ısrarla tekrar sölüyorum göbüşünün resmini koyacak yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ay inşallah canım ya ben arada bi grip olurdum oda 2 3 günde geçerdi hiç böyle olmadım ağır geliyo o yüzden bide sürekli geçmiyoda valla ben bıktım kusmaktancanım inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların allah yardımcın olsun
bende halsizlikte aşırı ya kimsenin ayakta duramıycak kadar halsizliği oluyormu? ben su almak için mutfaga gidemiyorum gitsem duvarları tutarak gidiyorum yatalak hastalar gibi, gözlerim kararıyo bu sabah eşimi yolculamak için kapının önüne kadar gideyim dedim ayakta duramadım oracıkta oturdum gülsemmi ağlasammı halime bilmiyorumValla ben evde yatmayı da denedim.O zaman daha kötü oluyorum...Çalışırken falan unutuyorum bulantıları biraz..
İnşallah en kısa zamanda geçer canım.Çok kötü oluyor çünkü..
Durun ben çekip koyayım bariii...
canım sen aşırı kustuğun için bünyen halsiz kalmış iyice bende de halsizlik oluyo ama bu kadar değilay inşallah canım ya ben arada bi grip olurdum oda 2 3 günde geçerdi hiç böyle olmadım ağır geliyo o yüzden bide sürekli geçmiyoda valla ben bıktım kusmaktaneski sağlığımı istiyorum
bende halsizlikte aşırı ya kimsenin ayakta duramıycak kadar halsizliği oluyormu? ben su almak için mutfaga gidemiyorum gitsem duvarları tutarak gidiyorum yatalak hastalar gibi, gözlerim kararıyo bu sabah eşimi yolculamak için kapının önüne kadar gideyim dedim ayakta duramadım oracıkta oturdum gülsemmi ağlasammı halime bilmiyorum
geçmiş olsun ...
İç canım.Doktor bana da bol bol sıvı tüket demişti.Yat dinlen birde.Geçmin olsun
geçmiş olsun ...
İç canım.Doktor bana da bol bol sıvı tüket demişti.Yat dinlen birde.Geçmin olsun
ay inşallah canım ya ben arada bi grip olurdum oda 2 3 günde geçerdi hiç böyle olmadım ağır geliyo o yüzden bide sürekli geçmiyoda valla ben bıktım kusmaktaneski sağlığımı istiyorum
bende halsizlikte aşırı ya kimsenin ayakta duramıycak kadar halsizliği oluyormu? ben su almak için mutfaga gidemiyorum gitsem duvarları tutarak gidiyorum yatalak hastalar gibi, gözlerim kararıyo bu sabah eşimi yolculamak için kapının önüne kadar gideyim dedim ayakta duramadım oracıkta oturdum gülsemmi ağlasammı halime bilmiyorum
canım sen aşırı kustuğun için bünyen halsiz kalmış iyice bende de halsizlik oluyo ama bu kadar değil
aslında sende kuzu gibi gitsen bir serum verseler biraz gözün açılır
kızlar rahtsız olanlara geçmiş olsun diyorum zor ama az kaldı üç aydan sonra geçecek inşallah
birde progestanın kafa yaptığından şikayet etmişsiniz fitil olarak kullanın hiçbir şikayetiniz kalmaz ben öyle kullanıyorum çok rahatladım önceden ayağa kalkamazdım ilacı içtikten sonra
şimdi günde 3 defa 3 er tane alıyorum ama çok rahatım
galiba ondan canım ya, midemde su bile kalmıyorki girer girmez çıkıyorazcık yürüycek takati bulsam kendimde gidecem acile valla sedyeye koyup götürmeleri lazım kapıya kadar gidecek halim yok
ay dört gözle bekliyorum şu üç ayın bitmesini hiç bu kadar uzun süre hasta hissetmemiştim kendimi, bende progestan kullanıyodum bulantıyı artırıyor diye vajinal jel verdi doktor onun yerinekızlar rahtsız olanlara geçmiş olsun diyorum zor ama az kaldı üç aydan sonra geçecek inşallah
birde progestanın kafa yaptığından şikayet etmişsiniz fitil olarak kullanın hiçbir şikayetiniz kalmaz ben öyle kullanıyorum çok rahatladım önceden ayağa kalkamazdım ilacı içtikten sonra
canım bence de bi dr a git serumla fakan biraz daha ii olursun kıyamam canım ya bence ihmal etme
kızlar rahtsız olanlara geçmiş olsun diyorum zor ama az kaldı üç aydan sonra geçecek inşallah
ekledim göbeğimi...
galiba ondan canım ya, midemde su bile kalmıyorki girer girmez çıkıyorazcık yürüycek takati bulsam kendimde gidecem acile valla sedyeye koyup götürmeleri lazım kapıya kadar gidecek halim yok
112 ara canım o zaman bişey olur Allah korusun taksi falan çağır yada
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?