2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn canımmmmm
hakikaten çok uzun zaman olduu ama ben geçmişten okuyorum hep seni :))) nasılsın?? izne ne zaman çıkıyorsun? dün toplantıda sinir olmuşsun okudum, çok zor oluyor öle oturmak yaa

ben de hep geçmişten okuyorum seni iyiyim canım çokşükür, daha 2 haftam var, 10 haziranda inş.
sırtımda bi nokta felaket şekilde tutulmuş, artık tutulduğu için ağrıdığı kanaatine vardım. kocam sağolsun sırt ağrılarımı görmezden gelmedi, dün araştırmış masaj aleti aldık gidip. valla hiç aklıma bile gelmezdi öyle bi alet almak ama o kadar güzel ki, sadece sırtıma birazcık uyguladık çok iyi geldi, bacaklarıma da öyle..kesinlikle tavsiye ederim valla kızlar..çok rahatlatıyor. bacaklarım da çok rahatladı. gerçi sırtım hala ağrıyor :))

çok geçmiş olsun canım, nasıl bir alet bu? adı ne? o kadar lazım ki bana da :) çok zorlanıyorum artık

kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk
günaydın canım geçmiş olsun hala geçmedi mi üzüldüm ya..bol c vitamini al, 4-5 güne geçer inşallah..
benimde bahar alerjim var her zaman 10 posta hapşırıyorum:)) neyseki ankarada yağmurlar devam ediyor, o zaman havadaki tozlar polenler geçtiği için rahatlıyorum..normalde her yıl ilaç alarak rahatlıyorum, ama c grubunda olduğu için almadım bu yıl..herşey bebiklerimiz için

günaydın canım. ege doğurmuş durucuk iyiymiş uzun simsiyah saçları varmış toka bile takılabilirmiş kilosu da iyiydi ama hatırlamıyorum 3,5 civarıydı sanırım..

günaydın canım yesinler senin uğur böceğini :))

Ey maşallahhhh Duru kuzuyaa
Ben de dn gece Ege'yi rüyamda gördüm , çok sevindim haber aldığıma walla
Ay hadi darısı başımıza :)

günaydın canım. ege doğurmuş durucuk iyiymiş uzun simsiyah saçları varmış toka bile takılabilirmiş kilosu da iyiydi ama hatırlamıyorum 3,5 civarıydı sanırım..

ayyy çok sevindim maşallah maşallah demek toka takılabilirmiş haa ayyy ne kadar tatlıdır şimdi duru bebek benim doğumda yakın galiba bugün yarın bekliyoruz.
dr a gittim salı günü kızım kanala bayaa yerleşmiş dr çok dikkat et dedi heran gelebilir dedi ne boyunu ne de kilosunu öğrenemedik kendi dr um izinliymiş pazartesi tekrar gidicem hem kendi dr um da gelmiş olucak bakalım o güne kadar doğurmazsam

senınkı normal dogummu olacak canımmm?

ya kızlar bu karnımdaki pıt pıt atıyo bazen 10-15 dk sürüyo, kalp atışı gibi böyle,onun biraz daha yavaşı,ama ritmik bi şekilde devam ediyobu hıçkırık mı şimdi cidden

kızlar gunaydınnn

bizde kızımla uyumadık sabaha kadar kızım çıktı mideme oturdu gece ne nefes aldırdı ne bişe şimdi de acıkmışşş tostumuzu yedik oohh rahatladıkkk ama çok yedimm yaaa

sizler nasılsınız haziranın guzel annelleriii

kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk

ayyy bulasik makinesini bosaltmaya gittim sonra ciktim mutfaktan
mutfagin kapasi kapandi ve iceri giremiyorum ahahaha sinirim bozuldu

senınkı normal dogummu olacak canımmm?

normal doğum istiyoruz ama bakalım inşallah ters giden bişey olmaz
pazartesi günü de ablam doğurdu gününden birkaç gün önce gelmiş muaneye diye gitmiş sancı çıkmış nst de serum vermişler galiba sonrada bakmışlarki olmuyo hemen doğuma almışlar zaten sezeryan olucaktı o dün çıktı galiba hastaneden

bende yarın bu saatlerde kavuşmuş olurum kuzuma inşallaaaaaah yarabbimmm.. dualarınızı bekliorum kızlaaar

Ay hadi inşallah sağlıkla sıhhatle al kucağına... Bizi nasıl haberdar edeceksin? Çok merak ederiz ipekcim seni..

ayyy bulasik makinesini bosaltmaya gittim sonra ciktim mutfaktan
mutfagin kapasi kapandi ve iceri giremiyorum ahahaha sinirim bozuldu

Ahahaha zuzum ben sana çok gülüyorum yaaa :) ne eğlenceli bi kızsın sen :)

Yas bana öyle geliyor ki senin doğumun yaklaştı ya sen bize hava atiyon hihhh saka bı yana biseycikkk olmazzz tadını cikart az kalmış iste ne guselllllll

gozunuz aydın cnm allah analı babalı buyutsunnn...

demekkı 40 haftayı doldurmadanda normal dogum olabılırrr ben kendımı 40 haftaya hazırlıyorum daa:)

Ay hadi inşallah sağlıkla sıhhatle al kucağına... Bizi nasıl haberdar edeceksin? Çok merak ederiz ipekcim seni..

Ahahaha zuzum ben sana çok gülüyorum yaaa :) ne eğlenceli bi kızsın sen :)

neyse kurtuldum kapici geldi mcgayver gibi rontgen kagidi ile kapiyi acti allahim hep beni tuhaf seyler bulur ondan eglenceli oluo zaten :)))))))))
bugun ku badiremide boylece atlatmis oldum yine mutfaga gidiyorum damlarim birazdannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…