bende öyle okudum şimdi ama işte korktum yinede. Allah korusun yaa.
Kızlar benim aklıma bişey takıldı
beni perinatolojiye çağırdı cerrahpaşa.
Doktoruma sordum 31 yaşını geçtiğin için riskli gebelik oluyorsun dedi. Gebeliğin riskli değil ama bende istiycekdim dedi.
Bende şimdi aklıma geldi 2 li testi mi yapacaklar yoksa kontrolmüü çok takıldım. Ayrıca amniyosentez isterlerse naparım yaa korkarım benn
Kuzu bence gökyüzü misafirliğe gitti yada misafir geldi. Yoksa mutlaka girerdi.
Şirketten bir arkadaşımın ablası c.tesi doğum yapmış.
24 kilo almış bebek 2400 gr doğmuş.
Ayy bizim yediklerimiz bebişlerimize yarıyordur inşallah.
Bende öyle şişip küçük bebek doğurursam acayip gülerim valla :))))
aa ben de sasırım..31 cok gec bi yaş degilki.,riskli bi yaş da degil...bide aminosentezi eger 3lü testin de riskli görünürse göbekten plasentadan su alınarak bakılıyo diye biliyorum..ve o perinatolojik muayenede 20.haftada diye biliyorum..yanlışmı biliyorum acaba bi araştırayım..
yok canımsen rahatsız olmuyor ağrı acı hissetmiyorsan bir sorun yok demektr, yüz üstü bile rahatsan yatabilirsin şu dönemde zaten o kendini belliedecek hareketlerin daha çok ilerleyen zamnlarda zorlaşacak:))iipekk34 bluebottle+ hasret0587 Hilmi_ve_Fatma kocaminkuzusuyum+ serapsenem fmg
günaydın canlarımmmmm.kızzlar bişey sorcam gece ben gerleşiyorum mu denir ne denir. sonra aklıma geliyor hamile olduğum ama öyle böyle değil kollarımı bacaklarımı açıyorum iyce ohhh rahat rahat bi sakıncası varmııdr yaa...bide sağ kasığıma ağrı girdii çok korktum
canım yaaŞampuan kavunlu sakız gibi kokuyo, içim bulanıyo..3 kere değiştirdim, hepsi de aynı kokuyo..Hem öğürüyom, hem banyo yapıyom...Bir de üşüyorum..Çok sıcak suyla banyo yapmak iyi değilmiş, ben hep kaynar suyla yıkanırdım..Üşüyorum, öğürüyorum...Bi de heryerim kokuyo gibi geliyo, iyice sabunlanıyorum..Çıkınca da çok üşüyorum..O kadar stresi vücut kaldırmıyo...Ağlamaya başlıyorum sonra...
kız erkenden aldınmı:)) ne acelen war zaten bol bol zamnın olacak heheheBen ihtiyaçların çoğunu aldım bile..
3 paket bez bile aldım..Herif kafayı yedi karı diyo zaten..
Küveti-lifi- boğulma önleyen yastığı..Hepsi hazır..
Zıbınları-hastene çıkışlarını almadım, yaza ya doğum.Şimdi hep kışlıklar var, çocuğu pişiririm şimdikilerden alırsam...
aynen bizimde öyle we daha malum 9aydır kullanılıyolar ikisi ortak kullanacaklar artık:))Benim kızımdan kalan büyük eşyalar var. Küvet anakucağı çantası yatağı bi kıyafet alıcam o kadar:))
ewet kesinlkle benim tahmini doğumum 6 marttı 24 şubatta doğurdum..burda mayis annesi olan cok cikar demi..arkadasim 34 haftalik dogum yapti..bebek 1,480 gr ya....
canım çok geçmiş olsun dikkat et..Çok sağolun arkadaşlar. Allah hepimizin bebeklerini korusun...
kimmiş o dr bakemselam arkadaşlar şmdi doktordan geldim. haftaya salı gel 2litesti yapalm dedi. cinsiyeti içinde çok büyük ihtimalle erkek dedi :)
yhaaa bnde warım benim yazdıklarımı kimseokumadı mı dün11 haftalıksın değil mi..Hadi gözün aydın..Erkek mi istiyordun..5 erkeğimiz oldu bildiğim kadarıyla....
Bgün bende gideceğim, inşallah ben de güzel şeyler duyarım.Ama ben ikili için gideceğim, seninki haftaya demiş, benimki de yapmaz mı ki..
benide erkeğe benzetti, o çıkıntıyı bnde gördüm sonradan klaybolmaz inşallahfdneng kız.
ceygam erkek
gökyüzü erkek
bebekpoyraz erkek
krizhasel erkek
delimavi48 erkek..
gözde_thai erkek.
Hatırladıklarım bunlar benim.
bizim mart anneleri topicinde çokoprens'e wer free beta hcg oranını sana sölesin cinsiyetiArkadaslar ikili test kan sonuclarini alan varmi? Ben aldim ama hicbirsey anlamadim doktorada yarin gosterecegim
bnde hala dewam ediyor 11+6çok teşekkürler ege...:))hemen hepinizin haftası büyük benden sizden öğreneceklerim var...mesela bulantı hala devam ediyo mu sizlerde?kabızlık sorunum halloldu şükür bi de bulantılarım ve grip gibi halsizliğim geçse süpper olacak:))
hayır kız diyor we o takwim bi paçawra inanmayın ben wekardeşim erkek görünüyoruzorda weherkes yanlış sallama yani..erkek cikanlar su meshur cin takviminden baksinlar bakalim orda da mi erkek diyo :)
o yüzük falını bizdedün gece yaptık annemle dikey sallandı:86: ayrıca kardeşimbıçak makas olayınıda yaptı bıçağa oturdum yani ikiside erkekYüzük falı ? Tarif etsene
evet oglen bende dedim.. arkadasim 15 kilodan fazla aldi 34 haftalik dogurdu 1,480 gr bebek
evet oglen bende dedim.. arkadasim 15 kilodan fazla aldi 34 haftalik dogurdu 1,480 gr bebek
işte ben perinatolojinin ne olduğunu anlamadım googledan baktım ense kalınlığını felan ölçüldüğü yer diye bahsediyor. Ama ne biliyim kurt girdi içime şimdi
annenin kilo almasıyla bebeğin kilosu hiiiç alakası yok dengeli beslenmek çok öenmli bnde 24 kilo aldım 3180gr 51cm doğurdum.. şuan 10 kilo fazlayım 52-62Şirketten bir arkadaşımın ablası c.tesi doğum yapmış.
24 kilo almış bebek 2400 gr doğmuş.
Ayy bizim yediklerimiz bebişlerimize yarıyordur inşallah.
Bende öyle şişip küçük bebek doğurursam acayip gülerim valla :))))
pekmez tahinkızlar tahin cok faydalıymış unutmayın.tahinle pekmez yiyin...ben de sitenin beslenme uzmanı gibi oldum ama kusura bakmayın:))
antalya bacım...
inşallah ben evhamlıyım zaten önce kurarım kafamda sonra beklerim:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?