2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa ben de sasırım..31 cok gec bi yaş degilki.,riskli bi yaş da degil...bide aminosentezi eger 3lü testin de riskli görünürse göbekten plasentadan su alınarak bakılıyo diye biliyorum..ve o perinatolojik muayenede 20.haftada diye biliyorum..yanlışmı biliyorum acaba bi araştırayım..

Şirketten bir arkadaşımın ablası c.tesi doğum yapmış.
24 kilo almış bebek 2400 gr doğmuş.
Ayy bizim yediklerimiz bebişlerimize yarıyordur inşallah.
Bende öyle şişip küçük bebek doğurursam acayip gülerim valla :))))

evet oglen bende dedim.. arkadasim 15 kilodan fazla aldi 34 haftalik dogurdu 1,480 gr bebek

işte ben perinatolojinin ne olduğunu anlamadım googledan baktım ense kalınlığını felan ölçüldüğü yer diye bahsediyor. Ama ne biliyim kurt girdi içime şimdi

:86: yok canımsen rahatsız olmuyor ağrı acı hissetmiyorsan bir sorun yok demektr, yüz üstü bile rahatsan yatabilirsin şu dönemde zaten o kendini belliedecek hareketlerin daha çok ilerleyen zamnlarda zorlaşacak:))
canım yaa sıcak suyun bi zararı olacağını düşünmüyorumson aylardadoğumu tetiklleyebilkeceği için kaçınılıyor ben hamileliğimde hep sıcak suyla banyo yaptım onlar biraz ewham bnce.. sonuçta kaynar suyla yıkanmıyoruz değilmü
kız erkenden aldınmı:)) ne acelen war zaten bol bol zamnın olacak hehehe
Benim kızımdan kalan büyük eşyalar var. Küvet anakucağı çantası yatağı bi kıyafet alıcam o kadar:))
aynen bizimde öyle we daha malum 9aydır kullanılıyolar ikisi ortak kullanacaklar artık:))
burda mayis annesi olan cok cikar demi..arkadasim 34 haftalik dogum yapti..bebek 1,480 gr ya....
ewet kesinlkle benim tahmini doğumum 6 marttı 24 şubatta doğurdum..
şimdikide 7 haziran görünüyor bakalım ikizler burcu olacak bu meleğim..

Çok sağolun arkadaşlar. Allah hepimizin bebeklerini korusun...
canım çok geçmiş olsun dikkat et..
selam arkadaşlar şmdi doktordan geldim. haftaya salı gel 2litesti yapalm dedi. cinsiyeti içinde çok büyük ihtimalle erkek dedi :)
kimmiş o dr bakem
yhaaa bnde warım benim yazdıklarımı kimseokumadı mı dün küserimamaaaa
fdneng kız.
ceygam erkek
gökyüzü erkek
bebekpoyraz erkek
krizhasel erkek
delimavi48 erkek..
gözde_thai erkek.

Hatırladıklarım bunlar benim.
benide erkeğe benzetti, o çıkıntıyı bnde gördüm sonradan klaybolmaz inşallah:78:
Arkadaslar ikili test kan sonuclarini alan varmi? Ben aldim ama hicbirsey anlamadim doktorada yarin gosterecegim
bizim mart anneleri topicinde çokoprens'e wer free beta hcg oranını sana sölesin cinsiyeti bnde hala dewam ediyor 11+6
erkek cikanlar su meshur cin takviminden baksinlar bakalim orda da mi erkek diyo :)
hayır kız diyor we o takwim bi paçawra inanmayın ben wekardeşim erkek görünüyoruzorda weherkes yanlış sallama yani..
Yüzük falı ? Tarif etsene
o yüzük falını bizdedün gece yaptık annemle dikey sallandı:86: ayrıca kardeşimbıçak makas olayınıda yaptı bıçağa oturdum yani ikiside erkek

evet oglen bende dedim.. arkadasim 15 kilodan fazla aldi 34 haftalik dogurdu 1,480 gr bebek

eski çalıştıgım yerde bi abla vardı hamilelikelrinde hep 30 klo almış ama bebişlleride maşallah 4 kilo üstünde dogumuş kadını görseniz miyyon kısa boylu bişi

işte ben perinatolojinin ne olduğunu anlamadım googledan baktım ense kalınlığını felan ölçüldüğü yer diye bahsediyor. Ama ne biliyim kurt girdi içime şimdi

Canım endişelenme. İkili testlerin gayet iyi çıkar. Amniyosenteze falan gerek kalmaz inşallah.

bende bodrum81 gibi biliyorum perinatolog olayını 30 yaşını aşınca matematiksel olarak bir rakam ekliyorlar
bence canını sıkma sadece önlem olarak yapıyorlar en güvenli tarafta kalmak iyidir

annenin kilo almasıyla bebeğin kilosu hiiiç alakası yok dengeli beslenmek çok öenmli bnde 24 kilo aldım 3180gr 51cm doğurdum.. şuan 10 kilo fazlayım 52-62((
kızlar tahin cok faydalıymış unutmayın.tahinle pekmez yiyin...ben de sitenin beslenme uzmanı gibi oldum ama kusura bakmayın:))
pekmez tahin
cewiz
yumurta
kırmızı et
balık
diğerlerini biliosunuz zaten malum..
ama yazdığım ilk 3lüyü es geçmeyin.. (not: ben daha hiç birini tam anlamıyla yapmıyorum)

antalya bacım...

oralara kadar geldimniesesetmedin görüşseydik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…