2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hoşgeldin.... seninki de mi midede oturuyobenim kızımın en sevdiği yer midem afiyet olsunnnnnnnn, şimdi de hıçkırık tuttu, sinir oldu, kendini sağa sola vuruyo
sen nasılsın?

gozunuz aydın cnm allah analı babalı buyutsunnn...

demekkı 40 haftayı doldurmadanda normal dogum olabılırrr ben kendımı 40 haftaya hazırlıyorum daa:)

amin canım sağol =)
bende 40 diye bekliyorum, kendimi öyle bi alıştırmışım ki 40. cı haftaya kırk aşşağı kır yukarı dilimdeki tek laf kırk oldu artık

Ne güzellik... Darısı basımıza, kaçıncı haftasında dogurdu ablan, benimde nat de sancılarım çıkıyor her defasında serum takip gonderiyorlarda merak ettim

Ay olmaz olur mu, hele kız bebekler 1-2 hafta erken geliyorlar..

ya ıkızımmmm bnm bu kızz hep rahat hep rahat ne sancısı cıkıyo ne bıseyı heralde psıkolojık olrakk dıorum o orda kalckk sezeryanla alcaklarrr:):):)):))

ya amaa bırazcıkta evde dınlenelım dusunsene haftaya ızne cıkıyomusummm 37de bebısım gelıyomuss saka gıbı olur valla bana:)

ben de aynı şeyi düşünüyorum ama ne zaman isterlerse gelsinler artık erken doğum riskini atlattık çok şükür :)

günaydın hoşgeldin.... seninki de mi midede oturuyobenim kızımın en sevdiği yer midem afiyet olsunnnnnnnn, şimdi de hıçkırık tuttu, sinir oldu, kendini sağa sola vuruyo
sen nasılsın?

hoşbulduk canım teşekkür ederiz yok bizimki yedi oturuyo bende iyiyim ama bura cok sıcak aşırı terliyorum bu arada alanyadayım tahmin et artık sıcaklığı denize girmek istiyorummm

Ne güzellik... Darısı basımıza, kaçıncı haftasında dogurdu ablan, benimde nat de sancılarım çıkıyor her defasında serum takip gonderiyorlarda merak ettim

aslında 25 mayısta doğum yapıcaktı ablamın diğer oğlunun doğum günü 25 mayıs buda 25 mayıs olsun dediler dr da olur demiş 36 haftalıktı sanırım tam bilmiyorum tatlım pazartesi işte kontrole gitmiş doğuma almışlar hatta çocuğun solunumu zayıfmıymış neymiş hemen getirmediler solunumu düzelince göstermişler canım

öyleymiş işte duru cadısı :)) hakkaten ya mis gibidir o şimdi, eve siniyor ya hani kokuları, bizim de evlerimiz öyle kokacak ne güzel :)
tatlım daha 37.haftadasın erken değil mi? tabi belli olmaz 38de falan da geliyorlar ama yine de çok sabırsızlanma bence, bazen 40ı da geçtiklerini unutmamak lazım

ya kızlar bu karnımdaki pıt pıt atıyo bazen 10-15 dk sürüyo, kalp atışı gibi böyle,onun biraz daha yavaşı,ama ritmik bi şekilde devam ediyobu hıçkırık mı şimdi cidden

valla ben de hıçkırık diyorum o duruma ama sanırım öyledir :) 10-15 dk sürmedi ama hiç, en fazla 1 dk falan sürüyor, yavrum duruyor hıçkırık başlayınca :) noluyor bana yaw diyor sanırım

çok geçmiş olsun canım, nasıl bir alet bu? adı ne? o kadar lazım ki bana da :) çok zorlanıyorum artık

Blueeeeee duy sesimiiiii :))) nerdesin arkadaşımmm???

gelsin artık yaaaa :84::84::84::84::84:

bence de istiyorsa gelsin artık :)))) kızımın paşa gönlü ne isterse o olsun

günaydın kızlar gece doğuran varmı

Varsa bile haberimiz yok canım

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben 38.haftamdayım ve şu çok korktuğum çatı muayenesi oldum bu hafta ve hiç açılma yokmuş

Erken gelmemiş neyse sağlıklı sonuçta şükürler olsun ..anası babası bir olanlardan olsun inşallah...

hoşbulduk canım teşekkür ederiz yok bizimki yedi oturuyo bende iyiyim ama bura cok sıcak aşırı terliyorum bu arada alanyadayım tahmin et artık sıcaklığı denize girmek istiyorummm

senin bebiş dönmüş müydü? bende denize girmek istiyorum, geçen yaz iyice keyfini çıkardım ama çok özledim yaa, bayramdan önce yada sonra annemlerin yanına mersin e gitcem, bebişe annem bakıcakmış plajda, ben kocişi kapıp denize uçacam bi kaç kiloda vermiş olurum o zamana kadar

kızlar merhaba,

şuan evde temizlikçi var ne kadar doğru bilmiyorum ama dediki

eğer doğumun normal olacaksa sürekli mideni dolu tut aç kalma hiç dedi.bebek de aç doğmuyomuş ozaman uyuyan bi bebek oluyomuş mız mız olmuyomuş..

ama sezaryende böle değilmiş tabi..

dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyoruma ama paylaşayım dedim:)

girsen nolur ki ay burda deniz olsa da girsem valla

Blueeeeee duy sesimiiiii :))) nerdesin arkadaşımmm???
pardon canım ya görmemişim mesajı,
canım markası acura 738. bikaç başlığı var farklı farklı, 2 ayarı var, çok güzel bi alet valla, ama hamilelere uygun değil yazıyo içinde. biz de çok cesaret edemedik, acaba karın bölgesi veya bel bölgesinden dolayı mı öyle diyor, hani oralara uygulamak iyi olmaz diye, ama sırta bişey olmaz mesela bence, yada bacaklara..yine de doktora sorcam tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…