aminnnn aminnnn canım inşallah rabbim kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın çok zor inanın her ay aynı ümidi taşıyıpta hayal kırıklığı yaşamak..rabbim burdaki tüm annelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah ve sizi hiç ayırmasın
ay sağolasın canım inş hepimz de bekliyoruz açılmaları zeytinyağını tavsiye ederm ya gerçekten artık gelsn bebişlerarkadaşlar merhaba son bir kaç sayfaya baktığım kadarı ile herkes iyi maşallah...
volveron açılman adına çok sevindim dilerim sancında hayırlısı ile gelir ve doğumun gerçekleşir , bende büyük bir heyecan ile sancı ve açılma bekliyorum gerçi 16 haziran görünüyor 40 hafta bitimim ama belirtilerim bayağı belirgin olduğu için bugün yarın die gerilip duruyorum,zeytinyağını en iyisi bende yapayım her akşam düzenli,birde bugün çok duygusal ve bir okadarda yorgun hissediyorum kendimi,Allah yardımcımız olsun.
cnaım çoook sevindimm açılmanın olmasına rabbim yardımcın olsun normal doğum yaparsın inşallah tansiyonunda heyecandan yükselmiştir korkma bu zamana kadar normalse sorun çıkmaz tuzu da azalt allah yardımcın olsun canım
bende bugndoktora gittim
doktora normal dogumla bebegide kendimide strese sokmak istemiyorum dedim ama beni muane edince sana sezeryan gunu vermem icin gerekli bir sebeb yok su an dedi
bebek tam asagiya inmemis evde bolbol comel kalk dedi
her gun yuru dedi
yine normal diye devam ediyoruz yani
bebek 2750 olmus buleeee
delimavi nasılsın canım? sıkıntıların azaldı mı biraz??
kızlar merabaa..ya bu bebiş ne zaman gelcek...arada karnım kaskatı oluyo o zaman hafif ağrı da duyuyorum acaba kasılma böyle bişe mi yani sancı..ne bilim yaaa bi 10 gündür falan oluyo bu bana.farkettim ki idrara sıkıştığım zaman daha çok oluyo.acaba tamamen onla mı alakalıdır..oyyy doğurasım varrr:)
sancı böyle kasıktan başlayıp göbeği kaskatı yapan bişey ben öyle yaşıyorum ama bunlar hazırlayıcı kasılmalarmış rahim doğuma hazırlanıyormuş valla ne zaman geleceklerini onların keyfine kalmış 1 gün bile dursa kar
kandi gecesi hangi gün kasılmalar açılma yapıyor benim 35. haftadan beri 1 cm açılmam var bide bu zeytinyağı meselesini tam anlayamadım ben de yaa nezaman nereye sürülecek
kızlar çok fena sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?