2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyyyyyy oy Ezgim naptı acaba? dün kontrolü vardı aklım onda dünden beriiiiiiii:44:

slmlar herkese...uykusuzluktan sersem gibi oldum kızlar..kaşıntı tuttu beni gece gece..bi de sıcaklar bastı feci halde tuvalete yarım saatte bir gittim derken dün geceyi çok zor geçirdim...insanın sağından soluna dönmesi bile ne büyük nimetmiş anladım...gündüz bi şekilde vakit geçiyo da geceler bitmek bilmiyo bi türlü umarım doğurana kadar bu şekilde gitmez...bi de derler ya hani bi daha uykusuz kalacaksın hep bu günlerinin kıymetini bil diye bi daha bööle bişey diyuen olursa alacak cevabını
artık ben de zorlanıyorum burayı sürekli takip ediyorum sizi de aynı durumda görünce en azından moralim yerine geliyo hayırlısıyla biz de doğurup kurtulsak vakti zamanıyla süper olacak...az kaldı azzz

anaaa aynı şeylerden bizde şikayetçiyiz bacm sen boşver kimsenin dediğine bkma son zamanlarda uyuyamıcaksın diyorlardı bana doğruymuş, Allah hazrlıyor işte bizleri uykusuzluğa :)

slmmm buragımı merak etmıyormusum sımdı okudum kızım gecmıste 3500 mu oldu allah esırgesın kız tam kızıma layık benımkıde dogar ıste 3500 felan

Son düzenleme:
selam kızlar oğlum uyurken bi bakayım dedim napıyonuz... göbüşler çok mu rahatsız ediyo... nisbet yapmak gibi olmasın da bizim azcık göbüşüz kaldı... sezeryan yerim de iyileşiyo... rahat yatacağım günlere az kaldı inş... ödemlerim de baya indi.... normal insana dönüyom yavaş yavaş

asıl onun sabırsızlanması gerekiyor zaten baksana haftasına yumurta kapıya dayanmışş

demi bacım halimden anlıyanlar var Allah dan kız sen naptın dün sancılandım demişsin ya sancı iyiymş aslında ben doktora sancım oldu deynce çok sevniyo ama şimdi bende tık yok gıcık oluyormmmmmmmmmm

yumurta kapıyamı dayanmıs ben onu baska bıse olarak bılıyorum da neyseee sende bılıyosundur da ıste sıtede yazılmıyor ayrıca konusmuyorsanda konusma bıde bana dıo menepozlu karı basına vurmus menepoz

hadi gözünaydın cnm doğurdun da göbeğini bile düşürdün ohhh kısknıyorum valla :)

göğsüne ne sürüyorsun krem olarak?

mucizelere inanırım canım

darısı başınıza mervecim... lansinoh sürüyorum.... her emzirmeden sonra sürmem gerekiyomuş... ben arada sürüyodum... e günde 10 kez emzirince dayanamadı göğüslerim... Allah a şükür yine de çok kötü olmadı... zeyinyağı da önermişti burda birilerii... ama tam çocuğu emzircem bi bakıyom zeytinyağı... temizlemem gerekiyodur herhalde... tabi çocuğum iyice sabırsızlanıyo bu arada.... kremi temizlemek gerekmiyo...

zeytnyağını bende düşünüyorum canm

slm öncelikle hepinize allah kolay doğum nasip etsin bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
belki biliyorsunuzdur yada haber verememiştir diyerek hasret dün sabaha karşı 03:06 da oğluşunu kucağına aldı 3470gr 50cm doğdu yakışıklı ulaş bey kolay bi doğum olmuş çok iyiler darısı sizlerin başına kendinize ve bebişlerinize dikkat edin iyi günler:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…