kızşlar ben geldimmm.. bebişim kocaman olmuş teyzeleri. ölçümler yapıldı herşey çok şükür normal çıkdı. eller kollar burun herşey belli. kan alındı. cuma öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlar için. kıpır kıpır maşallaharkasını döndü ölçümü zor yaptılar:))) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok küçük ama erkek olabilir dedi...
kızşlar ben geldimmm.. bebişim kocaman olmuş teyzeleri. ölçümler yapıldı herşey çok şükür normal çıkdı. eller kollar burun herşey belli. kan alındı. cuma öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlar için. kıpır kıpır maşallaharkasını döndü ölçümü zor yaptılar:))) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok küçük ama erkek olabilir dedi...
kızşlar ben geldimmm.. Bebişim kocaman olmuş teyzeleri. ölçümler yapıldı herşey çok şükür normal çıkdı. Eller kollar burun herşey belli. Kan alındı. Cuma öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlar için. Kıpır kıpır maşallahArkasını döndü ölçümü zor yaptılar:))) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok küçük ama erkek olabilir dedi...
Anammmmmmmmmmmmmmmm.....
Kız ben sana demedim mi senin oğlun olacak diye....Kıpırdandığından da belli...Maşallah canım benim ya..
Çok sevindim canım..Tebrikler...
Darısı tüm hastaneye gideceklerin başına..
evet kızlar bugun 2li test yapıldı . kan tahlilleri cuma öğleden sonra çıkacak. ultrasonda görünen herşey normal. 6,6 cm olmuş kıpır kıpır. darısı hepinizin başına. bi ihtimal erkek dedi. kesin değil dedi....
kuzu bi görsen arkasını döndü de 1,5 saat uğraştı doktor. çeviremediler:)))))))) cuma da bi temiz çıksa herşey rahatlıycam..
kızlar fena birikmiş işler bi toparlayayım sonra konuşuruz...
yok bacım, ben bi kere bıçak çektim zorladım..
öğürüp böğürmeye başladı,elleyemem orda bebek var diye...
Benim hiç umudum yok..
oo senin ki senden uzaklaşmış bebeğini taşıdığın için seni tanrıça yapmış dokunmuyor.. Işin zor..
Bazı erkeklerde olurmuş böyle ilşkiye girince bebeğe zarar werecek gibi hissedermiş
allah herkese gonlune gore versın
allah herkese gonlune gore versın
aranızda kozyatağı central hospital a giden ya da hakkında bilgisi olanınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?