2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim analı babalı büyütsün bacım ne güzel darısı bize inşallah

nurmehcim gözünüz aydınn rabbim analı babalı buyutsun

artıkın imreniyom bu doğuranlara karnım taş gibi sem sert midem mi cok sıkıyorrr ve sıcakalr bastırdı çokkk terliyorummm dayanamıyorum artıkkk daha 3 haftam varr yaaa :95::95::95::95::95:

valla bacım bu akşam bir sancı aha dedim geliyo velet ama yok şaka yapmış anasına bende çok kıskanıyorum doğuranları patır kütür doğuruyorlar bizim haftamıza bakinşallah zaman çabuk geçer yaaa:84: zaman çabuk geç be bebişlerimize kavuşalım artık

beni sev bu arada

kızzzz merve sen bi dur daha yaaaa erken daha melony sende öylee

seni sefiom

sen benden 1 hafta öndesin bacım ama benim doğumum belli en gec 17 hazirannn doktor demişti bekliom 20 gunn varr

dursun birazcık daha annesi az daha sabret ne kalsa o kadar iyi tamam anlıyorum valla hem bunaldık hemde çooooook özledik,şimdi gelse ben bile hayır demem ama az daha dursunlar

dursun birazcık daha annesi az daha sabret ne kalsa o kadar iyi tamam anlıyorum valla hem bunaldık hemde çooooook özledik,şimdi gelse ben bile hayır demem ama az daha dursunlar

yok walla 38 . haftada aldırcam artık walla suan mideme cıktı oturdu heee tombalak tosbammmmmm

midendemi oturdu ay kızlar bazen çok yaratıcı oluyosunuz gülmekten doğuracam geçende mervenin uzay mekiğine güldüm :76::76:

seni sefiom

sen benden 1 hafta öndesin bacım ama benim doğumum belli en gec 17 hazirannn doktor demişti bekliom 20 gunn varr
sezaryen mi olucan bacım sen?
dursun anam dursun da özledim beeeeeee hep siyah beyaz görüyorum ultrasondan ben ve eşimden nasıl bişi çıkıcak merak ediyrım
midendemi oturdu ay kızlar bazen çok yaratıcı oluyosunuz gülmekten doğuracam geçende mervenin uzay mekiğine güldüm :76::76:

uzay mekiği he yaaaaaaaa valla önden önden sivri bişiler gidiyo

allahım cok şükür şu iğrennççç çiçek taksimi akasya durağımı neyse dizininn adı bitti şükür

disco kralı başlayacakkkkkk

allahım cok şükür şu iğrennççç çiçek taksimi akasya durağımı neyse dizininn adı bitti şükür

disco kralı başlayacakkkkkk

ay o nasıl iğrenç bir dizidir yaaa hep mi konusu aynı olur baydı baydı kusuyorum ne zaman görsem onları

kıloooopatra safiye,
usman aga,
çapkın sinan,
kaynana şanzumant

karakol maceraları, banko soygunları, sinanın çapkınlıkları, otel odaları, gazinolarda safinazın kızının şarkı söyleyip başkalrı tarafından belaları olması offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hee merve seninkide dönmedi demii benimkide yandan yandan sivri gidiyo kafa sağda yamukk karnım resmennnn

efettttt sezeryan olcam ben başından beri hiçç düşünmedim normali satende bebem dönmedii

bide işte zor olduğu için bu bebiş doktor hiçç riske atmam diyo bide rahim yapmda bozuk sanırım dönmez benim kıss

kız yok 28 haftadan beri döndü baş aşağıda eğer sezaryen olursam iri olduğu için olucam yoksa bi engel yok ha bi de tansiyon var tabi
merve hani sen foto ekliyordun

çekilemedim kiiiiiiiiiiiiiii :78:

kız yok 28 haftadan beri döndü baş aşağıda eğer sezaryen olursam iri olduğu için olucam yoksa bi engel yok ha bi de tansiyon var tabi

çekilemedim kiiiiiiiiiiiiiii :78:

kimdi dönmeyen biriydi yaa unuttumm hee :26::26::26::26:
ben gun sayıyorum artıkkkkkkkkk son 20 gunmu oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…