2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

darısı başımıza inşallah ama benimki sezeryan olacak 6 haziranda az kaldı tontiş bir kızım var şimdiden 4500 gr darısı normal doğum olacakların başına

slmmm buragımı merak etmıyormusum sımdı okudum kızım gecmıste 3500 mu oldu allah esırgesın kız tam kızıma layık benımkıde dogar ıste 3500 felan
evet merak etmedin yazmadın da gıcık tombik bi bebeğim olucak işte :78:
yaaaaaaaaaa hadi gözünaydın bacım biz doğurcaz daaaaaa göbişlerimiz inicek deeee yaramız düzelcekkkk neyse darısı başımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaa
deli merveeee yazmıyordaa
kızım aktif gibi gözüksem de siteden çıkış yapmadan direkt çarpıdan kapattığında tamamen çıkmış olmuyorsun aktif gözüküp bir müddet sonra çıkıyosun deli, bende sana öyle çok denk geldim yazdım yazdım cvp yazmadın meğer çıkmışsın ama hala aktif gözüküyorsun sitede bilmem anlatabildim mi
demi bacım halimden anlıyanlar var Allah dan kız sen naptın dün sancılandım demişsin ya sancı iyiymş aslında ben doktora sancım oldu deynce çok sevniyo ama şimdi bende tık yok gıcık oluyormmmmmmmmmm
he yaaa şaka yapmış bana tosuncuk şuan bişi yok bacım ama içimde öyle bi dönüyo ki şimdi patlatıcak kesesini valla
kzım yukarde gerekli açıklamayı yaptım çıktığım halde aktif gözükmüşüm bacım adamı hasta etme
heh evet canımmm kremi temzlemek grekmiyormuşşş bende ondan alıcammm lansinoh demek tamam canım sağoll

ayyyyyyyyy bende geçen gün onu sormuştm yaa sağol bacım demek doğurdu hemdeee NORMALLLL DOĞUJMMMM YEHHHUUU bizimkilerden ilk defa normal doğum yapan çıktı

Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh... darısııı bizeeeeeeeeeeeeeeeeee

darısı başımıza inşallah ama benimki sezeryan olacak 6 haziranda az kaldı tontiş bir kızım var şimdiden 4500 gr darısı normal doğum olacakların başına

maşşallllaaahhh maşşşaaalllaahhh anammmm tombik tombik bi kızz

iri olduğu için mi sezaryen olucan bacım?

ben bundan kaç ay önce 4 haziran diye görmüştüm bakalım ne zamana
bende daha 2-3 aylık filandı rüyamda görmüştüm 37 artı 1 de doğurmuştum normal doğumdu ve çok kolay geçti diyodum gelenlere haftası değilde doğum kısmı keşke gerçek çıksa kolaylıkla doğursam ne iyi olurdu alnız 37 artı 1 de doğurursam 1 hafta var he yok aman zamanını beklesin benimki 40 ı doldursun hatta mümkünse

aa hasrette doğurdu demek topiğimizin ilk normal doğumu sanırım maşallah ulaşımıza sağ salim kavuşmuş oğluşuna ne güzel böyle kolay doğuranları görünce imreniyorum vallahi Allah bizede hemencecik doğurmayı nasip etsin ...

37+1 erken bi doğum değil ki canım ama olsun senin bebiş biraz daha kalsın zilli minnak kızın
valla bilmiyrm 4 Haziran'a gün veriyor doktor... eğer 4 haziran olursa haftaya c.tesi oğluşuma kavşmuş oluyorum

hasret sanırım topiğimizin ilk normal doğum yapan hatunu ama diyordu ilk de normaldi ya onun... o hazzı tekrar yaşamak istiyorum diye Hay Allah'ım millet nasıl cesaretli bi de bize bak

Aynen valla benimde durum aynı ödem kalmadı bende de.. Karnımızda indi çok şükür... Aynı durumdayız desene.. Ne süpermiş dimi insan kendini nasıl da kuş gibi hissediyor..

Bende kızımı 37+1 de doğurdum kızlar..

kızlar topiğinizi ara ara takip ediyorum bizim gelinde haziranda dogum yapacak 38 haftalık suan ondan bende sizlerin sayfasınıda takıpteyım:)ben kendim araklık annesi olucam kısmetse..yalnız dikkattimi ceken bişey var neden hep sezeryanla dogum yapıyorsunuz cogunluk hep sezeryan sanırım ve buna cok sasırdım dogrusu..neden normal dogumu tercıh etmıyorsunuz??ben 3.ye hamıleyım ve diğer ıkı dogumumu normal yaptım ve bunda yıne herseye ragmen normal dogumdan yanayım bende sizlerin aksine sezeryan olmaktan korkuyorum..

Aynen valla benimde durum aynı ödem kalmadı bende de.. Karnımızda indi çok şükür... Aynı durumdayız desene.. Ne süpermiş dimi insan kendini nasıl da kuş gibi hissediyor..
yaaaaaaaa biz de doğuralım bizde iyileşelimm yaaaaa
Bende kızımı 37+1 de doğurdum kızlar..

işte oykucum eğer rüyamda gördüğüm gibi 4 Haziran'a gün verirse doktor , bende 37+1 olmuş olucam

maşallah gözü aydın... kıskandım acık ama ben de denedim son ana kadar napim başka

canım kimisi riskli hamilelik geçirdiği için doğumu da riske atmamak için gün aldı, kimisi mecbur kaldı, kimisi de evet isteyerek gün aldı... benim de gidişat normal gözüküyor ama tansiyon problemi var ve bebeğim iri, ne olacağı belli değil, doktorum 2 hafta içinde karar verecek... tabi doğmazsa o zamana kadar...

maşallah gözü aydın... kıskandım acık ama ben de denedim son ana kadar napim başka

kız gülsüm benim dikkatimi o çekti bacım yaa nasıl 10 cm'e kadar açıklık olurda son anda sezaryene alırlar yaa anlamadılar mı o geçen süre içersindeee

kız gülsüm benim dikkatimi o çekti bacım yaa nasıl 10 cm'e kadar açıklık olurda son anda sezaryene alırlar yaa anlamadılar mı o geçen süre içersindeee

canım çatı kontrolüm yapılmamıştı henüz.... ordaki kemiklerim daraltıyomuş, inemedi çocuk... ama olsun sütüm falan gelmişti çoktan... nasip işte

hayırlısı canım inşallah normal olur, bekle bira daha sen bence...

beklicem canım doktor ne derse o olucak, kafama göre herşey yolundayken sezaryen tarihi almak istmyrm açıkcası... aslında engeller var normal doğum için ama gene de doktorum ne derse o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…