2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaaa biz de doğuralım bizde iyileşelimm yaaaaa

işte oykucum eğer rüyamda gördüğüm gibi 4 Haziran'a gün verirse doktor , bende 37+1 olmuş olucam
erken sayılmaz ama içerde ne kadar kalsa o kadar iyi gelmesin hemen biraz daha toparlansında öyle ya bide bize bak ben bi normal diyorum bi sezeryan kafayı yedim kararsızlıktan şimdide normal diyorum yine 6 haziranda kontrol var o zaman netleşecek artık aslında sıkarım dişimi dayanırım diye düşünüyorum ama doktor normal düşünüyosan günde en az yarım saatlik yürüyüşlere başlaman gerekiyor artık demişti ben ne yürüyüş yaptım ne doğumu kolaylaştıracak bişey, gerçi genetikse kolay olur yine doğum ama annem ablamda sezeryan oldular hiç bilmiyorum ki zormu olur kolay mı ya dayanamazsam diye tereddütlerim var işte inşallah dayanılmıycak gibi değildir sancılar ...

selam kızlar benim ayaklarım fena şişio yorgunluktanmı sıcaktan mı yürümekte zorlanıyorum..

aranızda benim durumumda olan varmı

selam kızlar benim ayaklarım fena şişio yorgunluktanmı sıcaktan mı yürümekte zorlanıyorum..

aranızda benim durumumda olan varmı

merak etme canım benim de öyle 1 haftaya kadar hiiiç şişmem felan yoktu. tuzlu da pek tüketmiyordum doktor havaların sıcaklığı tetikler dedi bol su içersen daha az hisedersin

merak etme canım benim de öyle 1 haftaya kadar hiiiç şişmem felan yoktu. tuzlu da pek tüketmiyordum doktor havaların sıcaklığı tetikler dedi bol su içersen daha az hisedersin

bende tam tersi çok su içtiğim için mi oluyo diyorum..2 litreden fazla su içiyorum ama sonuç değişmio topiklerden birinde kolonya sürmek iyi gelio diyo ..hiç de sevmem kolonyayı

aynen benimde hiç şişme yoktu ayaklarımda artık şişmeye başladı normal yani bu saatten sonra şişlikler.. dikat etmek lazım tansiyon yüz ve el şişmesiyle beraber olmasın yeterki......

bende tam tersi çok su içtiğim için mi oluyo diyorum..2 litreden fazla su içiyorum ama sonuç değişmio topiklerden birinde kolonya sürmek iyi gelio diyo ..hiç de sevmem kolonyayı

yook iç iç su çok yararlı doktor 3 litre iç diyor ben pek sevmiyorum suyu kremle masaj yap ve ayaklarını yukarıu dik. rahatlatıyor. benim 2 gündür ayaklarımdaki şişlik indi fark ettim havalarda soğudu :) sıcaklıklar çook etkiliyor

ödemi kısa yürüyüşler yapma,aynı pozisyonda yarım saatten fazla kalmama günde 2-3 litre su içme,soluna yatma ve tuzu olağanca keserek azaltarak hafifletebilirsin......

offffffffffffffffffffffffffffffff zaman gecmıyor :84::84::84::84::84:

ne zaman gelecekse benım cadı kızım bugun bayaa bır baskı yapıyor alta fırt dıye cıkı versede bende rahatlasam annemde .. kumsalda

slm en güzel hamişler :)Allah bir avazda kurtarsın hepimizi.. artık son günlerimiz.
ne zaman gelecegini bilememek daha da heyecanlandırıyor insanı
cuma günü kontroldeydik 2900 gr olmuş ve artık dönmüş miniğim sonunda
2 hafta sonra yeniden gidicez bakalım bu haftadan sonra her hafta kontrole çağırır diye düşünmüştüm ama 2 hafta sonra gel dedi hayırlısı bakalım

aminn canımm... :) bebişinin dönmesine sevindim maşallah kilosu da iyi, doğuma kadar 3500 olur

gidişat normalse 2 hafta sonra çağırması doğal canım... iyi hadi bakalım inşallah istediğin gibi doğum yaparsın

inş. merve ya heyecan korku merak herşey var bakalım hakkımızda hayırlısı bugünler hiç gelmeyecek gibiydi ilk haftalardayken :)
ama şimdide sanki doğduğu an hiç gelmeyecek gibi off cok sabırsızlanıyo insann

Kız sabırsızlanmaz olur muyuz onca hafta su gibi geçti son haftalar tıkandı sanki

36........36+1........36+2 offff günler geçmiyo, inanır mıısn şu ticker'da bir günün daha attığını göreyim diye gece 12ye kadar bekliyorum mesela bugun 36+2yim geceyi bekleyip o 36+3ü görmeden uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…