2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız? ay bişy sorcamda utanıyorum kızlar benim bebek aşağıya baskı yapıyo aşağıda agrı hissediyorum arada, birde vajinada ağrı oluyo sanki doğum kanalında genişleme varda acıyo gibi başka bişydende olabilir tabi bilmiyorum ama aklıma acaba açılma mı oluyo yada doğuma yakın çatı mı genişliyo ondanmı acıyo gibi şeyler geliyor :26: böyle olan varmı hiç ? sizce neden ki :44: erken doğmaz inş. ya zaten zayıf bebişim içerde ne kadar kalsa o kadar iyi

valla benimde oluyo hatta aynen tarif ettiğin gibi..bende açılma olduğunu düşündüm açıkçası.yarın doktora gidicem sormayı düşünüyodum.

bişicik olmas canım yaaaa bozma moralini benim velet de baskı yapıyor hatta elliyim dedim baskı yapan yeri kasıklarımın da altında hissettim hareketlerini o kadr inmiş kii çok şaşırmıştm... bişey olmaz korkma

offfff bıse olmaz benım kızıma beeeee aklına gelmesın kotu seyler ben 2 kg dogmusum bıse olmaz kuzuma

gözün aydın canımm maşallah bebişine :)) spinal sezeryanda uyutuluyomuydu ? ben uyutulmadan yapılıyo sanıyodum uyandıgında ağrın oldumu hiç ? tecrübelerini paylaşırsaan sevinirim

gözün aydın canım ne güzel görmüşsün oğluşunu :)) benimki daha minnak seninki iyi yine eksiklerini tamamladıkça mutlu oluyor insan değilmi

yok sadece merak ettim canımcım bişey olmaz inşallah ama acıyo gibi arada inşallah erken doğum belirtisi filan değildir benim doktorda hiç alttan bakmadı ultrasondan belli olurdu değilmi açılma olsa ?

offfff bıse olmaz benım kızıma beeeee aklına gelmesın kotu seyler ben 2 kg dogmusum bıse olmaz kuzuma
ay olmasın ya erken doğmasın kuzucugum zamanında gelsin acık daha besliyimde öyle gelsin
valla benimde oluyo hatta aynen tarif ettiğin gibi..bende açılma olduğunu düşündüm açıkçası.yarın doktora gidicem sormayı düşünüyodum.

sorup yazarsan çok sevinirim canım hatta geçmişi kaçırabilirim özelden yazarsan mutlu olurum inş. tahmin ettiğimiz gibi değildir :26: öğrenmiş oluruz hiç olmazsa

sankı sen yazıyon bana deli karııııııııııııı
aaa ben hep yazdım sana bugun bebekim poyrazım gelmiş dedim sna laf attım sen bunları görmediysen ben napyım
yok sadece merak ettim canımcım bişey olmaz inşallah ama acıyo gibi arada inşallah erken doğum belirtisi filan değildir benim doktorda hiç alttan bakmadı ultrasondan belli olurdu değilmi açılma olsa ?

evet canım benim kanamam olduğunda ultrasondan bakmıştı açılma var mı dediğimde yok demişti, belli oluyor ultrasondan...

arkadaşlar pijama olayına takıldım şu haluk bayramın takımları vardı ya onlardan almak istiyorum.en yugun fiyat nerdeydi hatırlayamadım.bilen varsa yazabilir mi?

haluk bayram pijama nette pijama dünyasından bak istersen.fiyatlar fena değil ama tabi istanbuldan alan arkadaşlar daha ucuza almışlardır asıl yeri orada galiba bi de seçenek çok..sen nerde oturuyodun..bi de ankarada çarşıbaşı mağazasında gördüm bi kaç modelini..

iyi o zaman ya açılma yok demekki çatı genişlemesi filan olabilir :26: saol canımcım

gözün aydın canım ne güzel görmüşsün oğluşunu :)) benimki daha minnak seninki iyi yine eksiklerini tamamladıkça mutlu oluyor insan değilmi

sağol canım, önceden üzülüyordum zayıf diye ama şimdi hiç takmıyorum. sağlıklı olsun da zayıf olsun napayım. bir de benim doktorum rahat bu konularda sen naparsan yap çok etkileyemezsin kilosunu dedi. benim dışımda gelişiyormuş.
eksiklerini almak acayip rahatlatıyor gerçekten. beşiği erteleyip duruyorduk, strese girmiştim.

kızlar kaç gündür giremiyorum. kimler doğurdu, bilen bi yazsın hayrına
canım valla bu hafta Royalist ile EGE doğum yaptı ikisi de sezaryen...
iyiyim canım bugun dışardaydım arkadaşta oturdum akşama kadar ama ayaklarım somun ekmek gibi oldu şiş nası görsen

sen nasılsın dünürün doğurmamışş daha
bende iyiyim şekerimm napıyım, dünürüm doğurmadı belli olmuyor mu hala laf yetiştiriyor bana ordan deli karı
iyi o zaman ya açılma yok demekki çatı genişlemesi filan olabilir :26: saol canımcım

ne demek hayatım rahat ol sıkma canını... çatı genişlemesi olsa nolur sezaryen olmucan mı boşveeeeeeer

saol canım. acaba bi normal doğum duyabilecekmiyiz merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…