2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seviiiiiiiiiiiiiiii ne yapıon bacım kız durum nasıl az once benım kızı emzırken genzıne kactı sut morardı cocuk annemde yolda suan adanaya gıdıyor on gune gerı gelecek oda olmayınca basladım aglamaya sonra cevırdım cocugu nasıl kustu aradada cekıyorum ha memeyı nefes alsın dıye kacacagı varmıs ıste

Son düzenleme:
güzel oglum hala yogun bakımda..günler gecmek bilmiyor valla...delirmek üzereyim..allah bana sabır versin...ona da şifa...kimsenin başına da böyle bişey vermesin..hayırlı saglıklı dogumlar herkese...

gececek hıc uzulme canım guclu bır bebegın var senın masallah dayandı bak buda gececek

günaydın kızlarr. ben bu gece 1 kere uyanıp bugünde 11 e kadar uyumuşum. uzun süreden beri ilk defa bu kadar uyudum. çokk iyi geldi anlatamam. ne var ne yok? ben doğurmadım bu belli zaten. ebru harici doğumu bekleyen var mı?

oyy çok duygulandım bugün ya.. bende hastaneye gidiyorum kontrole birazdan ama büyük ihtimal geri dönücem gerçi.. bakalım ne durumda bizim kız allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş ...

oyy çok duygulandım bugün ya.. bende hastaneye gidiyorum kontrole birazdan ama büyük ihtimal geri dönücem gerçi.. bakalım ne durumda bizim kız allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş ...

amin amin. doğurursan bana dua et normal doğumla doğurayım bir an önce :) hadi git gel hayırlı haberlerle inşallah.

Allahım sen bile benden önce doğuruyosun atim kendimi şurdan ben:)) hadi hayırlı haberlerle gel canım sağ salim alırsın bebeğini inş. kucagına ...
canım bozma moralini öyle görünce etkileniyodur insan mutlaka ama Allahtan önemli bişy değil tedavi olup kollarında olacak yine oğluşun çok geçmiş olsun...
beni unuttun

denizcim sende bi doğuramadın vallahi :)) inşallah doğururda gelirsin bugün, bende sancı mancı yok ben beklersem 40 ı deviririm kesin ama cumartesi kesinleşecek ne olacagı sanırım pazartesiye kavuşurum bebeğime :)

kız unuturmuyum bi sen bi ben kaldık zati nerdeyse :)

sorma ya tırsıyorumda bi yandan benimde sancım yok ya beni bırakırsa 42 olurum büyük ihtimal inşallah sancım vardır da ben hissetmiyorumdur inş giderim şöyle 5 cm açıklık çıkar direk epidural taksınlar hayale bakarmısın off delirdim

aynı hayal bendede var 4 cm olsa yeter epidural takılacak kadar olsun yeterki :)) sonra zaten hissedilmiyomuş sancılar doğuruverirdik sancısız :))
kızlar ben çıkıyorum birazdan 1.30 da randevu dua edin bana haber etmeye çalışırım doğurursam

hadi inşallah sende doğurursan ben doğuracağıma inanırım artık

Ayyy kızlar 39-40 haftalara kadar nasıl dayandınız yaa..ben daha 38 olmadım ama çok fena baskı var alttan çıkacak bebekim hareket ettikçe sanki bıçakla kesiliyor gibi oluyor alt kısmımneden acaba yaaa

Ayyy kızlar 39-40 haftalara kadar nasıl dayandınız yaa..ben daha 38 olmadım ama çok fena baskı var alttan çıkacak bebekim hareket ettikçe sanki bıçakla kesiliyor gibi oluyor alt kısmımneden acaba yaaa

çıksın işte kız sezeryana gerek kalmaz pırt diye çıkıverir kolayca :)) bende baskı hissi çok yok ama alt tarafta kemikler açıldıgı için sanırım ağrı hissi oluyo arada ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…