kızlar merhaba çok yazmasamda sıkı bir takipçisiyim buranın bazılarınız hatırlar belki :)) sayfa atlamadan okurum tüm yazılanları.
kızlar brnim prensesimde bu sabah beklenmedik bir anda dünyay geldi. harika bişey... 51 cm ve 3400 gr. allah hepinize nasip etsin bu günleri ...
nurmehcim gözünüz aydınn rabbim analı babalı buyutsun
artıkın imreniyom bu doğuranlara karnım taş gibi sem sert midem mi cok sıkıyorrr ve sıcakalr bastırdı çokkk terliyorummm dayanamıyorum artıkkk daha 3 haftam varr yaaa :95::95::95::95::95:
valla bacım bu akşam bir sancı aha dedim geliyo velet ama yok şaka yapmış anasınabende çok kıskanıyorum doğuranları patır kütür doğuruyorlar bizim haftamıza bak inşallah zaman çabuk geçer yaaa:84: zaman çabuk geç be bebişlerimize kavuşalım artık
beni sev bu arada
kızzzz merve sen bi dur daha yaaaa erken daha melony sende öylee
valla bacım bu akşam bir sancı aha dedim geliyo velet ama yok şaka yapmış anasınabende çok kıskanıyorum doğuranları patır kütür doğuruyorlar bizim haftamıza bak inşallah zaman çabuk geçer yaaa:84: zaman çabuk geç be bebişlerimize kavuşalım artık
beni sev bu arada
dursun birazcık daha annesi az daha sabret ne kalsa o kadar iyi tamam anlıyorum valla hem bunaldık hemde çooooook özledik,şimdi gelse ben bile hayır demem ama az daha dursunlar
midendemi oturduay kızlar bazen çok yaratıcı oluyosunuz gülmekten doğuracam geçende mervenin uzay mekiğine güldüm :76::76:
sezaryen mi olucan bacım sen?seni sefiom
sen benden 1 hafta öndesin bacım ama benim doğumum belli en gec 17 hazirannn doktor demişti bekliom 20 gunn varr
dursun anam dursun da özledim beeeeeee hep siyah beyaz görüyorum ultrasondandursun birazcık daha annesi az daha sabret ne kalsa o kadar iyi tamam anlıyorum valla hem bunaldık hemde çooooook özledik,şimdi gelse ben bile hayır demem ama az daha dursunlar
midendemi oturduay kızlar bazen çok yaratıcı oluyosunuz gülmekten doğuracam geçende mervenin uzay mekiğine güldüm :76::76:
allahım cok şükür şu iğrennççç çiçek taksimi akasya durağımı neyse dizininn adı bitti şükür
disco kralı başlayacakkkkkk
sezaryen mi olucan bacım sen?
dursun anam dursun da özledim beeeeeee hep siyah beyaz görüyorum ultrasondanben ve eşimden nasıl bişi çıkıcak merak ediyrım
uzay mekiği he yaaaaaaaa valla önden önden sivri bişiler gidiyo
kız yok 28 haftadan beri döndü baş aşağıdahee merve seninkide dönmedi demii benimkide yandan yandan sivri gidiyo kafa sağda yamukk karnım resmennnn
efettttt sezeryan olcam ben başından beri hiçç düşünmedim normali satende bebem dönmedii
bide işte zor olduğu için bu bebiş doktor hiçç riske atmam diyo bide rahim yapmda bozuk sanırım dönmez benim kıss
merve hani sen foto ekliyordun
kız yok 28 haftadan beri döndü baş aşağıdaeğer sezaryen olursam iri olduğu için olucam yoksa bi engel yok ha bi de tansiyon var tabi
çekilemedim kiiiiiiiiiiiiiii :78:
neyse kızlar ben çıkıyorum eşim gelir birasdan hepcüğünüzü öptümmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?