senin satın ne yaaa aramızda 1 gün vr:))))
31 Ağustos canım,
Senin 30 Ağustostu değil mi?[/QUOT
EVET:)))) HADİ BAKALIM SEZERYAN OLURSAK 38.HAFTAYI DOLDURUNCA ALIYORLAR. İLKİNDE ÖYLE OLMUŞTU.
31 Ağustos canım,
Senin 30 Ağustostu değil mi?[/QUOT
EVET:)))) HADİ BAKALIM SEZERYAN OLURSAK 38.HAFTAYI DOLDURUNCA ALIYORLAR. İLKİNDE ÖYLE OLMUŞTU.
38 mi? Senin ilki sezeyansa 2. de öyle olacak değil mi?
Ben kesin sezeryan yapıcam. Aynı günlerde doğacak ozaman.
Birde 38 haftalık alırlarsa mayıs annesi oluyoruz. Nasıl yaa... :))))
bencede mayis annesi olucaz :)
Öyle oluyor dimi? Acaba biraz sıksam boğa burcu olur mu? :))))))))))))))
EVET CNM BİZİM NORMAL DOĞUM TARİHİMİZ HAZİRAN AMA BİZ MAYIS ANNESİ OLUCAZ. TOPİĞİDE DEĞİŞTİREMEYİZ ARTIK ALIŞTIK:)) SANIRIM AYNI GÜNLERDE OLABİLİR:)))
bende de çok ağır ve kendi kendinekapanıyor. bir desayfayı sürekli sola kaydırmam gerekiyor sizde de oluyor mu? sinir oluyorum.Site yine saçmaladı
bende de çok ağır ve kendi kendinekapanıyor. bir desayfayı sürekli sola kaydırmam gerekiyor sizde de oluyor mu? sinir oluyorum.
hadi gözün aydın maşallah diyelim hadi dinlen sen görüşürüzselam kizlar biz geldik doktordan kuzucumla cok sükür hersey yolunda gidiyor 3.70 cm olmus ama kivrilmisti biraz,tam olarakta iyi ölcülmedi yaramaz neyse cok sükür cinsiyet konusunda bisey demedi 14. haftadan önce ne söylesem erken dedi neyse saglikli olsunda.... görüsüz kizlar simdilik cok yorgunum kendinize iyi bakin
çok sevindim canım. kocamaan olmuş mallah ona :))selam kizlar biz geldik doktordan kuzucumla cok sükür hersey yolunda gidiyor 3.70 cm olmus ama kivrilmisti biraz,tam olarakta iyi ölcülmedi yaramaz neyse cok sükür cinsiyet konusunda bisey demedi 14. haftadan önce ne söylesem erken dedi neyse saglikli olsunda.... görüsüz kizlar simdilik cok yorgunum kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?