Boşveriyorum zaten. Bebeğimin sağlığı daha önemli.
Doğum sonrası kaçamaz benden fazla kilolar.
Benden de...
Evde twist shape , ab rocket , plates topu, dambıllar ve plates cd.lerim var...
Bu kadar alete zayıflayamazsam yuhh yani..
selam arkadaşlar :) hastaneden dönen var mı? bu arada 5 kilo alanlardan 1ide benim ama 50 kiloydum iyi oldu can geldi elime yüzüme ha bide gögsüme :)
Ben araştırdım biraz. Spor aletlerinin en faydalısı eliptik bisikletmiş. Ondan almayı düşünüyorum.
valla spor aletim falan yok alamamda zaten kiracıyım evde yerde yok
rejimle yürüyüşle falan vericez artık
birde yürüyüş parklarında aletler falan var onlardan faydalanırım artık bende
ab rocket alma bence de ne alırsan al..1 ay düzenli yaptığım halde hiçbir faydasını göremedim.
kilo konusunda en kötü durumda olan benim galiba1,5 senede tedavilerle birlikte neredeyse 20 kilo aldım sporu ve diyetisyeni bırakınca
şiştikçe şiştim doğumdan sonra kilolarla çok zorlu bir mücadeleye giricem
kilo konusunda en kötü durumda olan benim galiba1,5 senede tedavilerle birlikte neredeyse 20 kilo aldım sporu ve diyetisyeni bırakınca
Olsun canım..Bebişlerimiz sağ salim doğsun da, kiloları veririz bi şekilde...
ipek34 bende tamamen bok boğazlık yüzünden evlendikten sonra 10 kg aldım evlenmeden evvelde flört asamasında da 10 kg yu almıstım ha diyete girdim ha giricem derken
böyle oldum
allah sonumuzu hayretsin
Üzülme canım yaa. Ne güzel bir sebeple şişiyoruz baksana. Onlar sağlıkla sıhatle doğsun yeterki.
Heerşey onlar için. Doğuralım filinta gibi oluruz yine. Hiç şüphem yok.
bencede aman olmamaları en iyisi, şu düşüncesiz insanlara da kıcık olmuşumdur oldum olası insan biraz düşünür ama canım karşıdakinin durumunudaboşver gelmesinler seni daha çok hasta eder onlar
sen kendine bakarsın bir şekilde evde misafir olunca daha zor
benimkilerde sıraya girdi hepsi biliyor düşük riskim olduğunu her arayan sana gelicez diyo aralıkta full yatılı misafirim olacak
ben yakın olsam kesin hasta masta demez benim eve de doluşurlardı o konuda rahatım allahtan uzak olmak o açıdan iyi oluyoAynen yaaa....
Bayramda bana gelenler 5 yıldır evime gelmemişlerdi, düşük riskimi biliyorlar.Gene de geldiler..
Taşındıktan sonra da millet hevesli,ev görmeye gelecekler..
bencede canım bebişler herşeyden önemli kilo nasılsa verilirBoşveriyorum zaten. Bebeğimin sağlığı daha önemli.
Doğum sonrası kaçamaz benden fazla kilolar.
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum. Görüşürüz.
bencede aman olmamaları en iyisi, şu düşüncesiz insanlara da kıcık olmuşumdur oldum olası insan biraz düşünür ama canım karşıdakinin durumunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?