2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamm. oğlumu gördüm bugünn benim minnak oğlum hala minnak, 2600 olmuş. hiçbir sorun yok sadece ufak tefek olacak dedi doktorum. her şey yolundaydı çok şükür. doğumu da sordum, normalin de sezaryenin de avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı, kararı bana bıraktı. haftaya şeklini de tarihini de netleştiririz dedi. en başından beri bende normal doğum cesaretini görmediğini de söyledi arada:)) normal istiyorsan yapabileceğine inanmalısın önce dedi:)) gerçi doktorumun hastaneden ayrılma durumu var, ona canım çok sıkıldı. haftaya o da belli olacakmış. allahtan arada burda da bir doktora gidiyordum en kötü ihtimal onda yaparım doğumu ama inşallah kendi doktorum benim doğumumdan sonra ayrılır...

oğlumun parkyatağını, küvetini, ufak tefek eksiklerini de aldık bugün. boğulma önleyici yastıkla emzirme yastığı da aldım.

hoşgeldiniz bacım EGE doğurdu bildiğin üzre... :))

bu arada hasret0587 arkadaşımızı merak ediyorum ya ne zamandır girmiyor:44:

bilmemmiii
ege benim burdaki ilk aşkım ilk kankimdi
ondan sonra sen oldun
sende doğurup gidersen artık kim uğraşır benle bilmiyom walla
hasret göya girecekti taşınınca...
bak lafıma geldi

şuan sanırım 36 haftalıok gebesiniz değil mi? bundan son ra hafta da bir mi kontrollere gideceksiniz doğuma ne zaman dedileri ?

gözün çifterrr çifterrr aydın olsun birce örtmenim,
bugün gelinin doğdu

yaa hadi canım gözünaydın aman ufak olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil :)) eksiklerini de almışsın rahatlamışsındır... :))

inşallah doktorun gitmez yaa... olmadı dediğin gibi başka bildiğin doktora gidersin sıkma canını
bilmemmiii
ege benim burdaki ilk aşkım ilk kankimdi
ondan sonra sen oldun
sende doğurup gidersen artık kim uğraşır benle bilmiyom walla
hasret göya girecekti taşınınca...
bak lafıma geldi

ilk kankine git o zaman

kız ben doğurmam anam merak etme normale kadar yolu var

hasret bi ara girmişti ama gidiş o gidiş valla çok merak etmeye başladım:44: o da senin gibi normal doğum manyağıydı, diyordu o hazzı tekrar yaşamak istiyorum diye

gidecemde ilk kankim gelmiyoki
sen normal doğum manyağı değilsen niye bekliyosunki git sezeryene gün al

şuan sanırım 36 haftalıok gebesiniz değil mi? bundan son ra hafta da bir mi kontrollere gideceksiniz doğuma ne zaman dedileri ?
evet tam 36 bugün. haftaya tekrar gel dedi. sezaryan istyorum ben net tarihi haftaya konuşuruz dedi. ama 38-39 haftalar arası olurmuş.
gözün çifterrr çifterrr aydın olsun birce örtmenim,
bugün gelinin doğdu
sağol canımcım. zorla da olsa okudum geçmişi. bağlantım berbat bugün, dakikada bir kopuyor nedense, sinir oldum. saçlıymış gelinim, çok severim saçlı doğan bebekleri:))
sağol mervecim. önce takıldı doktor, bebeğime iyi bakamamışsın diye. ama senin yediklerin doğrudan etkili değil dedi sonra. sen ne kadar özen göstersen de öncelikle başka şeylere bağlı bebeğin kilosu dedi. gerçi 2-3 gün geri görünüyor, normal sınırlar içinde, gelişim geriliği olmadığı için kilosu hiç önemli değil, 1 kilo da doğsa olur dedi.

valla 2-3 haftadır sorun vardı zaten randevular iptal oluyordu inşallah gitmez, çok seviyorum doktorumu beni çok iyi tanıyor ve çok güveniyorum ona.
eksikleri alınca da çok rahatladım cidden. zaten ona bir şeyler alınca acayip mutlu oluyorum:))

bende çıkıyorum kızlarrrr
sülüman başlamıştır
kendinize iyi bakın byyyyy
:80::80::80::80::80::80:

bizde bir gün gelip de bu topiğe "ben de anne oldum..." yazabilcek miyiz yaaaa hayal gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…