2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy hadı bakalım hayırlısı olsun yaaaa:))

Selam kızlar,, şifremi unutmusum günlerdir takip ediyorum yazışmaları ama yazamiyordum... Bugün şükür tutturdum şifremi... Dogum haberleri tek tek gelmeye başladı ne güzel... Allah bize de zamanında yaşatır inşallah annelik duygusunu... Yaw bana hala saka gibi geliyor, gercekten annemi olucam diye, inanamıyorum... Sizde de aynı tedirginlik var mi..

bende pazartesi gidecegim doktora bende sezeryan olayim diyecegim yaaaa cati acildi a ilmadi stesini yasamiiim :))) cok feci yan ciziyorum :)))

cnm ben yrın kadıkoy sıfada egıtım varmıs oraya gıdıcem ogleden sonra kozydekıne gıdemeyız heral c.tesı baska seyler cıkıyorr..

ya bnm hıc gogsume kadar cıkmadı bebekk ole ama herkes daha asagıda ınmemıs senın bebıs dıolar ben pek anlamıyorum

bende cok var dun arkadadimin 3,5 aylik bebeginin alti degisirken pis koktu ogurdum ya
ogurdum yani
benden nasil anne olucak bilmiyorum

bende cok var dun arkadadimin 3,5 aylik bebeginin alti degisirken pis koktu ogurdum ya
ogurdum yani

Yaw bende hep böyle kalkdan diye düşünüyorum hatta göbeğime o kadar alıştım ki artık büyük bile gelmiyor, bizimki hareket ettikçe tamam seviniyorum cokta istiyorum ama o kadar inanamıyorum icimde bir canlı taşıdığıma ki gaz varmış gibi geliyor kime benzeyecek, nasıl bakiceam,ne yapicam ayyy cok fena... Valla ogurme olayına gelince vahim bı durum

Aranızda hiç rahim boyu kısalmış olan varmi, doktorum her an gelebilir Nisan o yüzden evde yatak istirahati verdi...bende çalışmadığım için sizlere sardım oku oku dur...ama artık yazabliyorumda..kendimi geliştirdim yani

bende pazartesi gidecegim doktora bende sezeryan olayim diyecegim yaaaa cati acildi a ilmadi stesini yasamiiim :))) cok feci yan ciziyorum :)))
zaten doktorum da bana hiç güvenemiyor. en başından beri göremiyorum ben sende cesaret dedi. en ufak bir şeyde panikle adamı aradığım için bıktı tabii benden:)) normal yapabilmen için inanman gerekir önce dedi.
aynen bana da şaka gibi geliyor hala. sanki hep içimde kalacak:))

Ya duşunun bir de ben istifa ettim, evde tüm gebeliğimi yasadım, is yok güç yok, takvime centik atmaktan usandim, bittim tükendim... Yeni araba aldı esim onu bile kullanamadım... Bizimkiler cok pimpirikli doğur ondan sonra, sunu yapayım olmaz..doğurduktan sonra...36. Haftamdayim allahım sag salim bir bitse , normal hayatımıza donsek de bebisim güzel güzel gelse de ayaklarını öpsem zillimin ogure ogure altını temizlesem

sevo kacinci haftadasinnn

bende cok dogurmak istiyorum acaip merak ediyorum...

valla ben de 37de halledıcemm:)
nefret ettım ettım su yollardan artıkk. zuzum senın esındemı karsıda calısıyor da sen cekıyorsun bu trafıgı:)

Benim eşim Anadolu yakasında çalışıyor.. ama Avrupada bile çalışsa ben yine taşınmam canım, annemler falan Anadolu yakasında alışmışım bi de, garip geliyor Avrupa yakası bana

Bende hiç aşağıya inme yok.. doğuma yakın olurmuş o :)

ogurdum yani

Bende de aynı durum var, kendi bebişimiz olunca zor gelmez herhalde...
gerçi benim bi arkadaşım var çocuk kaç yaşına geldi, altından bezi çıkartmadı daha.. ben kakasını falan yıkayamam çok fena olurum diyor..

kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk

evet artık normal hayatımıza dönsek
gerçi doğurduktan sonra da normal hayatımıza hemen dönemeyiz.. ben dün gece yarısı kalktım feci sıcak bastı, beni bi sıkıntı bastı ben nasıl emziricem bu çocuğu hele o zamanlar daha sıcak olacak diye...
millet diyor sıcaktan süt kokuyorsun falan içim kötü oluyor walla

kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk

çok geçmiş olsun canım, geçer haftaya kadar

Cok gecmis olsun... Ama bk bitmiş senin doğumun yaklaşmış... Ne güzel senin yerinde olsam oynardım .... Ben siyirdim valla beklemekten artık. ...

Cok gecmis olsun... Ama bk bitmiş senin doğumun yaklaşmış... Ne güzel senin yerinde olsam oynardım .... Ben siyirdim valla beklemekten artık. ...

bende sevinçliyim aslında tatlımm .bu seferde ya gribim geçmeden doğurursam oğluma grip geçerse diye korkuyorum.gerçi annem diyo kzıızm bi serum takarlar koyarlar içine antibiyotiği bebek uyanana kadar iyileştirirler seni diyo ama.böyle salya sümük amaliyathaneye girmek istemiyorum.o kadar da sakındım.batıdık çöpüü yine de

cnm valla sut kokalım bu sıcaklarda ııcımızde tasımaktan ıyıdır yaaa...
bende dıorum oh rahat rahat uyumak ıcın son 1 ayımızz:)sonra 2 saatte bır kalk emzır gazını cıkart :)

günaydın kızlar nasılsınız??
çileeek selam naber uzuun zamandır karşılaşamadık senle

herkeze günaydıııınnnn
3 gündür giremiyodum ne var ne yok doğuran varmı dün ege doğum yapıcaktı galiba haber varmı nasıllarmış başka doğuran varmı bilmiyorum fatma ne yaptı doğum yaptımı ???

cnm valla sut kokalım bu sıcaklarda ııcımızde tasımaktan ıyıdır yaaa...
bende dıorum oh rahat rahat uyumak ıcın son 1 ayımızz:)sonra 2 saatte bır kalk emzır gazını cıkart :)

Her türlü zor demek ki , hamilelik de lohusalık da :))

günaydın kızlar nasılsınız??
çileeek selam naber uzuun zamandır karşılaşamadık senle

Günaydınnn canımmmmm
hakikaten çok uzun zaman olduu ama ben geçmişten okuyorum hep seni :))) nasılsın?? izne ne zaman çıkıyorsun? dün toplantıda sinir olmuşsun okudum, çok zor oluyor öle oturmak yaa

selammmmmmmmmmmm biz de geldik,,, karnımdaki uğur böceği çok acıkmış, yatırmadı beni, tepindi tepindi, ben de kalktım,ben kahvaltı yapıyorum, uğur böceğim alttan yakalıyo yediklerimibi yandan da hafiften geçmişi okuyup son sayfayı buldum nihayetttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…