2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah valla benimde ablamın 3 çocuğu var 3 üde erkek kızı olsun çok istemişti nasip olmadı 4.ye cesaret edemiyor,sizin yaş kaç

yaş 32 ye girdim..iki kız bi erkek çocuğum var..Allah acılarını göstermesin..ve her zaman dua ediyorum..Rabbim olmayanlara versin inş.sonra bana..

Son düzenleme:

sancılar 40-50 -60 civarı.serumdan sonra düşüyor.20-30 lara.açılmaya bakmadı daha.

yaş 32 ye girdim..iki kız bi erkek çocuğum var..Allah acılarını göstermesin..ve her zaman dua ediyorum..Rabbim olmayanlara versin inş.sonra bana.. var..

Allah bağışlasın,Amin .Ablamda 31 yaşına bugün girdi ben sizi örnek veriyim 1 tane daha yapsınsizde hayırlı haberler alırsınız inşallah
neysse kızlaaar sırt ağrım çoğaldı kendinize iyi bakın ben kaçıyorum iyi geceler

selam millet saatlerdir ev işi yapıyorum yeni girebildim bebeğin odası eşya doluydu kullanılmayan eşyalar kitap kolilerim fazla eşyalar anamın pansiyona yapar gibi yaptıgı bi dünya yatak filan doluydu oda :)) kocişe hepsini taşıttırdım diğer odalara yerleştirdik odayı temizledik yerlere mineflo geçtik yeni bitti garibim öldü yorgunluktan tabi bende ama o daha çok yoruldu ben sadece yardım ettim yarında bebeğimizin odaxsı geliyor kurulup eşyalarınıda yerleştirdimmi tamamdır pazartesi sipariş ettiğim halısını çarşambada diktirmeye verdiğim perdelerini alıcam herşeyi bitince fotoları eklerim mutlaka

Son düzenleme:
:86::86::86: ıyı pazarlarrr kızım cok hareketlı bugun yaaaa

dün agrılardan yatamadım bır cıksaydı kurtulacam dermısım... annem yokken boyle dıyemıyordum dimi

uyuyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende yatamadımdün keske geleydım sıteye kaynatırdık sabaha kadar kapı acık yattım annemın yanında benım herıf donuyor gıbı uyku setıyle yatıyor bıde kapı kapalı pişecektım ıcerde

38 HAFTAMIZIDA DEVIRDIKKKKKKKK GEL ARTIK KIZIMMMMMMMMMMM ARTIK BIR ENGELIMIZ YOK

günaydııın kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım, esra ve merve sabırsızlanmaya başladı doğurcaz diye bende heyecanlanıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…