hoşgeldiniz bacım EGE doğurdu bildiğin üzre... :))
bu arada hasret0587 arkadaşımızı merak ediyorum ya ne zamandır girmiyor:44:
selamm. oğlumu gördüm bugünnbenim minnak oğlum hala minnak, 2600 olmuş. hiçbir sorun yok sadece ufak tefek olacak dedi doktorum. her şey yolundaydı çok şükür. doğumu da sordum, normalin de sezaryenin de avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı, kararı bana bıraktı. haftaya şeklini de tarihini de netleştiririz dedi. en başından beri bende normal doğum cesaretini görmediğini de söyledi arada:)) normal istiyorsan yapabileceğine inanmalısın önce dedi:)) gerçi doktorumun hastaneden ayrılma durumu var, ona canım çok sıkıldı. haftaya o da belli olacakmış. allahtan arada burda da bir doktora gidiyordum en kötü ihtimal onda yaparım doğumu ama inşallah kendi doktorum benim doğumumdan sonra ayrılır...
oğlumun parkyatağını, küvetini, ufak tefek eksiklerini de aldık bugün. boğulma önleyici yastıkla emzirme yastığı da aldım.
selamm. oğlumu gördüm bugünnbenim minnak oğlum hala minnak, 2600 olmuş. hiçbir sorun yok sadece ufak tefek olacak dedi doktorum. her şey yolundaydı çok şükür. doğumu da sordum, normalin de sezaryenin de avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı, kararı bana bıraktı. haftaya şeklini de tarihini de netleştiririz dedi. en başından beri bende normal doğum cesaretini görmediğini de söyledi arada:)) normal istiyorsan yapabileceğine inanmalısın önce dedi:)) gerçi doktorumun hastaneden ayrılma durumu var, ona canım çok sıkıldı. haftaya o da belli olacakmış. allahtan arada burda da bir doktora gidiyordum en kötü ihtimal onda yaparım doğumu ama inşallah kendi doktorum benim doğumumdan sonra ayrılır...
oğlumun parkyatağını, küvetini, ufak tefek eksiklerini de aldık bugün. boğulma önleyici yastıkla emzirme yastığı da aldım.
ne kadarlık bebişiniz?
yaa hadi canım gözünaydın aman ufak olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil :)) eksiklerini de almışsın rahatlamışsındır... :))selamm. oğlumu gördüm bugünnbenim minnak oğlum hala minnak, 2600 olmuş. hiçbir sorun yok sadece ufak tefek olacak dedi doktorum. her şey yolundaydı çok şükür. doğumu da sordum, normalin de sezaryenin de avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı, kararı bana bıraktı. haftaya şeklini de tarihini de netleştiririz dedi. en başından beri bende normal doğum cesaretini görmediğini de söyledi arada:)) normal istiyorsan yapabileceğine inanmalısın önce dedi:)) gerçi doktorumun hastaneden ayrılma durumu var, ona canım çok sıkıldı. haftaya o da belli olacakmış. allahtan arada burda da bir doktora gidiyordum en kötü ihtimal onda yaparım doğumu ama inşallah kendi doktorum benim doğumumdan sonra ayrılır...
bilmemmiii
ege benim burdaki ilk aşkım ilk kankimdi
ondan sonra sen oldun
sende doğurup gidersen artık kim uğraşır benle bilmiyom walla
hasret göya girecekti taşınınca...
bak lafıma geldi
37 haftadayız ama anne karnında gelişim olarak 40 haftayı doldurmuş her an bekle dedi doktorum
yaa hadi canım gözünaydın aman ufak olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil :)) eksiklerini de almışsın rahatlamışsındır... :))
inşallah doktorun gitmez yaa... olmadı dediğin gibi başka bildiğin doktora gidersin sıkma canını
ilk kankine git o zaman
kız ben doğurmam anam merak etme normale kadar yolu var
hasret bi ara girmişti ama gidiş o gidiş valla çok merak etmeye başladım:44: o da senin gibi normal doğum manyağıydı, diyordu o hazzı tekrar yaşamak istiyorum diye
evet tam 36 bugün. haftaya tekrar gel dedi. sezaryan istyorum ben net tarihi haftaya konuşuruz dedi. ama 38-39 haftalar arası olurmuş.şuan sanırım 36 haftalıok gebesiniz değil mi? bundan son ra hafta da bir mi kontrollere gideceksiniz doğuma ne zaman dedileri ?
sağol canımcım. zorla da olsa okudum geçmişi. bağlantım berbat bugün, dakikada bir kopuyor nedense, sinir oldum. saçlıymış gelinim, çok severim saçlı doğan bebekleri:))gözün çifterrr çifterrr aydın olsun birce örtmenim,
bugün gelinin doğdu
sağol mervecim. önce takıldı doktor, bebeğime iyi bakamamışsın diye. ama senin yediklerin doğrudan etkili değil dedi sonra. sen ne kadar özen göstersen de öncelikle başka şeylere bağlı bebeğin kilosu dedi. gerçi 2-3 gün geri görünüyor, normal sınırlar içinde, gelişim geriliği olmadığı için kilosu hiç önemli değil, 1 kilo da doğsa olur dedi.yaa hadi canım gözünaydın aman ufak olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil :)) eksiklerini de almışsın rahatlamışsındır... :))
inşallah doktorun gitmez yaa... olmadı dediğin gibi başka bildiğin doktora gidersin sıkma canını
abowww aşkım gelmiş
ne yapıyosunuz bebek anneciğinle???? nası gidiyo
ben çok mutluyum keşke annem hiç gitmese
selam kızlar nasılsınız geçmişi okumaya halim yok valla,ne var ne yok EGE doğurdumu?
ayyy canım benim:) en yakın zamanda bizimle paylaşır umarım, darısı bizlere inşallah,sezeryandı dimi onun
gidecemde ilk kankim gelmiyoki
sen normal doğum manyağı değilsen niye bekliyosunki git sezeryene gün al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?