günaydın hoşgeldin.... seninki de mi midede oturuyokızlar gunaydınnn
bizde kızımla uyumadık sabaha kadar kızım çıktı mideme oturdu gece ne nefes aldırdı ne bişe şimdi de acıkmışşş tostumuzu yedik oohh rahatladıkkk ama çok yedimm yaaa
sizler nasılsınız haziranın guzel annelleriii
gozunuz aydın cnm allah analı babalı buyutsunnn...
demekkı 40 haftayı doldurmadanda normal dogum olabılırrr ben kendımı 40 haftaya hazırlıyorum daa:)
normal doğum istiyoruz ama bakalım inşallah ters giden bişey olmaz
pazartesi günü de ablam doğurdu gününden birkaç gün önce gelmiş muaneye diye gitmiş sancı çıkmış nst de serum vermişler galiba sonrada bakmışlarki olmuyo hemen doğuma almışlar zaten sezeryan olucaktı o dün çıktı galiba hastaneden
Ay olmaz olur mu, hele kız bebekler 1-2 hafta erken geliyorlar..
Ay olmaz olur mu, hele kız bebekler 1-2 hafta erken geliyorlar..
neyse kurtuldum kapici geldi mcgayver gibi rontgen kagidi ile kapiyi acti allahim hep beni tuhaf seyler bulur ondan eglenceli oluo zaten :)))))))))
bugun ku badiremide boylece atlatmis oldum yine mutfaga gidiyorum damlarim birazdannnn
ya ıkızımmmm bnm bu kızz hep rahat hep rahat ne sancısı cıkıyo ne bıseyı heralde psıkolojık olrakk dıorum o orda kalckk sezeryanla alcaklarrr:):):)):))
ya amaa bırazcıkta evde dınlenelım dusunsene haftaya ızne cıkıyomusummm 37de bebısım gelıyomuss saka gıbı olur valla bana:)
günaydın kızlar gece doğuran varmı
günaydın hoşgeldin.... seninki de mi midede oturuyobenim kızımın en sevdiği yer midem afiyet olsunnnnnnnn, şimdi de hıçkırık tuttu, sinir oldu, kendini sağa sola vuruyo
sen nasılsın?
Ne güzellik... Darısı basımıza, kaçıncı haftasında dogurdu ablan, benimde nat de sancılarım çıkıyor her defasında serum takip gonderiyorlarda merak ettim
ayyy çok sevindim maşallah maşallah demek toka takılabilirmiş haaayyy ne kadar tatlıdır şimdi duru bebek benim doğumda yakın galiba bugün yarın bekliyoruz.
dr a gittim salı günü kızım kanala bayaa yerleşmiş dr çok dikkat et dedi heran gelebilir dedi ne boyunu ne de kilosunu öğrenemedik kendi dr um izinliymiş pazartesi tekrar gidicem hem kendi dr um da gelmiş olucak bakalım o güne kadar doğurmazsam
ya kızlar bu karnımdaki pıt pıt atıyo bazen 10-15 dk sürüyo, kalp atışı gibi böyle,onun biraz daha yavaşı,ama ritmik bi şekilde devam ediyobu hıçkırık mı şimdi cidden
çok geçmiş olsun canım, nasıl bir alet bu? adı ne? o kadar lazım ki bana da :) çok zorlanıyorum artık
gelsin artık yaaaa :84::84::84::84::84:
aslında 25 mayısta doğum yapıcaktı ablamın diğer oğlunun doğum günü 25 mayıs buda 25 mayıs olsun dediler dr da olur demiş 36 haftalıktı sanırım tam bilmiyorum tatlım pazartesi işte kontrole gitmiş doğuma almışlar hatta çocuğun solunumu zayıfmıymış neymiş hemen getirmediler solunumu düzelince göstermişler canım
hoşbulduk canım teşekkür ederiz yok bizimki yedi oturuyo bende iyiyim ama bura cok sıcak aşırı terliyorum bu arada alanyadayım tahmin et artık sıcaklığı denize girmek istiyorummm
girsen nolur ki ay burda deniz olsa da girsem vallahoşbulduk canım teşekkür ederiz yok bizimki yedi oturuyo bende iyiyim ama bura cok sıcak aşırı terliyorum bu arada alanyadayım tahmin et artık sıcaklığı denize girmek istiyorummm
pardon canım ya görmemişim mesajı,Blueeeeee duy sesimiiiii :))) nerdesin arkadaşımmm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?