2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çıksın işte kız sezeryana gerek kalmaz pırt diye çıkıverir kolayca :)) bende baskı hissi çok yok ama alt tarafta kemikler açıldıgı için sanırım ağrı hissi oluyo arada ...

keşke öyle hemen çıksa ağrısız sancısız:)ama hemen gelmesin çarşamba sezaryan olcam zaten..korkuyorum erken gelir diye Allah korusun..

bircecim çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm.. ikinizi de kıyamam gerçekten... gözlerim doldu... Allah şifa versin...

Bircecim çok geçmiş olsun..üzme kendini sütünü de etkilemesin..sarılık yenidoğanların hemen hemen hepsinde olup geçiyor..inşallah çabucak atlatır bebişin..

ayy kızlar hem doğurayım istiyorum hemde hamileliğe çok alıştım sanırım bebeğim karnımdan gidecek diye üzülüyorum kafayı yedim galiba iç içe yaşamaya baya alıştım ben bebişle doğunca boşluk olmuyormu aa artık hamile değilim şunuda yiyebilirim hoplasam zıplasamda bişy olmaz filan :)) diyen oldumu yoksa tek anormal benmiyim :))

o bendede oluyo arada canım hem bebeğimi merak ediyorum hem diyorum alıştık biz böyle zaten belli bugün 41+1 olduk ama ne benim doğuracağım var ne de kızımın çıkma gibi bir isteği demekki o da halinden memnun

hamileliğe özlem oluyo canım.... hem bebeği hissetme açısından hem de hamilelik bitince insanların o olağanüstü ilgisi de bitiyor... yiyip içme hareket etme konusu pek rahat olmuyo... emzirme olayı olduğu için hamilelikteki kadar rahat yiyemiyorum ben... gaz yapar falan diye... ama onu izlemek çok hoş... hareketleri çok tatlı... inş. sen de güzelliklerini yaşarsın...

ayy 41 hafta olmuş belkide içerde keyfi yerindedir inşallah sağ sağlim alırsın kucagına

oy seninde baya geçmiş günün canım son 6 günümü bekliycek doktorun ? ben de baya alıştım ya eşime diyorum alıştım ben hamileliğe zaten onunda geleceği yok oda bende memnunuz halimizden doğurmıycam ben vazgeçtim diyorum oda sorun değil hemen ardından bi daha yaparız alıştıysan diyo manyak

dimi oluyodur mutlaka ya bebeğini içinde hissetmek mucizevi bişy aslında, ama doğuncada yanında kucagında oluyo kokusunu içine çekebiliyosun oda bambaşka bi duygudur eminim inşallah haftaya bende yaşıycam o duyguyu annelik nasıl bişey tadınca daha iyi anlaşılıyodur eminim ...

doktorum beni geçen hafta daha yatırcaktı canım nstde sancım çıktı diye ama muayene ettiğinde hiç açılman yok dedi sen bugün git zaten gece gelirsin sancın sıklaşır dedi ama tık yok...eğer sancın olmasada sancın sıklaştığında suyungeldiğinde vs... bunlar olduğunda gel dedi.bende gitmiyorum çünkü artık gittiğim an bana suni sancıyı dayayıp doğurtcaklar bende suniden korkuyorum ama dediğin gibi 6 gün daha olmazsa tıpış tıpış giderim napayım....
hem ne güzel alıştık dimi ama bu halimize balon gibi dolaşıyoruz eşlerimizde bebeklerinin yüzlerini görmeden bi daha istiyolar sanki kolay bişi bu yükü taşımak beni bazen zorluyo hadi hastaneye gidelim artık doğur çocuğumu diye bende diyorum sen git sana taksınlar suni sancıyı
etrafta beni her gören sen daha doğurmadın mı bize sinir geldi beklemekten diyo geçende eşim ne dese beğenirsin biber dikmiştim balkondaki saksıya o da yavrulamış dedimki gel aşkım bak biberim yavrulamış bi sen yavrulayamadın diyo çatlak bana bazen diyorum ki bende mi var bi anormallik valla çıkmıyo napiiim
ne de uzun yazmışım çok dertliyim çooookkk

kızlar biz geldik doğurmadan geldim nst de bişey çıkmadı üç günde bi nst ye bağlanarak 1 hafta daha beklicekmişiz olmadı suni sancı verecekmiş o da olmadı geriye bir seçenek kalıyo zaten dedi:26: salı tekrar gidicem nst ye muayene etmedi allahtan bizden haberler böyle

bende bugün ödüm patladı suni sancı bağlıycak diye allahtan üç gün daha yırttım senin baya geçmiş günlerin canım ya bir hafta dedi allahtan bana doktorum seninki 42 ye kadar bekliyo demekki allah kolaylık versin inşallah kendi sancımızla gideriz hastaneye de gerek kalmaz suni sancıya falan:18:

kızlar merhaba biz geldik ve hala doğurmadım :) 40 haftaya girdim buğün. ama şöyle bir değişiklik var ; belim ağrımaya başladı kasığıma da hafif ağrı girmeye başladı akıntım da arttı beyaz biiraz da ishal olmuşum buğün. dikte duramıyorum iki, kat yürüyorum acaba başladı mı bişleyler ya o kadar kafam karıştı kii

sende aynı bendensin canım tamam her güzel şeye hemen ulaşılmıyo elbet zorluk çekicz ama korkuyorum napayım yani suni falan istemiyorum ben yani o kadar çekip gene açılma olmayan da çok insan var nasıl açılıyosa mübarek şey Allah yardımcımız olsun artık arkadaşım ne diyim ölede bölede çıkcak ordan ama keşke girdiği gibi kolay çıksa

inşallah canım ya kurtulursun biran evvel keşke benim de sancım gelse nst kağıdına bakıyorum sadece bi kere 50 ye yaklaşmış diğerleri daha düşük inşallah gelir sancım yaww

inşallah canım ya kurtulursun biran evvel keşke benim de sancım gelse nst kağıdına bakıyorum sadece bi kere 50 ye yaklaşmış diğerleri daha düşük inşallah gelir sancım yaww

ayy cnm zaten biz buraya çivi çaktık sanırım bizim kilerin geleceği yok bilmiyorum işte sancı mı dğeil mi? ağrım var ?

keşke dediğin gibi girdiği gibi kolay çıksa bu hafta kasılma başlatıcı hangi bitki varsa tüketmeyi düşünüyorum artık bir haftaya gelmezse yandımm

sabahtan beride ben öyle hissediyorum canım sanki her an bişiler başlıcak gibi alta doğru koca bir ağırlık hep çişim var gibi baskı sanki içimde çok fazla gaz dolu belimdede az az sancı var bi defa şiddetli girdi o sancı dedim eyvah geliyo valla sizdede oluyo mu bilmiyorum ama ben nedense hiç bi gün kendimi doğuma gitmek için hazır hissetmiyorum her gün bi bahanem var çocuk tıkılı kaldı orda

bazen düşünüyorum acaba ben hazır hissetmediğim için mi o da gelmiyo diyorum psikolojik mi acaba patlıycakmış hissi bende de oluyo hatta şu an var ama gaz heralde sancı kasıklardaysa yalancı oluyomuş diye okudum gerçeksancı kasık karın bel aynı anda oluyomuş gaz olunca da öyle oluyo o yüzden bende karıştırıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…