2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım desteğiniz için sağolun, adam hastanede şikayetçi bile olamıyor korkusundan ama rapor 18gün we üstü werilirse 1 ay yatar demiş awukat.. Bekliyoruz..

bana bugun doktor verdı cok hafıf lekelenmeler vardı kullansanmı emın olamadım cok mıde bulantısı halsızlık felan yapıyormuş

Nasıl emin olamadın. Kullan tabi canım doktor verdiyse bir bildiği vardır.
Bazı yan etkileri var tabi ama bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor ve düşük olasılığını azaltıyor.

doktor dediki eğer bu lekelenmeler açık renk olursa sorun olur. e peki kırmızı normalmı yanı bu ılactan sonra olmasımı gerekıomus:) bende kullanayım bare bayagı kullanan var sonucta

ay geldim kızlar gökyüzünün msn yok cnm k.b fena oldumda pc başında değildim şimdi yemek yedim ama onuda çıkarıcam sanırım zorluyorum kendimi oldukça ama sabredemicem galiba

yeni gelen fıstık hoşgeldin bu arada

selam kızlar, uzun zamandır girmemiştim burası ne kadar değişmiş

hoşgeldin

doktor dediki eğer bu lekelenmeler açık renk olursa sorun olur. e peki kırmızı normalmı yanı bu ılactan sonra olmasımı gerekıomus:) bende kullanayım bare bayagı kullanan var sonucta

bence kullananlar olduğu için değil dr un verdiği için kullan ilacı dr verdiyse vardır bi bildiği
kullanırken saatinde almaya özen göster hatta
günde üç defa dediyse 8 saatte iki defa dediyse 12 saatte almalısın
ben alarm kurarak takip ediyorum mesela saatlerini

bende nadide hanima gidiyorum cok ama cok memnunum
nerde bu nadide hanım?
benimki doktor yasağı değil bacım..koca yasağı koca..

biz de kardeş kardeş yatıyoz da, bazen gece benim elim ayağım durmuyo adam uyurken..
Uyanıyo bi de onun fırçasını yiyorum...
şamar oğlanına döndüm iyice...
aynı durumdayız bizdedekoca yasağı war tabi benim elim ayağım rahat durmuyor ama direk yüzüstü dönüyor we sarıl uyuyalım dio Yeter yaw dedim kurudum burda Bizde bayramda zincirleri epeyce bi kırdık weben hiç bir rahatsızlık duymadığımı belirtiyoırumama kocam tırsıyo
ahhh, aaahhhhh...
Elin heriflerini görüyon mu...
Ne diyim bacım, bayram şekerini yemişsin...afiyet olsun.
Darısı başıma...

tüm iradenle dewam et zafer senin olacak:89:

kızşlar ben geldimmm.. bebişim kocaman olmuş teyzeleri. ölçümler yapıldı herşey çok şükür normal çıkdı. eller kollar burun herşey belli. kan alındı. cuma öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlar için. kıpır kıpır maşallah arkasını döndü ölçümü zor yaptılar:))) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok küçük ama erkek olabilir dedi...

bana da açık renk olursa tehlikeli dedi. ma sonuçta her türlü kanama ve lekenlenme düşük tehlikesi oluşturuyor. ilacı kullan ve dinlenmeye çalış bence.

desene bir erkek daha geliyo hayırlı olsun

Yok bacım, ben bi kere bıçak çektim zorladım..
Öğürüp böğürmeye başladı,elleyemem orda bebek var diye...
Benim hiç umudum yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…