2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok üzülme..Salep içmeyi denedim de onu da içemiyorum..Boğazım iyice tahriş olmuş ne yemek ne içecek geçmiyor..
Hadi sana da afiyet olsun...

selam kızlar.. nasılsınız??
işyerinde yoğunluktan hiç giremiyorum siteye girsem de okuyup çıkıyorum yazcak vaktim olmuor. öğle arasındayız,herkes yemeğe çıktı ama ben yemek yiyemediğim için burdayım. baya ilerlemiş burası. cinsiyet öğrenen bile olmuş galiba.

off çok kötü bu bulantılar yaa. geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırız canım. bi kere benimki de kırmızıydı çok korkmuştum ama kızkardeşimde de olmuş duyunca rahatladım.

Kızlar bişey dicem ama korkmayın...
Ben kanlı kusuyorum...
Doktora gittim demin, yemek borun tahriş olmuş dedi...
Bulantı ilacı falan da fayda etmedi bana..Bugün çok kötüyüm.

Bende yemek yemiyorum, merak etme yalnız değilsin..Cinsiyet öğrenen baya oldu..Çoğunluk da erkek...

kızlar nabersınız ben geldım
babannemler hacdan geldı ordaydım gıremedım nete
gecmıs bayaaaa uzun okuyamadım ne var ne yok kötü iyi haberler neler

off çok kötü bu bulantılar yaa. geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırız canım. bi kere benimki de kırmızıydı çok korkmuştum ama kızkardeşimde de olmuş duyunca rahatladım.

Benim de yakınımd sağlık ocağı var, oraya gittim hemen, yemek borun tahriş olmuş dedi..Doktorumu da aradım çok kustuğun için olmuştur,olabiliyor dedi rahatladım..Zaten konuşurken yutkunurken bile bi acı var ama, hiç önemli değil..Bebişim iiyi olsun da...

kızlar nabersınız ben geldım
babannemler hacdan geldı ordaydım gıremedım nete
gecmıs bayaaaa uzun okuyamadım ne var ne yok kötü iyi haberler neler

geçmişte hep senden bahsediyoruz, bu kız nerelerde diyeeeeeeeeee..
Merak ettik hepimizde...

haberler şöyle...
ceza vardı ya, artık haziran anne adayı değil....
egenin pipi görünmüş..
krizhasel de doktor bu sefer kız demiş...
Bunlar şimdilik.yarın doktora gidecekler var..

ılık pek sıcak olmayan bişiler içinde içiniz yumuşasın ya zaten sıkıntılarınız var dikkat edin kendinize
sütü ılık için içine tarcın kabuğu falan ekleyin ne bileyim

ılık pek sıcak olmayan bişiler içinde içiniz yumuşasın ya zaten sıkıntılarınız var dikkat edin kendinize
sütü ılık için içine tarcın kabuğu falan ekleyin ne bileyim

zaten doktor da,sıvı gıdayla beslen daha az kusarsın dedi..
Çorba -süt-yoğurt -ayran..
Ama dediğin gibi hepsi ılık olacakmış..

ayy cezaya cok üzüldüm ne olmus ki
kuzum valla aslında salı gunü öglen gelceklerdi hacdan ucak tam 11 saat
rötar yaptı ertesı gun sabaha karsı 5 de geldıler
hıc uyumadıım dün aksam eve geldım yattım simdi kalkdım ,,
ege pipi beklıodu zaten

dün birisi kilo mu aldın dedi densiz :) bende hamileyim dedim gözümü süze süze pek hoşuma gitti :))) cünkü almadım da yani
dünde teyzem hamilelik çökmüş üzerine dedi hafif karnım cıktı cok hoşuma gitti ama

Kız bari haber verseydin..
Burda bide kötü haber duyunca hepimiz panikliyoruz...Sen hergün girerdin ya,endişelendik...
Allah ibadetlerini kabul etsin..
Egenin kız vardı zaten, iyi oldu bence de...

sen benim göbeği gördün mü.
ben hiç kilo almamışım.Ama göbek aldı başını gidiyo...Ama vücudum çok zayıfladı,yüzüm falan çöktü...Ölçüyorum hep,kalçam falan 5 cm.zayıfladı...Verdiğim kilolar göbek olarak çıkıyo..Artık saklayamıyorum..Kilo da almadım,anlayamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…