kızşlar ben geldimmm.. bebişim kocaman olmuş teyzeleri. ölçümler yapıldı herşey çok şükür normal çıkdı. eller kollar burun herşey belli. kan alındı. cuma öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlar için. kıpır kıpır maşallaharkasını döndü ölçümü zor yaptılar:))) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok küçük ama erkek olabilir dedi...
kızşlar ben geldimmm.. bebişim kocaman olmuş teyzeleri. ölçümler yapıldı herşey çok şükür normal çıkdı. eller kollar burun herşey belli. kan alındı. cuma öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlar için. kıpır kıpır maşallaharkasını döndü ölçümü zor yaptılar:))) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok küçük ama erkek olabilir dedi...
cerrahpaşa da uzaman doktora baktırabılıyormuyuz
bn çok hastane araştırmıştımönce ki hamileiğimde o hastaneninde iyi birhastane olduğunu biliyorum
Ben de dün rüyamda oğlum olduğunu gördüm...
Ama rüyalar tersine çıkar..Kızım olacak benim..
Annemde oğlum olduğunu görmüş.
Hep kız diyordu. Sabah caydı. Rüyamda gördüm erkek olacak diyor.
Ben de dün rüyamda oğlum olduğunu gördüm...
Ama rüyalar tersine çıkar..Kızım olacak benim..
ben de hep erkek görüyorum. hamile önce de erkek görüyordum şimdi iki erkek görüyorumbakalım çıkacak mı?
ben de hep erkek görüyorum. hamile önce de erkek görüyordum şimdi iki erkek görüyorumbakalım çıkacak mı?
CANIM ÇOK MERSİ HEPİMİZE ALLAH EN İYİSİNİ NASİP ETSİN:))))canım çok sevindim güzel haberlerle dönmene
inşallah kucağında kıpırdandığı günlerde gelecek oğluşun
hakikaten hepimiz oğlan mı doğurucaz şimdi (ben kız istiyorum ama içime oğlan olcak diye doğuyo)
neyse şaka biyana gözünaydın
SAĞOL CANIM BENİMMMMMAyyyyyy maşalllah.....
Çok sevindim canım.
ÖZELDEN MESAJ ATTIM SANA:))) AÇ TOK FARETEMZ BEN TOK GİTTİM AMA ULTRASONA GİRERKEN İLLA BİŞEYLER YİYİN ÖZELLİKLE ÇİKOege hoşgeldin gözün aydın) ikili test için ac gitmek mi gerekiyormuş?
orada kime muane oldun peki cerrahpaşada
insallah bende salı günü gideceğim senin gibi güzel haberlerle gelirim)
EVET BİRCE SAĞOL BİR KIZIM VAR KISMET KESİN BİŞEY DEMEDİ AMA BİDE OĞLUŞUM OLACAK..:)))))) HİHİHİgözünaydınnn.. bak boşuna telaş yapmışsın. senin kızın vardı herhalde, değişik olması güzel olmuş.
ben cerrahpaşada profosore gitmiştim ama sana ultrason cekerken bir yandanda ögrencileri yanında oluyor oyle bir durum var orada
10 kişi falan görüyor bebeği sen ve doktor dısında
ama alttan muane falan olmadıgı için sorun yapmamıstım ama biraz tuhaf bir durum tabi
tam tersi ben nerde bir bebek duysam kız ve bu sene kız senesi diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?