- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
güzel oglum hala yogun bakımda..günler gecmek bilmiyor valla...delirmek üzereyim..allah bana sabır versin...ona da şifa...kimsenin başına da böyle bişey vermesin..hayırlı saglıklı dogumlar herkese...
kızlar ben hastanedeyim lavman yapıldı damar yolu açlıdı bekliyorum 6 tane sezeryan varmış birazdan benide alacaklar çok heyecanlıyım
oyy çok duygulandım bugün ya.. bende hastaneye gidiyorum kontrole birazdan ama büyük ihtimal geri dönücem gerçi..bakalım ne durumda bizim kız allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş ...
Allahım sen bile benden önce doğuruyosun atim kendimi şurdan ben:)) hadi hayırlı haberlerle gel canım sağ salim alırsın bebeğini inş. kucagına ...kızlar günaydın ben bugünden görümceme gidiyorum son hazırlıklarımı yapıp çıkıcam evden...allaha emanet olun..hakkınızı helal edin...yarın inş.sağ salim kucağıma alırım kuzumu...hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim....hastanede internet var inş.zamanım olurda atarım gelişmeleri..
canım bozma moralini öyle görünce etkileniyodur insan mutlaka ama Allahtan önemli bişy değil tedavi olup kollarında olacak yine oğluşun çok geçmiş olsun...kızlar moralim çok bozuk. Yamanım hastanede, fototerapi alıyor. sarılığı dün 22 çıktı. boş oda olmadığı için ben kalamadım, 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. dün bütün gün o ağladı ben ağladım. içim acıyor kollarında serumu görünce, ayaklarından kan alınınca. hele onsuz eve gelmek... ne kadar kötü bir şeymiş ya.. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten. bugün değeri 17'ye düştü ama hala yüksek. canavar gibi emdi ama bu sabah kendine gelmiş yavrum. inşallah bir an önce atlatır...
beni unuttungünaydın kızlarr. ben bu gece 1 kere uyanıp bugünde 11 e kadar uyumuşum. uzun süreden beri ilk defa bu kadar uyudum. çokk iyi geldi anlatamam. ne var ne yok? ben doğurmadım bu belli zaten. ebru harici doğumu bekleyen var mı?
oyy çok duygulandım bugün ya.. bende hastaneye gidiyorum kontrole birazdan ama büyük ihtimal geri dönücem gerçi..bakalım ne durumda bizim kız allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş ...
amin amin. doğurursan bana dua et normal doğumla doğurayım bir an önce :) hadi git gel hayırlı haberlerle inşallah.
Allahım sen bile benden önce doğuruyosun atim kendimi şurdan ben:)) hadi hayırlı haberlerle gel canım sağ salim alırsın bebeğini inş. kucagına ...
canım bozma moralini öyle görünce etkileniyodur insan mutlaka ama Allahtan önemli bişy değil tedavi olup kollarında olacak yine oğluşun çok geçmiş olsun...
beni unuttun
denizcim sende bi doğuramadın vallahi :)) inşallah doğururda gelirsin bugün, bende sancı mancı yok ben beklersem 40 ı deviririm kesin ama cumartesi kesinleşecek ne olacagı sanırım pazartesiye kavuşurum bebeğime :)
tamam allahım burcuyu benim kadar bekletme bu hafta doğursun dicem ayy belirsizlik çok kötü ya şimdi bide yine muayene eder beni kurtulsam bir an önce yaa
kız unuturmuyum bi sen bi ben kaldık zati nerdeyse :)
Allahım sen bile benden önce doğuruyosun atim kendimi şurdan ben:)) hadi hayırlı haberlerle gel canım sağ salim alırsın bebeğini inş. kucagına ...
canım bozma moralini öyle görünce etkileniyodur insan mutlaka ama Allahtan önemli bişy değil tedavi olup kollarında olacak yine oğluşun çok geçmiş olsun...
beni unuttun
denizcim sende bi doğuramadın vallahi :)) inşallah doğururda gelirsin bugün, bende sancı mancı yok ben beklersem 40 ı deviririm kesin ama cumartesi kesinleşecek ne olacagı sanırım pazartesiye kavuşurum bebeğime :)
heh noraml doğum demeyi unutma
ay evet ya :)) bi ikimiz mi kaldık ne, denizde bugün doğurur gibi
geçen hafta firegirl öyle demişti kendisi gitti doğumabana doğurcak diyen kendi gidiyo canım sizi de yollarım ben bu gidişle merak etmeyin
aynı hayal bendede var 4 cm olsa yeter epidural takılacak kadar olsun yeterki :)) sonra zaten hissedilmiyomuş sancılar doğuruverirdik sancısız :))sorma ya tırsıyorumda bi yandan benimde sancım yok ya beni bırakırsa 42 olurum büyük ihtimal inşallah sancım vardır da ben hissetmiyorumdur inş giderim şöyle 5 cm açıklık çıkar direk epidural taksınlarhayale bakarmısın off delirdim
kızlar ben çıkıyorum birazdan 1.30 da randevu dua edin bana haber etmeye çalışırım doğurursam
Ayyy kızlar 39-40 haftalara kadar nasıl dayandınız yaa..ben daha 38 olmadım ama çok fena baskı var alttan çıkacak bebekim hareket ettikçe sanki bıçakla kesiliyor gibi oluyor alt kısmımneden acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?