merhaba kızlaar..16 gündür izindeydim hiç pc açmadım buraya da bakamadım site bile değişmiş maşallah
ben de tahlillerimi yaptırdım dün sonuçlarımı aldım ama doktora randevum teee 8'inde galiba dayanamicam aricam doktoru testlerden de anlamıyorum hiçbişe bi aksilik var mı yok mu..
bu arada kilo alanlar çoğunlukta galiba.. benim kilom değişmedi çok şükür tam istediğim gibi devam ediyoruum..
canım hiç sorma benim taraftan akrabalarım bilmedikleri halde hamile olduğumu tedavideyim falan diye hiç gelmezler ama kocişin tarafı daha öğrenir öğrenmez görümcemin oğlu kız arkadaşıyla geldi bir hafta sonra kayınvalide geldi şimdide görümcem gelecekmiş kocasıyla sonra da yine kayınvalideler gelecek
çıldırmal işten değil bende insanım di mi ama yok gelinsen hizmetçisin
aynı benimkiler yakın olsak kesin her gün damlarlardı ne hastalıktan anlıyorlar ne meşguliyetten bişy söyleyince de yadırgıyorlar eşin söylesin canım olmazsa sen söylesen bide sen kötü olursun şimdi ne bilim düşük tehlikesi var sürekli yatması lazım bi süre istirahat edecek filan desin onlarda anlayıversin bi zahmet sonuçta hamile birisinin evine gidiliyor hiçbişeyi olmasa bile insan rahatsız etmek istemez
selam kızlar moralim çok bozuk kocam motorsiklet tamircisi kamili darp etti dükkanını bastı we şu an karakolda.. adam hastanedeymiş kafasından darbe almış sanırım uffff
kaynanam gelecek oldu hafta sonu bizde kalcaktı.Geçen hafta..Eşim dedi aynı şehirde oturuyoz ne yatılı geliyon, hasta kız bilmiyon mu diye..Kadın gelmekten vazgeçti...
Ben anlamadım..
Senin kocan mı darp etti dükkanı...
Neden ki..
Adam da darbe almış..
İnşallah hayırlı haberler alırsınız..Ne denir bilemedim...O kadar sinirlenecek ne olmuş ki ...
selam kızlar moralim çok bozuk kocam motorsiklet tamircisi kamili darp etti dükkanını bastı we şu an karakolda.. adam hastanedeymiş kafasından darbe almış sanırım uffff
Ohh ağzına sağlık iyi demiş.
misafir konusunda ben şanslıyım. çevremdeki insanlar da anlayışlıdır rahtasız etmekten, yormaktan korkarlar. zaten düşük riskim olduğu için eşim kim olursa olsun gelmeyin der. ayıp olur diye düşünmez. o kadar tedaviyle uğraştık asla riske atmaz:)
O da şehir dışından akrabalarım yatılı geldi ya, onu kıskandı zaten..Dedim kadına kızma, gelsin..Eşim kendisi istemedi gelmesini..Sağolsun ne benim aileme ezdirir beni, ne kendi ailesine...
Artık hiç bi şekilde kendi de ezmiyo...Arada çatardık,kavga ederdik...
Tadımız tuzumuz kalmadı, bibloymuşum gibi davranıyo bana....
hay allah bir anlık öfkeyle hareket etmiş inşallah adamın ciddi bir yarası yokturoff canlarım çok zor bir adamla ewliyim insaniyetsiz düşüncesiz...
bahsetmiştim bizim bikaç dükkanımız war bunlardan biri su istasyonu ben burda duruyorum.. burdaki motorlarımızdan bi,ri 3gündür tamirdeydi tamircide aksatıyordu falan bugün elemanımız oraya gittiğinde eşimin telefonuna çıkmamış elamnımızda abi senle konuşmak istemiyomuş diyince bizimki ewe geldi (ew we dükkan altlı üstlü) hemen dükkana geç dedi we fırladı gitti wemotorcunun dükkanına gitmiş adamı döwmüş elinde sopayla falan kafasına wurmuş adam imdaat die yola fırlamış polisler gelmiş we koca kişisini karakola götrmüşler( adamda hastaneye kaldırılmış beklemedeyiz şuan
misafir konusunda ben şanslıyım. çevremdeki insanlar da anlayışlıdır rahtasız etmekten, yormaktan korkarlar. zaten düşük riskim olduğu için eşim kim olursa olsun gelmeyin der. ayıp olur diye düşünmez. o kadar tedaviyle uğraştık asla riske atmaz:)
off canlarım çok zor bir adamla ewliyim insaniyetsiz düşüncesiz...
bahsetmiştim bizim bikaç dükkanımız war bunlardan biri su istasyonu ben burda duruyorum.. burdaki motorlarımızdan bi,ri 3gündür tamirdeydi tamircide aksatıyordu falan bugün elemanımız oraya gittiğinde eşimin telefonuna çıkmamış elamnımızda abi senle konuşmak istemiyomuş diyince bizimki ewe geldi (ew we dükkan altlı üstlü) hemen dükkana geç dedi we fırladı gitti wemotorcunun dükkanına gitmiş adamı döwmüş elinde sopayla falan kafasına wurmuş adam imdaat die yola fırlamış polisler gelmiş we koca kişisini karakola götrmüşler( adamda hastaneye kaldırılmış beklemedeyiz şuan
off canlarım çok zor bir adamla ewliyim insaniyetsiz düşüncesiz...
Yani biblo gibi derken olumsuz manada mı söyledin?
Olumsuz tabi...
Alışverişe çıkıyom kızıyo.
Evi süpürüyom kızıyo...
Oynaşalım diyorum kızıyooo....
Msafirliğe gidiyoruz,haftada 1 kalabalık toplanırız korku gecemiz var,seyretmeme izin vermiyor.Çay içiyorum zararlı diyor..
Elinden gelse doğurana kadar vitrinin içine koyacak..Arada çıkarıp tozumu silecek o kadar...
canım bizde tedaviyle sahip olduk bebeğe yıllardır uğraşıyoruz benim eşimde diyor hasta kız yatıyor diye ama anlayan yok benim taraf hep bizle aynı şehirde hiç gelmezler tedavide falan olursunuz rahatsız etmeyelim derler bunlar üşenmeden başka şehirden yatılı geliyorlar
ay neyse kapatın bu konuyu çok sinirleniyorum eşimde bazen çıldıma noktasına geliyor ama yapacak bişey yok biz söylüyoruz dinleyen yok
ne desembilemedim geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?