2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar :) hastaneden dönen var mı? bu arada 5 kilo alanlardan 1ide benim ama 50 kiloydum iyi oldu can geldi elime yüzüme ha bide gögsüme :)

Ben araştırdım biraz. Spor aletlerinin en faydalısı eliptik bisikletmiş. Ondan almayı düşünüyorum.

valla spor aletim falan yok alamamda zaten kiracıyım evde yerde yok
rejimle yürüyüşle falan vericez artık
birde yürüyüş parklarında aletler falan var onlardan faydalanırım artık bende

herkese merhabaaaa
EGE04 ikili test yaptırıcaktı ondan haber geldi mi?

düşük tansiyonlu arkadasları okudum da hamileliğin ilk dönemlerinde düşük tansiyon cok gorulurmus banada ayran soda falan iç demişti doktor.
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.

valla spor aletim falan yok alamamda zaten kiracıyım evde yerde yok
rejimle yürüyüşle falan vericez artık
birde yürüyüş parklarında aletler falan var onlardan faydalanırım artık bende

Ahhh yürüyecek vakit nerde. Valla bütün gün işte oturmaktan oluyor zaten hepsi.
Akşam en erken 8 de evde oluyorum. Yemek telaşı derken saat 9:30. Gün bitti işte.

ab rocket alma bence de ne alırsan al..1 ay düzenli yaptığım halde hiçbir faydasını göremedim.

Kondüsyon bisikleti almıştım bende. Ama pek kullanamadım.
Zaten hamile kaldıktan sonra düşük tehlikesi sebebiyle yanına bile yaklaşamadım.

kilo konusunda en kötü durumda olan benim galiba 1,5 senede tedavilerle birlikte neredeyse 20 kilo aldım sporu ve diyetisyeni bırakınca
şiştikçe şiştim doğumdan sonra kilolarla çok zorlu bir mücadeleye giricem

kilo konusunda en kötü durumda olan benim galiba 1,5 senede tedavilerle birlikte neredeyse 20 kilo aldım sporu ve diyetisyeni bırakınca

Olsun canım..Bebişlerimiz sağ salim doğsun da, kiloları veririz bi şekilde...

ipek34 bende tamamen bok boğazlık yüzünden evlendikten sonra 10 kg aldım evlenmeden evvelde flört asamasında da 10 kg yu almıstım ha diyete girdim ha giricem derken
böyle oldum
allah sonumuzu hayretsin

Üzülme canım yaa. Ne güzel bir sebeple şişiyoruz baksana. Onlar sağlıkla sıhatle doğsun yeterki.
Heerşey onlar için. Doğuralım filinta gibi oluruz yine. Hiç şüphem yok.

Olsun canım..Bebişlerimiz sağ salim doğsun da, kiloları veririz bi şekilde...

ipek34 bende tamamen bok boğazlık yüzünden evlendikten sonra 10 kg aldım evlenmeden evvelde flört asamasında da 10 kg yu almıstım ha diyete girdim ha giricem derken
böyle oldum
allah sonumuzu hayretsin

Üzülme canım yaa. Ne güzel bir sebeple şişiyoruz baksana. Onlar sağlıkla sıhatle doğsun yeterki.
Heerşey onlar için. Doğuralım filinta gibi oluruz yine. Hiç şüphem yok.

hiç üzülmüyorum zaten herkes bünyesi bir değil benim çok yavaş bünyem hipotroidi var bende
insülin direnci var haliyle ne yesem kalıyo mutlaka spor yapmam lazım oda bu süreçte pek mümkün olmadı
hayırlısıyla bebişim sağlıklı doğsun benim hızlı kilo almam ona zarar vermesin yeter istedikten sonra kilolar bir şekilde verilir

merhaba kızlaar.. 16 gündür izindeydim hiç pc açmadım buraya da bakamadım site bile değişmiş maşallah
ben de tahlillerimi yaptırdım dün sonuçlarımı aldım ama doktora randevum teee 8'inde galiba dayanamicam aricam doktoru testlerden de anlamıyorum hiçbişe bi aksilik var mı yok mu..
bu arada kilo alanlar çoğunlukta galiba.. benim kilom değişmedi çok şükür tam istediğim gibi devam ediyoruum..

bencede aman olmamaları en iyisi, şu düşüncesiz insanlara da kıcık olmuşumdur oldum olası insan biraz düşünür ama canım karşıdakinin durumunuda
Aynen yaaa....
Bayramda bana gelenler 5 yıldır evime gelmemişlerdi, düşük riskimi biliyorlar.Gene de geldiler..
Taşındıktan sonra da millet hevesli,ev görmeye gelecekler..
ben yakın olsam kesin hasta masta demez benim eve de doluşurlardı o konuda rahatım allahtan uzak olmak o açıdan iyi oluyo
Boşveriyorum zaten. Bebeğimin sağlığı daha önemli.
Doğum sonrası kaçamaz benden fazla kilolar.
bencede canım bebişler herşeyden önemli kilo nasılsa verilir

bencede aman olmamaları en iyisi, şu düşüncesiz insanlara da kıcık olmuşumdur oldum olası insan biraz düşünür ama canım karşıdakinin durumunuda

canım hiç sorma benim taraftan akrabalarım bilmedikleri halde hamile olduğumu tedavideyim falan diye hiç gelmezler ama kocişin tarafı daha öğrenir öğrenmez görümcemin oğlu kız arkadaşıyla geldi bir hafta sonra kayınvalide geldi şimdide görümcem gelecekmiş kocasıyla sonra da yine kayınvalideler gelecek

çıldırmal işten değil bende insanım di mi ama yok gelinsen hizmetçisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…