2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anam bugün millet bu merveye imrendi buda kalktı komplex yaptı yok yere, ben bi foto eklersem haline şükredersin haa

sağol bacım tşk ederm , kilo konusunda yaralıyım da ondan konuşulsun istemiyorum

bişe diyiimmi aldığım kiloları hiçç takmıyom ben bu bebek için çok uğraştım 20 kilo alsaydımda takmazdım nası olsa verilir ama bu bebekler bizim için mucize ben yaşadım biliyorum hikayemi biliyosunuz tekrar sölememe gerek yokkkk olsun takılmayın kilolara şöle düşünün içimizde ki bir mucize hayatımızda yaptığımız yapacağımız en mükemmel şey hepimiz hepiniz çok guselsiniz hepimiz çok gusel annelerizz canlarım benimmmmm

işe budur yanii

valla kız doğru söylüyorsun çeken bilir, biz çekmediğimz için kiloları bahane ediyoruz... Burak'ıma feda olsun kilolarım

vayyy superrrr bacımmm harıka gorunuyosunn bak bıde bana bak asıl en sesınız benım :))))))))))))99

asalete bak beee kocamın penyesı ablamın donu :)))))))))))))))))))9

Son düzenleme:
escooll harbi çok sexysin

şaka maka burdayım diyor veledin maşallah güzel çıkmışsın

esraaaaaaaaa dünür resimlerin çıkmadı bende bacım uyus oldummmmmmmmmm

canım rabbim sahibine bağışlasın cok guselsin canım

vayyy superrrr bacımmm harıka gorunuyosunn bak bıde bana bak asıl en sesınız benım :))))))))))))99

ee sende hadi reiting topluyon ha hani yok iki sayfadırr resim mesim

dadadannn az sonra şok şok şokkk

anam yerın kıs senııı
teskur sekerım :))

escooll harbi çok sexysin

şaka maka burdayım diyor veledin maşallah güzel çıkmışsın

esraaaaaaaaa dünür resimlerin çıkmadı bende bacım uyus oldummmmmmmmmm

dedım ben benden sexısı yok dıye anlamadınız

canım rabbim sahibine bağışlasın cok guselsin canım

ee sende hadi reiting topluyon ha hani yok iki sayfadırr resim mesim

dadadannn az sonra şok şok şokkk

koydum ya bacım gormedınmıı

escooollllll walla değdi süpersin ama emin ol ben senden daha sexsyimmmm saçlarıma bakın insan bir jöle sürer yatıştırır o tuyleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…