2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların allah yardımcın olsun
ay inşallah canım ya ben arada bi grip olurdum oda 2 3 günde geçerdi hiç böyle olmadım ağır geliyo o yüzden bide sürekli geçmiyoda valla ben bıktım kusmaktan eski sağlığımı istiyorum
Valla ben evde yatmayı da denedim.O zaman daha kötü oluyorum...Çalışırken falan unutuyorum bulantıları biraz..
İnşallah en kısa zamanda geçer canım.Çok kötü oluyor çünkü..
bende halsizlikte aşırı ya kimsenin ayakta duramıycak kadar halsizliği oluyormu? ben su almak için mutfaga gidemiyorum gitsem duvarları tutarak gidiyorum yatalak hastalar gibi, gözlerim kararıyo bu sabah eşimi yolculamak için kapının önüne kadar gideyim dedim ayakta duramadım oracıkta oturdum gülsemmi ağlasammı halime bilmiyorum

canım sen aşırı kustuğun için bünyen halsiz kalmış iyice bende de halsizlik oluyo ama bu kadar değil
aslında sende kuzu gibi gitsen bir serum verseler biraz gözün açılır

kızlar rahtsız olanlara geçmiş olsun diyorum zor ama az kaldı üç aydan sonra geçecek inşallah

birde progestanın kafa yaptığından şikayet etmişsiniz fitil olarak kullanın hiçbir şikayetiniz kalmaz ben öyle kullanıyorum çok rahatladım önceden ayağa kalkamazdım ilacı içtikten sonra

şimdi günde 3 defa 3 er tane alıyorum ama çok rahatım

geçmiş olsun ...

İç canım.Doktor bana da bol bol sıvı tüket demişti.Yat dinlen birde.Geçmin olsun

canım bence de bi dr a git serumla fakan biraz daha ii olursun kıyamam canım ya bence ihmal etme

canım sen aşırı kustuğun için bünyen halsiz kalmış iyice bende de halsizlik oluyo ama bu kadar değil
aslında sende kuzu gibi gitsen bir serum verseler biraz gözün açılır

galiba ondan canım ya, midemde su bile kalmıyorki girer girmez çıkıyor azcık yürüycek takati bulsam kendimde gidecem acile valla sedyeye koyup götürmeleri lazım kapıya kadar gidecek halim yok

Bende şimdi jel olarak kullanıyorum. O yüzden rahatım.

galiba ondan canım ya, midemde su bile kalmıyorki girer girmez çıkıyor azcık yürüycek takati bulsam kendimde gidecem acile valla sedyeye koyup götürmeleri lazım kapıya kadar gidecek halim yok

112 ara canım o zaman bişey olur Allah korusun taksi falan çağır yada

ay dört gözle bekliyorum şu üç ayın bitmesini hiç bu kadar uzun süre hasta hissetmemiştim kendimi, bende progestan kullanıyodum bulantıyı artırıyor diye vajinal jel verdi doktor onun yerine
canım bence de bi dr a git serumla fakan biraz daha ii olursun kıyamam canım ya bence ihmal etme

ay halimi görsen ölü gibiyim öğleden sonra biraz halim olursa gidecem canım ama hiç yürüycek hal yok bende

ben iğnesini oluyodum her gün iki tane pazartesi günü kesti doktor

112 ara canım o zaman bişey olur Allah korusun taksi falan çağır yada

hastane çok yakın aslında yani 3-5 apartman ilerde ama geçen yine böyle halsizken apartmanın altındaki markete indim oda asansörle yürümedim bile doğru düzgün markette bayılacak gibi oldum 5 dk. filan oturdum orda adamlarada rezil oldum, yine öyle olurum diye kalkamıyorum enerji veren bişyler yesem belki iyi gelir ama midemde kalmıyorki dün eşim zorla pekmez içirdi bi dk. geçmeden hepsi çıkdı pişman oldum içtiğime 4-5 kere kustum üstüste bilmiyorum napcam böyle bekliyim biraz belki iyi hissederim kendimi gidebilecek kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…