2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

moralim çok bozuk bugün dün gece yine kanamam oldu. diğerlerinden daha fazlaydı. tekrarlamadı ama kabus dolu bir geceydi yine. artık wc'ye gitmeye korkar oldum( doktorumu aradım sabah. çağırdı. öğleden sonra gideceğim. inşallah kötü bir şey yoktur. dua edin benim için

Kız bari haber verseydin..
Burda bide kötü haber duyunca hepimiz panikliyoruz...Sen hergün girerdin ya,endişelendik...
Allah ibadetlerini kabul etsin..
Egenin kız vardı zaten, iyi oldu bence de...

özür kuzum ya bi daha haber verırrım merakda bırakmam sizi
ufff benım acayıp akıntım var günlük ped koyma dedi doktor ama
günde 10 tane don degısemem kii napcam ben yaaa

bizim de 10 aralıkta 12. haftamızda dr. randevumuz. öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler cinsiyetleri acep? biz gittiğimizde öğrenebilsek keşke. bana da çoğunluk erkek diyo ama bakalım. rüyamda çok görüyom bebeğimi ama nedense cinsiyetini bi türlü göremiyom :))

gördümmmm cok güzel çıkmıs ya maşallah :)

cokm hosuma gidiyor benimde
hatta alışkanlık içime cekeyim dedim cekilmiyorda tuhaf bişi oluyor o zaman
ya Allah hepimizi sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin dün rüyamda öle bir bebeği seviyordum beresi kıyafeti pembeydi kıyafetini acınca erkek cıktı

Allah a emanet ol
inşallah güzel haberlerle gel birce

canım inşallah bişey yokdur senın ikiz ya galiba ondan oluyo kanama

canım ben 12. haftada 2 li test için gittim doktor sölemedi
13. haftada kendı doktoruma gittim erkek gibi dedi

benım halam 17. haftaya girdi hala gidip cinsiyeti ögrenmıyo
deli etti bizi ayın 29 unda randevusuymus o günden önce gitmem diyo
2 tane oglu varbunu kız istiyo ondan erkek derse cok üzülürmüş

kızlar nabersınız ben geldım
babannemler hacdan geldı ordaydım gıremedım nete
gecmıs bayaaaa uzun okuyamadım ne var ne yok kötü iyi haberler neler
kız kaçak allah seni ne yapmasın ne diyim ben sana öldük burda yakamoz bebekpoyraz derken gökyüzüde kayboldu. çok korktum gerçekten. Neyse şükür. Nasılsın bebişin nasıl canım..

birceee sakın aklına kötü getirme senin ikiz ya zor geçecek malum bunlara alışman lazım(

özür kuzum ya bi daha haber verırrım merakda bırakmam sizi
ufff benım acayıp akıntım var günlük ped koyma dedi doktor ama
günde 10 tane don degısemem kii napcam ben yaaa
bende aynı dertten müzdaripim valla çok fenayım çok rahatsızlık veriyor. Ama mantar felan yok bitti çok şükür..

Birce çok geçmiş olsun canım. İnşallah devam etmez. Doktora git bakalım ne diyecek güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Gökyüzü hoşgeldin. Çok merak ettik kız seni. İyisin değil mi? Allah korusun aklımıza kötüyü getirmedik ama çatladık meraktan.

Kuzum kıyamam sana yaa ıhlamur içsen iyi gelir mi acaba? Bilemedim ki ne diyim, üzülüyorum canım yaa.

Son düzenleme:
canım ben 12. Haftada 2 li test için gittim doktor sölemedi
13. Haftada kendı doktoruma gittim erkek gibi dedi

bende 2 li yaptırdım ultrasonda herşey normal dedi. Yarın kan sonuçları ile karşılaştıracaklar bakalım.. Erkeğe benzetti ama kesin değil dedi. Daha çok erken ve çok küçük dedi..

geldim annecikler off pazara gittim yoruldum yaa bişi dicem size benim popomun kemikler sızlıyo yaa yürüken falan zorlanıyorum neden ki acep

Akıntı olayı bende de var kızlar. Birde günlük pet allerji yapıyor.
Sürekli sıkıntı çekiyorum.
Günlük pet kullanmadan da olmuyor.

iyiz canlarım biz hacdan gelenleri bekleyınce o heycanla unuttum
zaten orda nete giremezdım bi daha gitmeden sölerım merakda bırakmam sizi
bu arada 2li testin kan sonucunu ögrendık telefonda normal dedi esim aksam hastaneden alcak

ya ben bu akıntıyı doktora sölemedm mantar falan varmı bilmıyorum
kasıntı oluyo zaten ped koymuyorum die sürekli tualetteyım

akıntı için normal diyor ama doktorlar
fakat rengi önemliymiş işte

bende 2 li yaptırdım ultrasonda herşey normal dedi. Yarın kan sonuçları ile karşılaştıracaklar bakalım.. Erkeğe benzetti ama kesin değil dedi. Daha çok erken ve çok küçük dedi..
canım inşallah istedıgın gibi olurr bizede aynısını dedi daha cok kücük dedi
erkege benzetti 17 haftalıkken gidicem o zaman kesın söler galiba
geldim annecikler off pazara gittim yoruldum yaa bişi dicem size benim popomun kemikler sızlıyo yaa yürüken falan zorlanıyorum neden ki acep

hehehehehe nie olcak kız popuş genişliyo ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…