selam kizlar biz geldik doktordan kuzucumla cok sükür hersey yolunda gidiyor 3.70 cm olmus ama kivrilmisti biraz,Tam olarakta iyi ölcülmedi yaramaz Neyse cok sükür cinsiyet konusunda bisey demedi 14. Haftadan önce ne söylesem erken dedi neyse saglikli olsunda.... Görüsüz kizlar simdilik cok yorgunum kendinize iyi bakin
ismimizin kenarına çiçek koymuşlar hihihihihih
aaaa evet hahha şirin olmuş
selam kizlar biz geldik doktordan kuzucumla cok sükür hersey yolunda gidiyor 3.70 cm olmus ama kivrilmisti biraz,tam olarakta iyi ölcülmedi yaramaz neyse cok sükür cinsiyet konusunda bisey demedi 14. haftadan önce ne söylesem erken dedi neyse saglikli olsunda.... görüsüz kizlar simdilik cok yorgunum kendinize iyi bakin
cnm gözünaydın çok sevindim. Bizde yarın gidiyoruz. Kuzuda bugun gitti bakalım hayılısıyla döner inşallah..
ne güzel haberler bunlar darısı bizlerin başına inşallah.
Size birşey sorucam biz korkunca bebeğimize zararı var mı? Ben cok korkağımdır zırt pırt yerimde zıplıyorum korkup.
Bi de ben ne süt ne yumurta ne de ceviz yiyorum ya
ege04 senin cuma degil miydi doktorun ?
31 Ağustos canım,
Senin 30 Ağustostu değil mi?[/QUOT
EVET:)))) HADİ BAKALIM SEZERYAN OLURSAK 38.HAFTAYI DOLDURUNCA ALIYORLAR. İLKİNDE ÖYLE OLMUŞTU.
ege senin kızın kaç yaşında..
yok cnm yarın hayırlısıyla ..
korkuyu bilmiyorum ama yemenize dikkat edin bu 3 ay beyin gelişmi için önemli organlarda bu aylarda gelişimini tamamlıyor. Bence zorla felan yemelisin. Ben hafta içi peynir yumurta yiyemiyorum diye hafta sonu mutlaka yapıyorum ama illa birgünde akşamları kahvaltı yapıyoruz evde. Cevizi hergün mutlaka yerim. Bide kırmızı üzüm kuru olanlardan.
6 BİTTİ CANIM.7DEN GÜN ALDIK:))ege senin kızın kaç yaşında..
1.SINIFA GİDİYOR..
AY İNŞALLAH YAA ÇOK HEYECANLIYIMoo yarin ikili testinde yapilcak ozaman demi
YİYEBİLDİĞİN HERŞEYİ YE BENCE DİKKAT ETMEMİZ LAZIMbende kuru kayısı kuru üzüm gibi tatlı olanları yiyemiyorum ceviz badem fındık yumurta süt yoğurt hergün yiyorum
birde meyveleri canım istemiyo sanki midem daha çok azıyo meyve yediğimde
herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?