canlarım desteğiniz için sağolun, adam hastanede şikayetçi bile olamıyor korkusundan ama rapor 18gün we üstü werilirse 1 ay yatar demiş awukat.. Bekliyoruz..
bana bugun doktor verdı cok hafıf lekelenmeler vardı kullansanmı emın olamadım cok mıde bulantısı halsızlık felan yapıyormuş
selam kızlar, uzun zamandır girmemiştim burası ne kadar değişmiş
canlarım desteğiniz için sağolun, adam hastanede şikayetçi bile olamıyor korkusundan ama rapor 18gün we üstü werilirse 1 ay yatar demiş awukat.. Bekliyoruz..
dusuk tehlıkesı var demedıgı ıcın kullansmmı dıe tereddut etmıstım:) sonucta kımyasal ılac die
doktor dediki eğer bu lekelenmeler açık renk olursa sorun olur. e peki kırmızı normalmı yanı bu ılactan sonra olmasımı gerekıomus:) bende kullanayım bare bayagı kullanan var sonucta
nerde bu nadide hanım?bende nadide hanima gidiyorum cok ama cok memnunum
benimki doktor yasağı değil bacım..koca yasağı koca..
aynı durumdayız bizdedekoca yasağı war tabi benim elim ayağım rahat durmuyor ama direk yüzüstü dönüyor we sarıl uyuyalım diobiz de kardeş kardeş yatıyoz da, bazen gece benim elim ayağım durmuyo adam uyurken..
Uyanıyo bi de onun fırçasını yiyorum...
şamar oğlanına döndüm iyice...
ahhh, aaahhhhh...
Elin heriflerini görüyon mu...
Ne diyim bacım, bayram şekerini yemişsin...afiyet olsun.
Darısı başıma...
doktor dediki eğer bu lekelenmeler açık renk olursa sorun olur. e peki kırmızı normalmı yanı bu ılactan sonra olmasımı gerekıomus:) bende kullanayım bare bayagı kullanan var sonucta
kızşlar ben geldimmm.. bebişim kocaman olmuş teyzeleri. ölçümler yapıldı herşey çok şükür normal çıkdı. eller kollar burun herşey belli. kan alındı. cuma öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlar için. kıpır kıpır maşallaharkasını döndü ölçümü zor yaptılar:))) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok küçük ama erkek olabilir dedi...
nerde bu nadide hanım?
aynı durumdayız bizdedekoca yasağı war tabi benim elim ayağım rahat durmuyor ama direk yüzüstü dönüyor we sarıl uyuyalım dioYeter yaw dedim kurudum burda Bizde bayramda zincirleri epeyce bi kırdık weben hiç bir rahatsızlık duymadığımı belirtiyoırumama kocam tırsıyo
tüm iradenle dewam et zafer senin olacak:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?