bende en sexı resmımı koyayımmı :))
kız ne oldu geldiler heralde, ne var sende gayet fitsin niye sinir yaptın
anam bugün millet bu merveye imrendi buda kalktı komplex yaptı yok yere, ben bi foto eklersem haline şükredersin haa
sağol bacım tşk ederm, kilo konusunda yaralıyım da ondan konuşulsun istemiyorum
bişe diyiimmi aldığım kiloları hiçç takmıyom ben bu bebek için çok uğraştım 20 kilo alsaydımda takmazdım nası olsa verilir ama bu bebekler bizim için mucize ben yaşadım biliyorum hikayemi biliyosunuz tekrar sölememe gerek yokkkk olsun takılmayın kilolara şöle düşünün içimizde ki bir mucize hayatımızda yaptığımız yapacağımız en mükemmel şey hepimiz hepiniz çok guselsiniz hepimiz çok gusel annelerizz canlarım benimmmmm
bişe diyiimmi aldığım kiloları hiçç takmıyom ben bu bebek için çok uğraştım 20 kilo alsaydımda takmazdım nası olsa verilir ama bu bebekler bizim için mucize ben yaşadım biliyorum hikayemi biliyosunuz tekrar sölememe gerek yokkkk olsun takılmayın kilolara şöle düşünün içimizde ki bir mucize hayatımızda yaptığımız yapacağımız en mükemmel şey hepimiz hepiniz çok guselsiniz hepimiz çok gusel annelerizz canlarım benimmmmm
Eki Görüntüle 197616 Eki Görüntüle 197617 Eki Görüntüle 197618 en sonkı altınlı resmı hıc unutmuyorum esimle cok buyuk bır anısı var nısan olmama 10 gun vardıı
ayrıca kumral sarısın esmer her halım boyle ısteee alıntı yapmayın
vayyy superrrr bacımmm harıka gorunuyosunn bak bıde bana bak asıl en sesınız benım :))))))))))))99
escooll harbi çok sexysin
şaka maka burdayım diyor veledin maşallah güzel çıkmışsın
esraaaaaaaaa dünür resimlerin çıkmadı bende bacım uyus oldummmmmmmmmm
teskur sekerım :))anam yerın kıs senııı
escooll harbi çok sexysin
şaka maka burdayım diyor veledin maşallah güzel çıkmışsın
esraaaaaaaaa dünür resimlerin çıkmadı bende bacım uyus oldummmmmmmmmm
canım rabbim sahibine bağışlasın cok guselsin canım
ee sende hadi reiting topluyon ha hani yok iki sayfadırr resim mesim
dadadannn az sonra şok şok şokkk
.................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?