Kız bari haber verseydin..
Burda bide kötü haber duyunca hepimiz panikliyoruz...Sen hergün girerdin ya,endişelendik...
Allah ibadetlerini kabul etsin..
Egenin kız vardı zaten, iyi oldu bence de...
sen benim göbeği gördün mü.
ben hiç kilo almamışım.Ama göbek aldı başını gidiyo...Ama vücudum çok zayıfladı,yüzüm falan çöktü...Ölçüyorum hep,kalçam falan 5 cm.zayıfladı...Verdiğim kilolar göbek olarak çıkıyo..Artık saklayamıyorum..Kilo da almadım,anlayamıyorum..
moralim çok bozuk bugündün gece yine kanamam oldu. diğerlerinden daha fazlaydı. tekrarlamadı ama kabus dolu bir geceydi yine. artık wc'ye gitmeye korkar oldum ( doktorumu aradım sabah. çağırdı. öğleden sonra gideceğim. inşallah kötü bir şey yoktur. dua edin benim için
moralim çok bozuk bugündün gece yine kanamam oldu. diğerlerinden daha fazlaydı. tekrarlamadı ama kabus dolu bir geceydi yine. artık wc'ye gitmeye korkar oldum ( doktorumu aradım sabah. çağırdı. öğleden sonra gideceğim. inşallah kötü bir şey yoktur. dua edin benim için
Allah a emanet ol
inşallah güzel haberlerle gel birce
bizim de 10 aralıkta 12. haftamızda dr. randevumuz. öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler cinsiyetleri acep? biz gittiğimizde öğrenebilsek keşke. bana da çoğunluk erkek diyo ama bakalım. rüyamda çok görüyom bebeğimi ama nedense cinsiyetini bi türlü göremiyom :))
canım inşallah bişey yokdur senın ikiz ya galiba ondan oluyo kanama
kız kaçak allah seni ne yapmasın ne diyim ben sana öldük burda yakamoz bebekpoyraz derken gökyüzüde kayboldu. çok korktum gerçekten. Neyse şükür. Nasılsın bebişin nasıl canım..kızlar nabersınız ben geldım
babannemler hacdan geldı ordaydım gıremedım nete
gecmıs bayaaaa uzun okuyamadım ne var ne yok kötü iyi haberler neler
birceee sakın aklına kötü getirme senin ikiz ya zor geçecek malum bunlara alışman lazımmoralim çok bozuk bugündün gece yine kanamam oldu. Diğerlerinden daha fazlaydı. Tekrarlamadı ama kabus dolu bir geceydi yine. Artık wc'ye gitmeye korkar oldum ( doktorumu aradım sabah. çağırdı. öğleden sonra gideceğim. Inşallah kötü bir şey yoktur. Dua edin benim için
bende aynı dertten müzdaripim valla çok fenayım çok rahatsızlık veriyor. Ama mantar felan yok bitti çok şükür..özür kuzum ya bi daha haber verırrım merakda bırakmam sizi
ufff benım acayıp akıntım var günlük ped koyma dedi doktor ama
günde 10 tane don degısemem kii napcam ben yaaa
canım ben 12. Haftada 2 li test için gittim doktor sölemedi
13. Haftada kendı doktoruma gittim erkek gibi dedi
zaten doktor da,sıvı gıdayla beslen daha az kusarsın dedi..
Çorba -süt-yoğurt -ayran..
Ama dediğin gibi hepsi ılık olacakmış..
kız kaçak allah seni ne yapmasın ne diyim ben sana öldük burda yakamoz bebekpoyraz derken gökyüzüde kayboldu. çok korktum gerçekten. Neyse şükür. Nasılsın bebişin nasıl canım..
birceee sakın aklına kötü getirme senin ikiz ya zor geçecek malum bunlara alışman lazım(
bende aynı dertten müzdaripim valla çok fenayım çok rahatsızlık veriyor. Ama mantar felan yok bitti çok şükür..
Birce çok geçmiş olsun canım. İnşallah devan etmez. Doktora git bakalım ne diyecek güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Gökyüzü hoşgeldin. Çok merak ettik kız seni. İyisin değil mi? Allah korusun aklımıza kötüyü getirmedik ama çatladık meraktan.
Kuzum kıyamam sana yaa ıhlamur içsen iyi gelir mi acaba? Bilemedim ki ne diyim, üzülüyorum canım yaa.
iyiz canlarım biz hacdan gelenleri bekleyınce o heycanla unuttum
zaten orda nete giremezdım bi daha gitmeden sölerım merakda bırakmam sizi
bu arada 2li testin kan sonucunu ögrendık telefonda normal dedi esim aksam hastaneden alcak
ya ben bu akıntıyı doktora sölemedm mantar falan varmı bilmıyorum
kasıntı oluyo zaten ped koymuyorum die sürekli tualetteyım
canım inşallah istedıgın gibi olurr bizede aynısını dedi daha cok kücük dedibende 2 li yaptırdım ultrasonda herşey normal dedi. Yarın kan sonuçları ile karşılaştıracaklar bakalım.. Erkeğe benzetti ama kesin değil dedi. Daha çok erken ve çok küçük dedi..
geldim annecikler off pazara gittim yoruldum yaa bişi dicem size benim popomun kemikler sızlıyo yaa yürüken falan zorlanıyorum neden ki acep
akıntı için normal diyor ama doktorlar
fakat rengi önemliymiş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?