slm öncelikle hepinize allah kolay doğum nasip etsin bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
belki biliyorsunuzdur yada haber verememiştir diyerek hasret dün sabaha karşı 03:06 da oğluşunu kucağına aldı 3470gr 50cm doğdu yakışıklı ulaş bey kolay bi doğum olmuş çok iyiler darısı sizlerin başına kendinize ve bebişlerinize dikkat edin iyi günler:80:
evet merak etmedin yazmadın daslmmm buragımı merak etmıyormusum sımdı okudum kızım gecmıste 3500 mu oldu allah esırgesın kız tam kızıma layık benımkıde dogar ıste 3500 felan
yaaaaaaaaaa hadi gözünaydın bacım biz doğurcaz daaaaaa göbişlerimiz inicek deeee yaramız düzelcekkkkselam kızlar oğlum uyurken bi bakayım dedim napıyonuz... göbüşler çok mu rahatsız ediyo... nisbet yapmak gibi olmasın da bizim azcık göbüşüz kaldı...sezeryan yerim de iyileşiyo... rahat yatacağım günlere az kaldı inş... ödemlerim de baya indi.... normal insana dönüyom yavaş yavaş
kızım aktif gibi gözüksem de siteden çıkış yapmadan direkt çarpıdan kapattığında tamamen çıkmış olmuyorsun aktif gözüküp bir müddet sonra çıkıyosun deli, bende sana öyle çok denk geldim yazdım yazdım cvp yazmadın meğer çıkmışsın ama hala aktif gözüküyorsun sitede bilmem anlatabildim mideli merveeeeyazmıyordaa
he yaaa şaka yapmış bana tosuncukdemi bacım halimden anlıyanlar var Allah dan kız sen naptın dün sancılandım demişsin ya sancı iyiymş aslında ben doktora sancım oldu deynce çok sevniyo ama şimdi bende tık yok gıcık oluyormmmmmmmmmm
kzım yukarde gerekli açıklamayı yaptım çıktığım halde aktif gözükmüşüm bacımyumurta kapıyamı dayanmısben onu baska bıse olarak bılıyorum da neyseee sende bılıyosundur da ıste sıtede yazılmıyor ayrıca konusmuyorsanda konusma bıde bana dıo menepozlu karı basına vurmus menepoz
heh evet canımmm kremi temzlemek grekmiyormuşşş bende ondan alıcammm lansinoh demek tamam canım sağolldarısı başınıza mervecim... lansinoh sürüyorum.... her emzirmeden sonra sürmem gerekiyomuş... ben arada sürüyodum... e günde 10 kez emzirince dayanamadı göğüslerim... Allah a şükür yine de çok kötü olmadı... zeyinyağı da önermişti burda birilerii... ama tam çocuğu emzircem bi bakıyom zeytinyağı... temizlemem gerekiyodur herhalde... tabi çocuğum iyice sabırsızlanıyo bu arada.... kremi temizlemek gerekmiyo...
slm öncelikle hepinize allah kolay doğum nasip etsin bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
belki biliyorsunuzdur yada haber verememiştir diyerek hasret dün sabaha karşı 03:06 da oğluşunu kucağına aldı 3470gr 50cm doğdu yakışıklı ulaş bey kolay bi doğum olmuş çok iyiler darısı sizlerin başına kendinize ve bebişlerinize dikkat edin iyi günler:80:
darısı başımıza inşallah ama benimki sezeryan olacak 6 haziranda az kaldı tontiş bir kızım var şimdiden 4500 gr darısı normal doğum olacakların başına
bende daha 2-3 aylık filandı rüyamda görmüştüm 37 artı 1 de doğurmuştum normal doğumdu ve çok kolay geçti diyodum gelenlere haftası değilde doğum kısmı keşke gerçek çıksa kolaylıkla doğursam ne iyi olurduben bundan kaç ay önce 4 haziran diye görmüştüm bakalım ne zamana
bende daha 2-3 aylık filandı rüyamda görmüştüm 37 artı 1 de doğurmuştum normal doğumdu ve çok kolay geçti diyodum gelenlere haftası değilde doğum kısmı keşke gerçek çıksa kolaylıkla doğursam ne iyi olurdualnız 37 artı 1 de doğurursam 1 hafta var he yok aman zamanını beklesin benimki 40 ı doldursun hatta mümkünse
aa hasrette doğurdu demek topiğimizin ilk normal doğumu sanırımmaşallah ulaşımıza sağ salim kavuşmuş oğluşuna ne güzel böyle kolay doğuranları görünce imreniyorum vallahi Allah bizede hemencecik doğurmayı nasip etsin ...
selam kızlar oğlum uyurken bi bakayım dedim napıyonuz... göbüşler çok mu rahatsız ediyo... nisbet yapmak gibi olmasın da bizim azcık göbüşüz kaldı...sezeryan yerim de iyileşiyo... rahat yatacağım günlere az kaldı inş... ödemlerim de baya indi.... normal insana dönüyom yavaş yavaş
37+1 erken bi doğum değil ki canım ama olsun senin bebiş biraz daha kalsın zilli minnak kızın
valla bilmiyrm 4 Haziran'a gün veriyor doktor... eğer 4 haziran olursa haftaya c.tesi oğluşuma kavşmuş oluyorum
hasret sanırım topiğimizin ilk normal doğum yapan hatunuama diyordu ilk de normaldi ya onun... o hazzı tekrar yaşamak istiyorum diye Hay Allah'ım millet nasıl cesaretli bi de bize bak
37+1 erken bi doğum değil ki canım ama olsun senin bebiş biraz daha kalsın zilli minnak kızın
valla bilmiyrm 4 Haziran'a gün veriyor doktor... eğer 4 haziran olursa haftaya c.tesi oğluşuma kavşmuş oluyorum
hasret sanırım topiğimizin ilk normal doğum yapan hatunuama diyordu ilk de normaldi ya onun... o hazzı tekrar yaşamak istiyorum diye Hay Allah'ım millet nasıl cesaretli bi de bize bak
yaaaaaaaa biz de doğuralım bizde iyileşelimm yaaaaaAynen valla benimde durum aynı ödem kalmadı bende de.. Karnımızda indi çok şükür... Aynı durumdayız desene.. Ne süpermiş dimi insan kendini nasıl da kuş gibi hissediyor..
Bende kızımı 37+1 de doğurdum kızlar..
kızlar topiğinizi ara ara takip ediyorum bizim gelinde haziranda dogum yapacak 38 haftalık suan ondan bende sizlerin sayfasınıda takıpteyım:)ben kendim araklık annesi olucam kısmetse..yalnız dikkattimi ceken bişey var neden hep sezeryanla dogum yapıyorsunuz cogunluk hep sezeryan sanırım ve buna cok sasırdım dogrusu..neden normal dogumu tercıh etmıyorsunuz??ben 3.ye hamıleyım ve diğer ıkı dogumumu normal yaptım ve bunda yıne herseye ragmen normal dogumdan yanayım bende sizlerin aksine sezeryan olmaktan korkuyorum..
maşallah gözü aydın... kıskandım acıkama ben de denedim son ana kadar napim başka
yaaaaaaaa biz de doğuralım bizde iyileşelimm yaaaaa
işte oykucum eğer rüyamda gördüğüm gibi 4 Haziran'a gün verirse doktor , bende 37+1 olmuş olucam
Hayırlısı bakalım ne diycek.. Ne kadar kalsa o kadar iyi aslında ama hayırlısı olsun..
kız gülsüm benim dikkatimi o çekti bacım yaa nasıl 10 cm'e kadar açıklık olurda son anda sezaryene alırlar yaa anlamadılar mı o geçen süre içersindeee
10 hazirana kadar kalsa 38'i de tamamlamış olucam inşallah bakalım, belki normal doğum olur aniden gelir belli olmaz :)
canım çatı kontrolüm yapılmamıştı henüz.... ordaki kemiklerim daraltıyomuş, inemedi çocuk... ama olsun sütüm falan gelmişti çoktan... nasip işte
hayırlısı canım inşallah normal olur, bekle bira daha sen bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?