- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
Ay evet canım hatırladım senin eşinin şu salak abisini bir mevzu olmuştu onla ilgili.. Valla ne diyim canım Allah kolaylık versin de sorun aslında kaç kişi oldukları değil, sorun eşlerimiz... Adam gibi davransalar, kimse laf edemez de işte bizimkiler beceriksiz.. Tek suçlu eşler bence 9 yıl ben k.valdemi değiştirmeye çalıştıktan sonra anladım ki, asıl sorun eşimdeymiş.. Ama anlamazlar ne kadar konuşursan konuş, sen kendini yiyip bitirdiğinle kalısın.. Yani velhasıl kelam ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin durumları.. Ben artık mücadele etmiyorum..
kesinlikle öyle çenelerini kapatsa bi daha tek laf edemezler ama nerdee, kendisine de defalarca söyledim sen mahal veriyosun tüm bunlara bi kere çenesini kapatmayı denesen laf söylettirmesen bi daha bak bakalım tek kelime edebiliyorlarmı diyorum susuyor tartışma büyümesinmiş iyide sorun çözülmüyoki o zaman tamam büyümesin tartışma bana olan saygın nerde bana yeterince değer vermediğini düşnüyorum bende sen böyle yapınca sen izin vermiş oluyosun tüm bunlara diyorum arıyorum niye böyle yapıyosunuz diyorum ya napim ailemimi sileyim diyo çık çıkabilirsen işin içinden ...Bizde erkek kardeşleri ablalarından beter her benimle ilgili konu açıldıgında gittin kendi kafana göre bi kız aldın saygısızın teki diyolarmış tabi bu hiçbşy diğer söylediklerinin yanında ne saygısızlığımı görmüşki böyle söylüyor dedim verecek cevabı yok çünkü yaptıgım bişy yok işin tuhaf tarafı bi iletişimimizde yok onlarla tanımadıkları bi insan hakkında niye böyle konuşuyorlar anlamıyorum ...Neyse ay başınızı ağrıtmıyım dertli oldugum bi konu uzadıkça uzar :)) Doğum stresindeyim şu ara hiç o salakları düşünememBlue nerden açtın konuyu :)) üff ben nerde doğum yapacam ya Allahım son hafta doktor değiştirmekde kötü olacak değiştirirsem ...
Yakamoz geçmişi okudum gördüm yazdıklarını da anacım normal mi sezeryan mı yapçam diye düşünürken sen bu hastane olayını atladın sanırım... Ama takılma bence sen normal yap bu koşullarda bence, hemen 1 gecede çıkarsın birde , doktora takılma en iyi ebeler doğurtur zaten, Yurtdışında bile genelde ebeler doğurtuyor.. Ama ben senin yerinde olsam o koşullarda normali daha çok düşünürüm..
bugün benim de canım sıkıldı da ondan canım ya, valla doğumdan çok, sonrasından korkuyorum, gelecekler huzurumu kaçıracaklar diye. düğünde yaptıklarını unutamıyorum bebeğimin doğumunda da aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..insan unutamıyor böyle günleri..bu sefer susmıcam ama bişey olursa..neyse canınızı sıkmak değildi niyetim tabi..olumlu düşünmek gerek ama bugün hiç modumda değilim(
inşallah kolay bi doğum olur canımcım gelir gelmez yaz bize iniğini sağlıkla kucagına alırsın inşallah resmini eklemeyi unutma bebişin :))canlarım sabah 7 de hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyim bende heyecandan bayılmazsam hepiniz için ederim,hakkınızı helal edin iyi geceler en kısa zamanda yazmaya çalışırım
sizde analarınızı çağırında eşleriniz biraz sıkılsın
şaka bi yana ben çok çekiyorum benimeşimde 9 kardeşler etlimize sütlümüze karışmazlar kardeşleri bi kusurlarını görmedim çok şükür...ama kaynanam gelsin yaptığı şey teftiş ediyo odalardan başlıyo inanın eşime sölemiyim inanmaz dedim dayanamadım dedim böle böle rahatsız oluyorum yok ya yapmaz falan geçen geldi oğlunun yanında yaptı nereye bakıyosa oğluna iyi bakıyomuyum diye bakıyo anlamıyorum resmen ya bile bile bütün odaları dolaşıyo diyorum sus boşver....en sonki yaptığını eşimde gördü ya yaşlı kadın boşver bakıpta ne yapıyo bişimi diyo sanki dedi ben dedim herzaman evi toparlamayamam yeri gelir dağınık olur özel eşyam olur göstermek istemem ayıp ya benim annem yapsa nekadar güzel olur dedim..iyiki tek çocuk diil valla siinirlerim kabardı
yok canım ne can sıkması konuşuyoruz ne güzel, aynı şeyleri yaşamışız sanırım benim düğündede sorun yarattılar en güzel günüm mahvolu onlar yüzünden fotograflarda bile suratımız asık ama boşver en iyisi sallamamak ben öyle yapıyorum lafı gediğine koyup çekiliyorum sonrada hiçbişey olmamış gibi davranıyorum başka türlü başa çıkamadım napim :)) sende öyle yap canım karışmalarına izin verme karışmaya kalktıgındada uğraşma kendi bildiğini oku o söylediğiyle kalsın yoksa hem kocayı hem anasını idare etmek mümkün olmuyo bu şekilde en fazla annesi benim söylediklerimi dinlemiyor der sen değil o sorun çıkarmış olur eşinin gözünde :)
canlarım sabah 7 de hastanede olucam dualarınızı eksik etmeyim bende heyecandan bayılmazsam hepiniz için ederim,hakkınızı helal edin iyi geceler en kısa zamanda yazmaya çalışırım
çok doğru diyosun canım aynen böyle yapıcam. telefonda anlatmaya çalışıyorum daha şimdiden, dktor kalın giydirmeyin diyo diyorum hiiiç sallamıyo sen konuş dur :))) madem öyle ben de seni sallamıyorum bakalım nasıl olacak, getirdiklerini de kullanmıcam, söylediklerimi dinlemiyo derse de dediğin gibi ben değil o sorun çıkarmış olur. bi de emzirirken kesinlikle yanımda kimsenin olmasına izin vermicem, zaen o gelene kadar inşallah düzene oturmuş olur. tek kalmak istiyorum dicem, zorla gelemez heralde odaya:)) kına gecesinde benle ilgilenmediler diye şikayet etmiş nasıl ilgileniliyosa:)) kınanın kendisine yakılmasını bekliyodu heralde :))))) yine ilgi beklemez bebekle ilgilendiler benle ilgilenmediler demez inşallah
canım hayırlı doğumlar, dua et bize de...
kızlar ben hastanedeyim lavman yapıldı damar yolu açlıdı bekliyorum 6 tane sezeryan varmış birazdan benide alacaklar çok heyecanlıyım
kızlar moralim çok bozuk. Yamanım hastanede, fototerapi alıyor. sarılığı dün 22 çıktı. boş oda olmadığı için ben kalamadım, 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. dün bütün gün o ağladı ben ağladım. içim acıyor kollarında serumu görünce, ayaklarından kan alınınca. hele onsuz eve gelmek... ne kadar kötü bir şeymiş ya.. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten. bugün değeri 17'ye düştü ama hala yüksek. canavar gibi emdi ama bu sabah kendine gelmiş yavrum. inşallah bir an önce atlatır...
ALLAH yardmcn olsn,iyi haberlerini bekliyorzkızlar ben hastanedeyim lavman yapıldı damar yolu açlıdı bekliyorum 6 tane sezeryan varmış birazdan benide alacaklar çok heyecanlıyım
kızlar moralim çok bozuk. Yamanım hastanede, fototerapi alıyor. sarılığı dün 22 çıktı. boş oda olmadığı için ben kalamadım, 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. dün bütün gün o ağladı ben ağladım. içim acıyor kollarında serumu görünce, ayaklarından kan alınınca. hele onsuz eve gelmek... ne kadar kötü bir şeymiş ya.. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten. bugün değeri 17'ye düştü ama hala yüksek. canavar gibi emdi ama bu sabah kendine gelmiş yavrum. inşallah bir an önce atlatır...
kızlar ben hastanedeyim lavman yapıldı damar yolu açlıdı bekliyorum 6 tane sezeryan varmış birazdan benide alacaklar çok heyecanlıyım
güzel oglum hala yogun bakımda..günler gecmek bilmiyor valla...delirmek üzereyim..allah bana sabır versin...ona da şifa...kimsenin başına da böyle bişey vermesin..hayırlı saglıklı dogumlar herkese...
güzel oglum hala yogun bakımda..günler gecmek bilmiyor valla...delirmek üzereyim..allah bana sabır versin...ona da şifa...kimsenin başına da böyle bişey vermesin..hayırlı saglıklı dogumlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?