off canlarım çok zor bir adamla ewliyim insaniyetsiz düşüncesiz...
bahsetmiştim bizim bikaç dükkanımız war bunlardan biri su istasyonu ben burda duruyorum.. burdaki motorlarımızdan bi,ri 3gündür tamirdeydi tamircide aksatıyordu falan bugün elemanımız oraya gittiğinde eşimin telefonuna çıkmamış elamnımızda abi senle konuşmak istemiyomuş diyince bizimki ewe geldi (ew we dükkan altlı üstlü) hemen dükkana geç dedi we fırladı gitti wemotorcunun dükkanına gitmiş adamı döwmüş elinde sopayla falan kafasına wurmuş adam imdaat die yola fırlamış polisler gelmiş we koca kişisini karakola götrmüşler( adamda hastaneye kaldırılmış beklemedeyiz şuan
Burda hastaneye gidenleri beklemek çok sinir bozucu...
Egeyi merak ediyorum,aslında terslik olmamıştır, büyük ihtimal öğleden sonraya kaldı biliyorum ama...
Gelse ya biran önce...
Burda hastaneye gidenleri beklemek çok sinir bozucu...
Egeyi merak ediyorum,aslında terslik olmamıştır, büyük ihtimal öğleden sonraya kaldı biliyorum ama...
Gelse ya biran önce...
gelir canım gelir sakin ol
devlet hastanesine gitti sonuçta biraz sabır ister oralarda bu işler
O yüzden zaten normal diyorum da gecikmesi...
ÖZelde daha çabuk çıkıyo çünkü tahliller..
Ama işte insan hemen güzel haberler almak istiyor...
Olumsuz tabi...
Alışverişe çıkıyom kızıyo.
Evi süpürüyom kızıyo...
Oynaşalım diyorum kızıyooo....
Msafirliğe gidiyoruz,haftada 1 kalabalık toplanırız korku gecemiz var,seyretmeme izin vermiyor.Çay içiyorum zararlı diyor..
Elinden gelse doğurana kadar vitrinin içine koyacak..Arada çıkarıp tozumu silecek o kadar...
ben geldim kızlarr nasılsınız
hasretcim çok üzüldüm ya benimkide tahammül edemez ama sabreder sadece arabayla giderken önünbü kesebilir tek korkum o yanı biraz benzeşiyorlar eşleriiz ama benimki sadece yolculukta hata kabul etmiyor üzülme canım inş. adamın bişeyi yokturda eşin çıkar hemen.
egemmm hastaneyemı gitti ay hadi hayırlı haberlerle gelsin inş.
kocişinin kuzusuuuuu nasılsın bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm
fmggg canım nasılsın bakim sevgi kelebeğiii
ben geldim kızlarr nasılsınız
hasretcim çok üzüldüm ya benimkide tahammül edemez ama sabreder sadece arabayla giderken önünbü kesebilir tek korkum o yanı biraz benzeşiyorlar eşleriiz ama benimki sadece yolculukta hata kabul etmiyor üzülme canım inş. adamın bişeyi yokturda eşin çıkar hemen.
egemmm hastaneyemı gitti ay hadi hayırlı haberlerle gelsin inş.
kocişinin kuzusuuuuu nasılsın bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm
fmggg canım nasılsın bakim sevgi kelebeğiii
Allah yardımcınız olsun. inşallah şikayetçi olmaz adam.off canlarım çok zor bir adamla ewliyim insaniyetsiz düşüncesiz...
bahsetmiştim bizim bikaç dükkanımız war bunlardan biri su istasyonu ben burda duruyorum.. burdaki motorlarımızdan bi,ri 3gündür tamirdeydi tamircide aksatıyordu falan bugün elemanımız oraya gittiğinde eşimin telefonuna çıkmamış elamnımızda abi senle konuşmak istemiyomuş diyince bizimki ewe geldi (ew we dükkan altlı üstlü) hemen dükkana geç dedi we fırladı gitti wemotorcunun dükkanına gitmiş adamı döwmüş elinde sopayla falan kafasına wurmuş adam imdaat die yola fırlamış polisler gelmiş we koca kişisini karakola götrmüşler( adamda hastaneye kaldırılmış beklemedeyiz şuan
aynen benimki de böyle. hatta bu aralar iyice abarttı akşam geldiğinde kapıyı ben açarsam kızıyor sen niye ayaktasın yat hemen diyeokul hayatım sona erdi gibi bir şey. habire rapor alıyoruz. doğuma kadar gitmeyecekmişim. annem 3 haftadır bende gidecek diye ödü kopuyor.
ay allahım kopartınız benı yaaaaaaaaa ne güzel işde daha ne istiyorsunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa keyfinize bakınnn işdeeeeeeeeeeee
İyiyiz canım,sen nasılsın...
Bu işyerin çok yoğun herhalde,eskisi kadar sık giremiyorsun nete...Özlüyoruz vallaa...
Hem teyzesi ben göbişimin resmini ekledim öbür topiğe, bak bakalım büyümüş mü...Bu topikte de bebemin dünkü resmi var ama arka sayfalarda kaldı...
Hoşgeldin canım. Çok iyiyim sen nasılsın?
yat yat,nere kadar bacım...
Ben dayanamıyorum valla...
du bakim bii
ben ii değilim günde 2 öğün kusma 5 öğün yanma böyle sistemetik gidiyorum :94:
bu arada ben bu gün kocişimin bana bayramda aldığı hamiş elbisesini giydim dizimin üzerinde siyah elbise kırmızı gri yuvarlakları var eteklerinde aman allahım herkez bayıldı bu gün keşke pc atabılsemde eklesem resimlerimiiiii
du bakim bii
ben ii değilim günde 2 öğün kusma 5 öğün yanma böyle sistemetik gidiyorum :94:
bu arada ben bu gün kocişimin bana bayramda aldığı hamiş elbisesini giydim dizimin üzerinde siyah elbise kırmızı gri yuvarlakları var eteklerinde aman allahım herkez bayıldı bu gün keşke pc atabılsemde eklesem resimlerimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?