2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim sana da inşallah en kısa zamanda bir bebek nasip eder canım stres yapma, bebeğin Allah kısmet eder de olursa o zaten şuan ana rahminde günü ve zamanını bekliyor... umudunu kaybetme, inşallah en kısa zamanda sen de hamileyim diye müjdeni verirsin bizlere[/QUOTE]

aminnnn aminnnn canım inşallah rabbim kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın çok zor inanın her ay aynı ümidi taşıyıpta hayal kırıklığı yaşamak..rabbim burdaki tüm annelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah ve sizi hiç ayırmasın

kaç yıllık evlisiniz ki canım? ne zamandır istiorsunuz bebek?

ay sağolasın canım inş hepimz de bekliyoruz açılmaları zeytinyağını tavsiye ederm ya gerçekten artık gelsn bebişler

demi ya tansiyonumda heyecandan yükselmştr ama takmıyorum en azından kendimi doğuma odakladım ve bana bugndoktorn yardımcısı cesaret verdi afern kız normla doğumu yapabilirsn dedi rahatladım ya bende inş yapıcam bakalım nolcak heyecanla bekliyoruz

bende bugndoktora gittim
doktora normal dogumla bebegide kendimide strese sokmak istemiyorum dedim ama beni muane edince sana sezeryan gunu vermem icin gerekli bir sebeb yok su an dedi
bebek tam asagiya inmemis evde bolbol comel kalk dedi
her gun yuru dedi
yine normal diye devam ediyoruz yani
bebek 2750 olmus buleeee

maşallah canım herşeyin iyiymiş sen sezaryan istiyorsan seni normal için zorluyor sanırım dr ama buna karar verecek olan sensin

çok uzun zamandır girememiştm,doğum yapan arkadaşlar ALLAH analı babalı büyütsn,bizimkileride tamamına erdirsn inşşşş.15 gündür yanmda olamayan kocişim,salı gelecek inşşşşşş.çok şiştim beni görünce şok olacak kesn ama yapabileceğim bişey yok.inş oğluşumz sağ salm doğsnda bende eski halime bigün dönerm heralde:44::44:

herkese merhabalar...
ben 2011 mayıs annesi iken 20 nisanda normal doğumla kavuştum oğluma
size naçizane birkaç önerim olcak....

1.si kendi keyfiniz için asla sezeryan olmayın....keyfi için sez.olanlar bunun keyifli bişey olmadığını ameliyattan sonra uzun bi süre yaşıyolar...iş işten geçmiş olyo....tabi herkes aynı değil....

n.doğumda vajina estetiğnin bozulacağını düşünenler olabilir...merak etmeyin sadece kesi çizgisi var şuan sonra o da kayboluyormuş....göbüş te kalmıyo.....sütünüz de erken geliyo....

sakın yanlış anlamayın....kimseyi kırmak kınamak ya da üzmek için yazmıyorum....sadece n.doğumun korkulacak bişey olmadığını, yakında bu deneyimi yaşamış biri olarak paylaşmak istedim....

allah hepinzi sağlıkla kavuştursun kuzularınıza.....sormak istedikleriniz olursa özelden msj atabilirsiniz..fırsat bulunca cevaplarım...herkese iyi akşamlaræ

kızlar merabaa..ya bu bebiş ne zaman gelcek...arada karnım kaskatı oluyo o zaman hafif ağrı da duyuyorum acaba kasılma böyle bişe mi yani sancı..ne bilim yaaa bi 10 gündür falan oluyo bu bana.farkettim ki idrara sıkıştığım zaman daha çok oluyo.acaba tamamen onla mı alakalıdır..oyyy doğurasım varrr:)

sancı böyle kasıktan başlayıp göbeği kaskatı yapan bişey ben öyle yaşıyorum ama bunlar hazırlayıcı kasılmalarmış rahim doğuma hazırlanıyormuş valla ne zaman geleceklerini onların keyfine kalmış 1 gün bile dursa kar

kızlar bide şu zeytinyağını tam olarak nereye sürüyosunuz vajina derkenyani böyle yüzeysel mi yoksa iç tarafa doğrumu sürüyosunuz mikrop falan kapmayalım sonra.sanki sadece dış yüzeyte sürülse işe yaramaz içe doğru neyle nasıl sürmek lazım huylanırım gibi geldi

doğru bi gün ile dursa kar aslında ama oyy ben iyice sabırsızlanıyorum..en azından kandil gecesi doğsa diyorum kandilde doğarsa 38+3 oluyo perşembe yani..yeter sanki yaaa

acaba bu hazırlayıcı kasılmalar açılma yapıyomusdur inşallah yapıyodur

kandi gecesi hangi gün kasılmalar açılma yapıyor benim 35. haftadan beri 1 cm açılmam var bide bu zeytinyağı meselesini tam anlayamadım ben de yaa nezaman nereye sürülecek

kıslar belim çok ağrıdı ben eve gidiyorum şu zeytinyağı işinin özünü bilen varsa bana özelden mesaj atabilir mi kendinize çok ii bakın hoşçakalın:))

kandi gecesi hangi gün kasılmalar açılma yapıyor benim 35. haftadan beri 1 cm açılmam var bide bu zeytinyağı meselesini tam anlayamadım ben de yaa nezaman nereye sürülecek

önümüzdeki perşembeyi cumaya bağlayan gece kandil.regaip kandili..3 aylar başlıyor inşallah..mübarek günlerde doğurcaz kaliba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…