2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Vaalla canım olumlu konuşmak isterdim ama, ben şiddetin her türlüsüne karşıyım..
Bugün dışarda böyle bişey yapan birisi yarın sana çocuklarına hatta kendine bile zarar verebilir...
Bi defa sinirlerine hakim olması lazımdı,sen hamilesin,seni düşünmeliydi..
Tabi bunlar benim düşüncem..Ama inşallah o adamın bişeyi yoktur da,eşini salıverirler,sonuçta evde bi küçük bebek var, bir de hamile eş...Allah yardımcın olsun kardeşim...
İnşallah iyi haberler alırsın..

Burda hastaneye gidenleri beklemek çok sinir bozucu...
Egeyi merak ediyorum,aslında terslik olmamıştır, büyük ihtimal öğleden sonraya kaldı biliyorum ama...
Gelse ya biran önce...

ben geldim kızlarr nasılsınız

hasretcim çok üzüldüm ya benimkide tahammül edemez ama sabreder sadece arabayla giderken önünbü kesebilir tek korkum o yanı biraz benzeşiyorlar eşleriiz ama benimki sadece yolculukta hata kabul etmiyor üzülme canım inş. adamın bişeyi yokturda eşin çıkar hemen.

egemmm hastaneyemı gitti ay hadi hayırlı haberlerle gelsin inş.

kocişinin kuzusuuuuu nasılsın bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm

fmggg canım nasılsın bakim sevgi kelebeğiii

aynen benimki de böyle. hatta bu aralar iyice abarttı akşam geldiğinde kapıyı ben açarsam kızıyor sen niye ayaktasın yat hemen diye okul hayatım sona erdi gibi bir şey. habire rapor alıyoruz. doğuma kadar gitmeyecekmişim. annem 3 haftadır bende gidecek diye ödü kopuyor.

QUOTE=kocaminkuzusuyum;16308255]O yüzden zaten normal diyorum da gecikmesi...
ÖZelde daha çabuk çıkıyo çünkü tahliller..
Ama işte insan hemen güzel haberler almak istiyor...[/QUOTE]

ayyyyy bana devlet demeyinnn allahım benı mecbur bırakmasın özelliklede hamişken hadi normalde giderimde amannnnnnnn köpek gibi davraqnıyor ümraniyedekiler pis dr. ne olucak[

İyiyiz canım,sen nasılsın...
Bu işyerin çok yoğun herhalde,eskisi kadar sık giremiyorsun nete...Özlüyoruz vallaa...
Hem teyzesi ben göbişimin resmini ekledim öbür topiğe, bak bakalım büyümüş mü...Bu topikte de bebemin dünkü resmi var ama arka sayfalarda kaldı...

Hoşgeldin canım. Çok iyiyim sen nasılsın?

Allah yardımcınız olsun. inşallah şikayetçi olmaz adam.

ay allahım kopartınız benı yaaaaaaaaa ne güzel işde daha ne istiyorsunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa keyfinize bakınnn işdeeeeeeeeeeee

du bakim bii

Hoşgeldin canım. Çok iyiyim sen nasılsın?

ben ii değilim günde 2 öğün kusma 5 öğün yanma böyle sistemetik gidiyorum :94:

bu arada ben bu gün kocişimin bana bayramda aldığı hamiş elbisesini giydim dizimin üzerinde siyah elbise kırmızı gri yuvarlakları var eteklerinde aman allahım herkez bayıldı bu gün keşke pc atabılsemde eklesem resimlerimiiiii

At kız bakalım resimlere...
Valla ben giyinmeyi bırak, size göstercem diye, tepeye bile sıyırdım üstümdekilerii...
Ama hamiş elbisemle ben de çekilecem en kısa zamanda...

Ekleseneeee bakarız hamiş elbisene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…