ahh canıııımm baya bi iri olmuşsun sen yaa bu ne böyle oooooooooşaka kız şaka yaaa neren kilolu gayet iyi görünüyosun sen yine boydan kurtarmışsın ben napiyim 1.65 boyum var, yuvarlanacam top gibi oldum enim boyum aynı
hoşune gider onun sonra der ki ben böyle muhabbetleri sevmem
ayrıca dip boyan çıkmış bacım
seviyi böyle anıyoruz biz bacım o anlarya kızlar çok güldüm yaa sevi deyince şusmiley niye kullanılıyo, ben çok güldüm buna yaa
aman olsun ne olacak feda olsun kuzulara
aman olsun ne olacak feda olsun kuzulara
evet boyatacam ama gebelıkten yaptıramıyrum acaba bu hafta yaptrsammı artık :44:ama boyatırsam bu rengımı yaptrcam kesın bana cok yakısıyooo bır kac kere yaptrmıstım Eki Görüntüle 197611
ben hayatım boyunca hiç 55 kg bile olmamıştım
ben hayatım boyunca hiç 55 kg bile olmamıştım
olsun ben oldum da ne oldum bekarken korkuluk gıbıydımmm en son asma dalına baglıcam dedı annem kuslar gelmesın dıyee sımdı kılo alınca esım dıyorkı esra azcık ele gelır oldun dıo resmen tahtaydın dıyor
he valla benimkide öyle diyodu esra valla, ama ben eski resimlerime bakınca imreniorum, yinede biraz kilom kalsın istiyorum yhaa düğünde 47 ye düşmüştüm.şimdi benim herifin oyun hamuru oldum sanki tonton diye ad taktı bana
eklenti değil bacım alıntı
ayrıca bu resmi gördük kaç kere başka resmin yok mu
öfffffffffff başlıcam kilonuza yeter be susun
hee walla anam süslü hatunlar bunlar ama mervecim seninde onalrdan kalır yanın yok sende çok guselsinnnnnnnn
ayrıca bebek gördüm alıntı yapmamak için buraya yazıyom maşallah diyommmm
ayyy şu kilo muhabbetinden hamileliğim boyunca kusmayan ben kusucimmmmmmmm şimdi yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr:84:
bende en sexı resmımı koyayımmı :))
bende en sexı resmımı koyayımmı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?