kızlar bide şu zeytinyağını tam olarak nereye sürüyosunuz vajina derkenyani böyle yüzeysel mi yoksa iç tarafa doğrumu sürüyosunuz mikrop falan kapmayalım sonra.sanki sadece dış yüzeyte sürülse işe yaramaz içe doğru neyle nasıl sürmek lazım huylanırım gibi geldi
nasıl bir sancın var? süreklimi yoksa aralıklarlamı?
kızlar çok fena sancım var
vajina ağzına sürülüyor canım doğum kolay olsun açılmayı kolaylaştırsın diye.
daha yeni başladı kasıklarımdan girdi kuyruk sokumunda bitti bakalım gene gelecek mi anlamadım
kızlar becerebildimmi bilmiyorum bugün göbüşümü çekesim geldi laptop kamerasından ikibüklüm çekebildim37+1 kızımla bizzz
kısss bu ne kücücük bir göbüşşş maşallahhiç 37 haftalık gibi deil karın için mi genişş acaba:26:
beni görünce anlarsın farkı 35 haftalık bakkk
galiba öyle 6 7 ayıma kadar hamileliğim bile belli değildi son zamanlarda şiştim biraz şu an 73-74 kiloyum inş daha almam 63 le hamile kalmıştım eski kiloma dönerim son göbekler bunlar bidaha yok turfandaçekip koymadım demeyim bari
ben 94 le kaldım 8 kilo almıştım en son 102 idi kilom ben çok almadım ama göbüşşşşş fırladııı valla taşıyaıyorum artık geceleri cok geriliyo semsert oluyo karnım
aa sende çok az almışsın kız ben en az 20 kilo alırım diyodum bizim sülale öyle genelde ama almadım midemi herşey yaktığı için yiyemedim ondan heralde bide tuzu hiç sevmem ödem olmadı bende...
bende yiyemedim canım hemde hiç bişe canım ondan alamadım kilo benimde saframda taş vardı yedirtmmedi bişe ödem bende 1 haftadır var oda artık baya bir sıcak olmaya başladı ee akdeniz memleketi normal yanee alanyadayım ondan canımmm
o kadar normal hiç ödem olmaması da anormal olurdu hamilelikte biraz olması gerekir ben tekirdağdayım ona rağmen sıcak havalarda bende şişiyorum biraz alanya kimbilir nasıldır hep kocaman göbeğim olsun derdim ama vücudum zayıf olsun caydım zormuş göbek taşımakta son zamanlar ben bu halimle totomu kaldıramıyorum kız sana allah kolaylık versin gittikçe de büyüyo allahtan haziranda doğurcaz
walla sağdan sola soldan sağa zor dönüyorum oturup kalkamıyorum sandalyeye zor sığıyorum bir yere gitmek ölüm gelio artık 38+1 dedinmi doğurcam dayanamıyorum artık ama daha 3 hafta varr:96::96::96::97:
bide benim tombalak tosbaam dönmedi bölee sağ tarafımda kafası solumda ayakalrı uzanıyoooo azıcık aşağı iner rahtalardım dönseydi oda yok ama ben yinede memnunum halimdennnn şikayetci deilimmmm kızım sağ salim gelsin de bugun bir ara oynamadı nası korktuum 3 hafta daha cekmeye razıyımmmmm
o kadar normal hiç ödem olmaması da anormal olurdu hamilelikte biraz olması gerekir ben tekirdağdayım ona rağmen sıcak havalarda bende şişiyorum biraz alanya kimbilir nasıldır hep kocaman göbeğim olsun derdim ama vücudum zayıf olsun caydım zormuş göbek taşımakta son zamanlar ben bu halimle totomu kaldıramıyorum kız sana allah kolaylık versin gittikçe de büyüyo allahtan haziranda doğurcaz
haziranda olacağına bende çok seviniyorm,hatta 2.bebeğim olursa inşşşnisan bile olabilir
artık çalışmıyorum bugün izine ayrıldım.evdeyim artık.oleyyyy
evet 37 haftaya kadar çalışabildim çok şükür.ama doğum sonrası benim için daha önemli oyüzden sıktım dişimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?