evet

kız yok o anlamda değil ne güzel az almış doğumla 7-8 kg gitse e şişlik de var kolayca verir anlamında söyledim ne hemen kötüye yoruyon

şimdi gördüm şekerim uzunsun belli değil evet

yaa kız şaka yaptım bacım hemde bulantıdan gözümde dönmüş kız bana yazdın sandım

yaa kız şaka yaptım bacım hemde bulantıdan gözümde dönmüş kız bana yazdın sandım

amannn bende ciddi dil çıkarmıyorum biliyosun dimi :44: sana yasmadım şekerim melteme yazdım

ayrıca sen 20 almışsın ben 18 ne fark var arada? sana yazmış olsam o anlamda o zaman benim de işim bitmiş

Son düzenleme:
hala ayı diyor yaaaaaa kızım ne güzel fit bir hamilesin ayrca o badi ne öyle yaaa göbek açıkta kalmış poza bak yesinler seni

ahh canıııımm baya bi iri olmuşsun sen yaa bu ne böyle ooooooooo şaka kız şaka yaaa neren kilolu gayet iyi görünüyosun sen yine boydan kurtarmışsın ben napiyim 1.65 boyum var, yuvarlanacam top gibi oldum enim boyum aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…