2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gözünaydın çok sevindim. Bizde yarın gidiyoruz. Kuzuda bugun gitti bakalım hayılısıyla döner inşallah..

ne güzel haberler bunlar darısı bizlerin başına inşallah.
size birşey sorucam biz korkunca bebeğimize zararı var mı? ben cok korkağımdır zırt pırt yerimde zıplıyorum korkup.
bi de ben ne süt ne yumurta ne de ceviz yiyorum ya

maşallah büyümüş minnoş

korkuyu bilmiyorum ama yemenize dikkat edin bu 3 ay beyin gelişmi için önemli organlarda bu aylarda gelişimini tamamlıyor. Bence zorla felan yemelisin. Ben hafta içi peynir yumurta yiyemiyorum diye hafta sonu mutlaka yapıyorum ama illa birgünde akşamları kahvaltı yapıyoruz evde. Cevizi hergün mutlaka yerim. Bide kırmızı üzüm kuru olanlardan.

bende kuru kayısı kuru üzüm gibi tatlı olanları yiyemiyorum ceviz badem fındık yumurta süt yoğurt hergün yiyorum
birde meyveleri canım istemiyo sanki midem daha çok azıyo meyve yediğimde

ben de peynir yumurta ve sütle kahvaltı yapıyorum, meyve günde 3-4 porsiyon yiyorum, etle bi sıkıntım yok ama canım hiç balık istemiyor, yarın bi denicem, dışarda yicem tabi..ceviz ve fındık da bolca tükettim. benim çokşükür çok ciddi bi bulantım yok, yani oluyor ama çok değil dayanabiliyorum. dün hani pirinçli mısırlı krakerler var ya ondan yemiştim en son, sabah hiç olmadı bulantı. tavsiye ederim size de.

herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................

canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah sağlıklı bebişler versin sana. Nasıl oldu kaç haftalıksın ki

ayyyyyyyyyy canım benim geçmiş olsun yaaaa ne denilebilir ki bu durumda Rabbim sana sabırlar evrsin bi daha yaşatmasın inş.

of ya insan soylucek bisey bulamiyor moralini yuksek tut..allah sabir versin..daha once duymusmuydunuz peki.

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…