- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Günaydınnn canımmmmm
hakikaten çok uzun zaman olduu ama ben geçmişten okuyorum hep seni :))) nasılsın?? izne ne zaman çıkıyorsun? dün toplantıda sinir olmuşsun okudum, çok zor oluyor öle oturmak yaa
ben de hep geçmişten okuyorum seniiyiyim canım çokşükür, daha 2 haftam var, 10 haziranda inş.
sırtımda bi nokta felaket şekilde tutulmuş, artık tutulduğu için ağrıdığı kanaatine vardım. kocam sağolsun sırt ağrılarımı görmezden gelmedi, dün araştırmış masaj aleti aldık gidip. valla hiç aklıma bile gelmezdi öyle bi alet almak ama o kadar güzel ki, sadece sırtıma birazcık uyguladık çok iyi geldi, bacaklarıma da öyle..kesinlikle tavsiye ederim valla kızlar..çok rahatlatıyor. bacaklarım da çok rahatladı. gerçi sırtım hala ağrıyor :))
günaydın canım geçmiş olsun hala geçmedi mi üzüldüm ya..bol c vitamini al, 4-5 güne geçer inşallah..kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk
günaydın canım. ege doğurmuş durucuk iyiymiş uzun simsiyah saçları varmış toka bile takılabilirmişherkeze günaydıııınnnn
3 gündür giremiyodum ne var ne yok doğuran varmı dün ege doğum yapıcaktı galiba haber varmı nasıllarmış başka doğuran varmı bilmiyorum fatma ne yaptı doğum yaptımı ???
selammmmmmmmmmmm biz de geldik,,, karnımdaki uğur böceği çok acıkmış, yatırmadı beni, tepindi tepindi, ben de kalktım,ben kahvaltı yapıyorum, uğur böceğim alttan yakalıyo yediklerimibi yandan da hafiften geçmişi okuyup son sayfayı buldum nihayetttttttttt
kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk
günaydın canım geçmiş olsun hala geçmedi mi üzüldüm ya..bol c vitamini al, 4-5 güne geçer inşallah..
benimde bahar alerjim var her zaman 10 posta hapşırıyorum:)) neyseki ankarada yağmurlar devam ediyor, o zaman havadaki tozlar polenler geçtiği için rahatlıyorum..normalde her yıl ilaç alarak rahatlıyorum, ama c grubunda olduğu için almadım bu yıl..herşey bebiklerimiz için
günaydın canım. ege doğurmuş durucuk iyiymiş uzun simsiyah saçları varmış toka bile takılabilirmişkilosu da iyiydi ama hatırlamıyorum 3,5 civarıydı sanırım..
günaydın canım yesinler senin uğur böceğini :))
günaydın canım. ege doğurmuş durucuk iyiymiş uzun simsiyah saçları varmış toka bile takılabilirmişkilosu da iyiydi ama hatırlamıyorum 3,5 civarıydı sanırım..
ayyy çok sevindim maşallah maşallah demek toka takılabilirmiş haaayyy ne kadar tatlıdır şimdi duru bebek benim doğumda yakın galiba bugün yarın bekliyoruz.
dr a gittim salı günü kızım kanala bayaa yerleşmiş dr çok dikkat et dedi heran gelebilir dedi ne boyunu ne de kilosunu öğrenemedik kendi dr um izinliymiş pazartesi tekrar gidicem hem kendi dr um da gelmiş olucak bakalım o güne kadar doğurmazsam
kızlar günaydınnn....çok fena gribim.salya ssümük vaziyette haftaya doğum var.inşallahh geçer haftaya kadar yaaa..çok moralim bozukkkk
Benim eşim Anadolu yakasında çalışıyor.. ama Avrupada bile çalışsa ben yine taşınmam canım, annemler falan Anadolu yakasında alışmışım bi de, garip geliyor Avrupa yakası bana
Bende hiç aşağıya inme yok.. doğuma yakın olurmuş o :)
Bende de aynı durum var, kendi bebişimiz olunca zor gelmez herhalde...
gerçi benim bi arkadaşım var çocuk kaç yaşına geldi, altından bezi çıkartmadı daha.. ben kakasını falan yıkayamam çok fena olurum diyor..
senınkı normal dogummu olacak canımmm?
bende yarın bu saatlerde kavuşmuş olurum kuzuma inşallaaaaaah yarabbimmm.. dualarınızı bekliorum kızlaaar
ayyy bulasik makinesini bosaltmaya gittim sonra ciktim mutfaktan
mutfagin kapasi kapandi ve iceri giremiyorum ahahaha sinirim bozuldu
bende sevinçliyim aslında tatlımm .bu seferde ya gribim geçmeden doğurursam oğluma grip geçerse diye korkuyorum.gerçi annem diyo kzıızm bi serum takarlar koyarlar içine antibiyotiği bebek uyanana kadar iyileştirirler seni diyo ama.böyle salya sümük amaliyathaneye girmek istemiyorum.o kadar da sakındım.batıdık çöpüü yine de
bende yarın bu saatlerde kavuşmuş olurum kuzuma inşallaaaaaah yarabbimmm.. dualarınızı bekliorum kızlaaar
normal doğum istiyoruz ama bakalım inşallah ters giden bişey olmaz
pazartesi günü de ablam doğurdu gününden birkaç gün önce gelmiş muaneye diye gitmiş sancı çıkmış nst de serum vermişler galiba sonrada bakmışlarki olmuyo hemen doğuma almışlar zaten sezeryan olucaktı o dün çıktı galiba hastaneden
gozunuz aydın cnm allah analı babalı buyutsunnn...
demekkı 40 haftayı doldurmadanda normal dogum olabılırrr ben kendımı 40 haftaya hazırlıyorum daa:)
Ay hadi inşallah sağlıkla sıhhatle al kucağına... Bizi nasıl haberdar edeceksin? Çok merak ederiz ipekcim seni..
Ahahaha zuzum ben sana çok gülüyorum yaaa :) ne eğlenceli bi kızsın sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?