evet canım sezaryan istiyorum. dün gittim doktoruma. normalin de sezaryanın da avantajlarını dezavantajlarını anlattı. haftaya kadar düşün şeklini de tarihini de haftaya konuşalım dedi. 38-39 arası olacak ama.
berbat bir şey ya diş ağrısı, hele hamilelikte hiç çekilmez.
evet canım sezaryan istiyorum. dün gittim doktoruma. normalin de sezaryanın da avantajlarını dezavantajlarını anlattı. haftaya kadar düşün şeklini de tarihini de haftaya konuşalım dedi. 38-39 arası olacak ama.
berbat bir şey ya diş ağrısı, hele hamilelikte hiç çekilmez.
bu cumartesi kozzy de anne olacagim semineri varmis bebek bakimi yikama ile ilgili haberiniz olsun
karniniz hic asagiya indimi
benim bayaa farketti gogus altinda elimi yerlestirince ici bosalmis gibi altlar dolu tabi :)))
birde artik alt tarafta bayaa baski var
Selam kızlar,, şifremi unutmusum günlerdir takip ediyorum yazışmaları ama yazamiyordum... Bugün şükür tutturdum şifremi... Dogum haberleri tek tek gelmeye başladı ne güzel... Allah bize de zamanında yaşatır inşallah annelik duygusunu... Yaw bana hala saka gibi geliyor, gercekten annemi olucam diye, inanamıyorum... Sizde de aynı tedirginlik var mi..
bende cok var dun arkadadimin 3,5 aylik bebeginin alti degisirken pis koktu ogurdum ya
ogurdum yani
benden nasil anne olucak bilmiyorum
zaten doktorum da bana hiç güvenemiyor. en başından beri göremiyorum ben sende cesaret dedi. en ufak bir şeyde panikle adamı aradığım için bıktı tabii benden:)) normal yapabilmen için inanman gerekir önce dedi.bende pazartesi gidecegim doktora bende sezeryan olayim diyecegim yaaaa cati acildi a ilmadi stesini yasamiiim :))) cok feci yan ciziyorum :)))
aynen bana da şaka gibi geliyor hala. sanki hep içimde kalacak:))Selam kızlar,, şifremi unutmusum günlerdir takip ediyorum yazışmaları ama yazamiyordum... Bugün şükür tutturdum şifremi... Dogum haberleri tek tek gelmeye başladı ne güzel... Allah bize de zamanında yaşatır inşallah annelik duygusunu... Yaw bana hala saka gibi geliyor, gercekten annemi olucam diye, inanamıyorum... Sizde de aynı tedirginlik var mi..
Ya duşunun bir de ben istifa ettim, evde tüm gebeliğimi yasadım, is yok güç yok, takvime centik atmaktan usandim, bittim tükendim... Yeni araba aldı esim onu bile kullanamadım... Bizimkiler cok pimpirikli doğur ondan sonra, sunu yapayım olmaz..doğurduktan sonra...36. Haftamdayim allahım sag salim bir bitse , normal hayatımıza donsek de bebisim güzel güzel gelse de ayaklarını öpsem zilliminzaten doktorum da bana hiç güvenemiyor. en başından beri göremiyorum ben sende cesaret dedi. en ufak bir şeyde panikle adamı aradığım için bıktı tabii benden:)) normal yapabilmen için inanman gerekir önce dedi.
aynen bana da şaka gibi geliyor hala. sanki hep içimde kalacak:))
Yaw bende hep böyle kalkdan diye düşünüyorum hatta göbeğime o kadar alıştım ki artık büyük bile gelmiyor, bizimki hareket ettikçe tamam seviniyorum cokta istiyorum ama o kadar inanamıyorum icimde bir canlı taşıdığıma ki gaz varmış gibi geliyorkime benzeyecek, nasıl bakiceam,ne yapicam ayyy cok fena... Valla ogurme olayına gelince vahim bı durum
Aranızda hiç rahim boyu kısalmış olan varmi, doktorum her an gelebilir Nisan o yüzden evde yatak istirahati verdi...bende çalışmadığım için sizlere sardım oku oku dur...ama artık yazabliyorumda..kendimi geliştirdim yani
zaten doktorum da bana hiç güvenemiyor. en başından beri göremiyorum ben sende cesaret dedi. en ufak bir şeyde panikle adamı aradığım için bıktı tabii benden:)) normal yapabilmen için inanman gerekir önce dedi.
aynen bana da şaka gibi geliyor hala. sanki hep içimde kalacak:))
valla ben de 37de halledıcemm:)
nefret ettım ettım su yollardan artıkk. zuzum senın esındemı karsıda calısıyor da sen cekıyorsun bu trafıgı:)
bu cumartesi kozzy de anne olacagim semineri varmis bebek bakimi yikama ile ilgili haberiniz olsun
karniniz hic asagiya indimi
benim bayaa farketti gogus altinda elimi yerlestirince ici bosalmis gibi altlar dolu tabi :)))
birde artik alt tarafta bayaa baski var
bende cok var dun arkadadimin 3,5 aylik bebeginin alti degisirken pis koktu ogurdum ya
ogurdum yani
benden nasil anne olucak bilmiyorum
Ya duşunun bir de ben istifa ettim, evde tüm gebeliğimi yasadım, is yok güç yok, takvime centik atmaktan usandim, bittim tükendim... Yeni araba aldı esim onu bile kullanamadım... Bizimkiler cok pimpirikli doğur ondan sonra, sunu yapayım olmaz..doğurduktan sonra...36. Haftamdayim allahım sag salim bir bitse , normal hayatımıza donsek de bebisim güzel güzel gelse de ayaklarını öpsem zilliminogure ogure altını temizlesem
kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk
kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk
Cok gecmis olsun... Ama bk bitmiş senin doğumun yaklaşmış... Ne güzel senin yerinde olsam oynardım .... Ben siyirdim valla beklemekten artık. ...
evet artık normal hayatımıza dönsek
gerçi doğurduktan sonra da normal hayatımıza hemen dönemeyiz.. ben dün gece yarısı kalktım feci sıcak bastı, beni bi sıkıntı bastı ben nasıl emziricem bu çocuğu hele o zamanlar daha sıcak olacak diye...
millet diyor sıcaktan süt kokuyorsun falan içim kötü oluyor walla
çok geçmiş olsun canım, geçer haftaya kadar
cnm valla sut kokalım bu sıcaklarda ııcımızde tasımaktan ıyıdır yaaa...
bende dıorum oh rahat rahat uyumak ıcın son 1 ayımızz:)sonra 2 saatte bır kalk emzır gazını cıkart :)
günaydın kızlar nasılsınız??
çileeekselam naber uzuun zamandır karşılaşamadık senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?