37+1 erken bi doğum değil ki canım ama olsun senin bebiş biraz daha kalsın zilli minnak kızın
valla bilmiyrm 4 Haziran'a gün veriyor doktor... eğer 4 haziran olursa haftaya c.tesi oğluşuma kavşmuş oluyorum
hasret sanırım topiğimizin ilk normal doğum yapan hatunuama diyordu ilk de normaldi ya onun... o hazzı tekrar yaşamak istiyorum diye Hay Allah'ım millet nasıl cesaretli bi de bize bak
erken sayılmaz ama içerde ne kadar kalsa o kadar iyi gelmesin hemenyaaaaaaaa biz de doğuralım bizde iyileşelimm yaaaaa
işte oykucum eğer rüyamda gördüğüm gibi 4 Haziran'a gün verirse doktor , bende 37+1 olmuş olucam
maşşallllaaahhh maşşşaaalllaahhh anammmm tombik tombik bi kızz
iri olduğu için mi sezaryen olucan bacım?
selam kızlar benim ayaklarım fena şişio yorgunluktanmı sıcaktan mı yürümekte zorlanıyorum..
aranızda benim durumumda olan varmı
merak etme canım benim de öyle 1 haftaya kadar hiiiç şişmem felan yoktu. tuzlu da pek tüketmiyordum doktor havaların sıcaklığı tetikler dedi bol su içersen daha az hisedersin
bende tam tersi çok su içtiğim için mi oluyo diyorum..2 litreden fazla su içiyorum ama sonuç değişmio topiklerden birinde kolonya sürmek iyi gelio diyo ..hiç de sevmem kolonyayı
bende tam tersi çok su içtiğim için mi oluyo diyorum..2 litreden fazla su içiyorum ama sonuç değişmio topiklerden birinde kolonya sürmek iyi gelio diyo ..hiç de sevmem kolonyayı
kızlar nabersiniz?
burak bebegım hg canım nasılsın dötünü yediğimmm
ananada
slm en güzel hamişler :)Allah bir avazda kurtarsın hepimizi.. artık son günlerimiz.
ne zaman gelecegini bilememek daha da heyecanlandırıyor insanı
cuma günü kontroldeydik 2900 gr olmuş ve artık dönmüş miniğim sonunda
2 hafta sonra yeniden gidicez bakalım bu haftadan sonra her hafta kontrole çağırır diye düşünmüştüm ama 2 hafta sonra gel dedi hayırlısı bakalım
aminn canımm... :) bebişinin dönmesine sevindim maşallah kilosu da iyi, doğuma kadar 3500 olur
gidişat normalse 2 hafta sonra çağırması doğal canım... iyi hadi bakalım inşallah istediğin gibi doğum yaparsın
inş. merve ya heyecan korku merak herşey var bakalım hakkımızda hayırlısı bugünler hiç gelmeyecek gibiydi ilk haftalardayken :)
ama şimdide sanki doğduğu an hiç gelmeyecek gibi off cok sabırsızlanıyo insann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?