gunaydın kıslarrr
ayy ne olur ben şimdiiden zorlanıyorum daha mı kötü olucazzzz saat 7 den sonra uyudum yineeee
aaaaaa volveron da sabırsızlaşmış
merve bugün foto istiyorummm
anaa kız alt tarafı karnımı koyucamtamam akşama kadar hallederim bacım
görün koca göbeğimi
alt tarafı olurmu kız orda paşan var, son günlerimiz bu karınla bi daha göremeyiz
oyyyyyyyy oy Ezgim naptı acaba? dün kontrolü vardı aklım onda dünden beriiiiiiii:44:
kontrol deyince bende rüyamda doğumum 7 hazirana alınmış gördüm
slmlar herkese...uykusuzluktan sersem gibi oldum kızlar..kaşıntı tuttu beni gece gece..bi de sıcaklar bastı feci halde tuvalete yarım saatte bir gittim derken dün geceyi çok zor geçirdim...insanın sağından soluna dönmesi bile ne büyük nimetmiş anladım...gündüz bi şekilde vakit geçiyo da geceler bitmek bilmiyo bi türlü umarım doğurana kadar bu şekilde gitmez...bi de derler ya hani bi daha uykusuz kalacaksın hep bu günlerinin kıymetini bil diye bi daha bööle bişey diyuen olursa alacak cevabını
artık ben de zorlanıyorum burayı sürekli takip ediyorum sizi de aynı durumda görünce en azından moralim yerine geliyo hayırlısıyla biz de doğurup kurtulsak vakti zamanıyla süper olacak...az kaldı azzz
asıl onun sabırsızlanması gerekiyor zaten baksana haftasınayumurta kapıya dayanmışş
hadi gözünaydın cnm doğurdun da göbeğini bile düşürdünohhh kısknıyorum valla :)
göğsüne ne sürüyorsun krem olarak?
mucizelere inanırım canım
yumurta kapıyamı dayanmısben onu baska bıse olarak bılıyorum da neyseee sende bılıyosundur da ıste sıtede yazılmıyor ayrıca konusmuyorsanda konusma bıde bana dıo menepozlu karı basına vurmus menepoz
darısı başınıza mervecim... lansinoh sürüyorum.... her emzirmeden sonra sürmem gerekiyomuş... ben arada sürüyodum... e günde 10 kez emzirince dayanamadı göğüslerim... Allah a şükür yine de çok kötü olmadı... zeyinyağı da önermişti burda birilerii... ama tam çocuğu emzircem bi bakıyom zeytinyağı... temizlemem gerekiyodur herhalde... tabi çocuğum iyice sabırsızlanıyo bu arada.... kremi temizlemek gerekmiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?