2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayirlisi olsun..gozun aydin..zoru atlattin..yok ya anacim hepimizin oglu olcak bu gidisle yaaa..
cuma banada oyle derse hic sasirmicam :)))))))

Anammmmmmmmmmmmmmmm.....
Kız ben sana demedim mi senin oğlun olacak diye....Kıpırdandığından da belli...Maşallah canım benim ya..
Çok sevindim canım..Tebrikler...
Darısı tüm hastaneye gideceklerin başına..

zaten erkek istiyordun değil mi?
Maşallah canım..

Gözün aydın herkes sabırsızlıkla seni bekliyordu, darısı başımıza. 2'li testi mi yaptırdın

evet kızlar bugun 2li test yapıldı . kan tahlilleri cuma öğleden sonra çıkacak. ultrasonda görünen herşey normal. 6,6 cm olmuş kıpır kıpır. darısı hepinizin başına. bi ihtimal erkek dedi. kesin değil dedi....

kuzu bi görsen arkasını döndü de 1,5 saat uğraştı doktor. çeviremediler:)))))))) cuma da bi temiz çıksa herşey rahatlıycam..

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,
ben çok sevindim..Ne güzel bi kız bi oğlan....
Resmini ekle kız biz de bakalım bebekimize...

kuzu bi görsen arkasını döndü de 1,5 saat uğraştı doktor. çeviremediler:)))))))) cuma da bi temiz çıksa herşey rahatlıycam..

anam bu bebeler tam sopalık...
Benimki kıpırdamaz,seninki kıçını döner...Bi çıksınlar o popolardan ısıracam hiç acımıycam...Eziyet ediyorlar bize böyle...
Sen ferah tut kalbini herşey iyi olacak inşallah.

Ayyyyyy maşalllah.....

Çok sevindim canım.

yok bacım, ben bi kere bıçak çektim zorladım..
öğürüp böğürmeye başladı,elleyemem orda bebek var diye...
Benim hiç umudum yok..

oo senin ki senden uzaklaşmış bebeğini taşıdığın için seni tanrıça yapmış dokunmuyor.. Işin zor..
Bazı erkeklerde olurmuş böyle ilşkiye girince bebeğe zarar werecek gibi hissedermiş

canım çok sevindim güzel haberlerle dönmene
inşallah kucağında kıpırdandığı günlerde gelecek oğluşun
hakikaten hepimiz oğlan mı doğurucaz şimdi (ben kız istiyorum ama içime oğlan olcak diye doğuyo)

neyse şaka biyana gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…