selam kızlar nasılsınız? ay bişy sorcamda utanıyorum kızlar benim bebek aşağıya baskı yapıyo aşağıda agrı hissediyorum arada, birde vajinada ağrı oluyo sanki doğum kanalında genişleme varda acıyo gibi başka bişydende olabilir tabi bilmiyorum ama aklıma acaba açılma mı oluyo yada doğuma yakın çatı mı genişliyo ondanmı acıyo gibi şeyler geliyor :26: böyle olan varmı hiç ? sizce neden ki :44: erken doğmaz inş. ya zaten zayıf bebişim içerde ne kadar kalsa o kadar iyi
selam kızlar nasılsınız? ay bişy sorcamda utanıyorum kızlar benim bebek aşağıya baskı yapıyo aşağıda agrı hissediyorum arada, birde vajinada ağrı oluyo sanki doğum kanalında genişleme varda acıyo gibi başka bişydende olabilir tabi bilmiyorum ama aklıma acaba açılma mı oluyo yada doğuma yakın çatı mı genişliyo ondanmı acıyo gibi şeyler geliyor :26: böyle olan varmı hiç ? sizce neden ki :44: erken doğmaz inş. ya zaten zayıf bebişim içerde ne kadar kalsa o kadar iyi
dünürrrrr nerelerdesin sen yaaaaaa annen geldi unuttun bisi:84:
gözün aydın canımm maşallah bebişine :)) spinal sezeryanda uyutuluyomuydu ? ben uyutulmadan yapılıyo sanıyodum uyandıgında ağrın oldumu hiç ? tecrübelerini paylaşırsaan sevinirimslm.. 23 mayıs pazartesi günü spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi....allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu... ameliyatım çok iyi geçti genel anesteziye göre çok daha iii hiçbirşey anlamadım ameliyat masasına yatmamla saniyler geçti dakika bile değil bebeğin ağlama sesi çok güzel bir duyguydu gerisini hatırlamıyorum zaten uyutulmuşum... allahım iyiki doğurdum:)))) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıklı birşekilde alırsınız bebişleri kucaklarınıza...
selamm. oğlumu gördüm bugünnbenim minnak oğlum hala minnak, 2600 olmuş. hiçbir sorun yok sadece ufak tefek olacak dedi doktorum. her şey yolundaydı çok şükür. doğumu da sordum, normalin de sezaryenin de avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı, kararı bana bıraktı. haftaya şeklini de tarihini de netleştiririz dedi. en başından beri bende normal doğum cesaretini görmediğini de söyledi arada:)) normal istiyorsan yapabileceğine inanmalısın önce dedi:)) gerçi doktorumun hastaneden ayrılma durumu var, ona canım çok sıkıldı. haftaya o da belli olacakmış. allahtan arada burda da bir doktora gidiyordum en kötü ihtimal onda yaparım doğumu ama inşallah kendi doktorum benim doğumumdan sonra ayrılır...
oğlumun parkyatağını, küvetini, ufak tefek eksiklerini de aldık bugün. boğulma önleyici yastıkla emzirme yastığı da aldım.
yok sadece merak ettim canımcım bişey olmaz inşallah ama acıyo gibi arada inşallah erken doğum belirtisi filan değildir benim doktorda hiç alttan bakmadı ultrasondan belli olurdu değilmi açılma olsa ?bişicik olmas canım yaaaa bozma moralini benim velet de baskı yapıyor hatta elliyim dedim baskı yapan yeri kasıklarımın da altında hissettim hareketlerini o kadr inmiş kii çok şaşırmıştm... bişey olmaz korkma
ay olmasın ya erken doğmasın kuzucugum zamanında gelsin acık daha besliyimde öyle gelsinofffff bıse olmaz benım kızıma beeeee aklına gelmesın kotu seyler ben 2 kg dogmusum bıse olmaz kuzuma
valla benimde oluyo hatta aynen tarif ettiğin gibi..bende açılma olduğunu düşündüm açıkçası.yarın doktora gidicem sormayı düşünüyodum.
aaa ben hep yazdım sana bugun bebekim poyrazım gelmiş dedim sna laf attım sen bunları görmediysen ben napyımsankı sen yazıyon bana deli karııııııııııııı
yok sadece merak ettim canımcım bişey olmaz inşallah ama acıyo gibi arada inşallah erken doğum belirtisi filan değildir benim doktorda hiç alttan bakmadı ultrasondan belli olurdu değilmi açılma olsa ?
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar selam nasılsınızz ben bugun hiçç giremedim egede doğurmuş darısı başımıza
umarım yukardaki video yu izleyebilirsinizzz cok ağladım ben
arkadaşlar pijama olayına takıldım şu haluk bayramın takımları vardı ya onlardan almak istiyorum.en yugun fiyat nerdeydi hatırlayamadım.bilen varsa yazabilir mi?
sorup yazarsan çok sevinirim canım hatta geçmişi kaçırabilirim özelden yazarsan mutlu olurum inş. tahmin ettiğimiz gibi değildir :26: öğrenmiş oluruz hiç olmazsa
o videoyu biliyorum bacım bende ağlamıştımm...
sen nasılsın?
aaa ben hep yazdım sana bugun bebekim poyrazım gelmiş dedim sna laf attım sen bunları görmediysen ben napyım
evet canım benim kanamam olduğunda ultrasondan bakmıştı açılma var mı dediğimde yok demişti, belli oluyor ultrasondan...
gözün aydın canım ne güzel görmüşsün oğluşunu :)) benimki daha minnak seninki iyi yineeksiklerini tamamladıkça mutlu oluyor insan değilmi
iyi o zaman ya açılma yok demekki çatı genişlemesi filan olabilir :26: saol canımcım
canım valla bu hafta Royalist ile EGE doğum yaptı ikisi de sezaryen...kızlar kaç gündür giremiyorum. kimler doğurdu, bilen bi yazsın hayrına
bende iyiyim şekerimm napıyım, dünürüm doğurmadı belli olmuyor mu hala laf yetiştiriyor bana ordan deli karıiyiyim canım bugun dışardaydım arkadaşta oturdum akşama kadar ama ayaklarım somun ekmek gibi oldu şiş nası görsen
sen nasılsın dünürün doğurmamışş daha
iyi o zaman ya açılma yok demekki çatı genişlemesi filan olabilir :26: saol canımcım
canım valla bu hafta Royalist ile EGE doğum yaptı ikisi de sezaryen...
bende iyiyim şekerimm napıyım, dünürüm doğurmadı belli olmuyor mu hala laf yetiştiriyor bana ordan deli karı
ne demek hayatım rahat ol sıkma canını... çatı genişlemesi olsa nolur sezaryen olmucan mı boşveeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?