2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ya şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıp gidicem işe.annen gelince eminim çok rahat edersin.benim annem de iki gündür yanımda.biz de işlerimizi halledelim oturup bekliycem ondan sonra enerji depolamak lazım di mi.

kesinlikle bütün gün yatıp uyuycam valla işler kafamdayken huzursuz oluyorum günlerde yaklaşıyo allah kimseyi başkasına muhtaç etmesin zormuş bebeği kime bırakmayı düşünüyosun canım annen mi bakacak?

evet canım ya başka birisiine muhtaç olmak çok kötü.keşke annem yanımda olsa seve seve bakar ama kocaeli de otruyor ben de mersin de doğum için geldi bir süre yanmda kalcak sonra gidecek.görümcem bvakıcak bebeğe eğer dönmezse kararından bakalım artık.

olsun canım yine bakıcıdan daha güvenilirdir annen kadar olmasada nasıl görümceymiş o maşallah diyelim

kızlar merhaba çok yazmasamda sıkı bir takipçisiyim buranın bazılarınız hatırlar belki :)) sayfa atlamadan okurum tüm yazılanları.
kızlar brnim prensesimde bu sabah beklenmedik bir anda dünyay geldi. harika bişey... 51 cm ve 3400 gr. allah hepinize nasip etsin bu günleri ...

ayy canım maşallah görüyorum ben seni arada ne güzel allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bize inş

hayırlı olsun canım normal doğumlamı oldu

ayy ne güzel Allah bağışlasın canım darısı bizim başımıza....

hayırlı olsn,ne güzel ya.analı babalı büyüsn inşşşş

Tebrikler. Allah bağışlasın. Daha detaylı anlatırsan sevinirim...

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün vaktin varsa ayrıntı verir misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…