iyiz canlarım biz hacdan gelenleri bekleyınce o heycanla unuttum
zaten orda nete giremezdım bi daha gitmeden sölerım merakda bırakmam sizi
bu arada 2li testin kan sonucunu ögrendık telefonda normal dedi esim aksam hastaneden alcak
ya ben bu akıntıyı doktora sölemedm mantar falan varmı bilmıyorum
kasıntı oluyo zaten ped koymuyorum die sürekli tualetteyım
moralim çok bozuk bugündün gece yine kanamam oldu. diğerlerinden daha fazlaydı. tekrarlamadı ama kabus dolu bir geceydi yine. artık wc'ye gitmeye korkar oldum ( doktorumu aradım sabah. çağırdı. öğleden sonra gideceğim. inşallah kötü bir şey yoktur. dua edin benim için
bende ekledim göbeggggggi
Gözünaydın canım. Hem hacdan gelen akrabaların için hemde test sonuçların için.
Akıntı için doktoruna sorsaydın keşke. Bana allerji dedi bir krem verdi.
Ama günlük ped kullanmayı bırakamadığım için geçmiyor.
Çalışırken sürekli çamaşır değiştirme ihtimalim yok.
Mecburen devam ediyorum.
haklısın canım. doktorum da birden kesilmez kanama daha gelir dedi. ama bir süre uçuyorum dünyadan her kanamadabirceee sakın aklına kötü getirme senin ikiz ya zor geçecek malum bunlara alışman lazım(
hoşbuldukkgöküyüzü ve diğer kızlar hoşgeldiniz ...kuzu geçmiş olsun ...birce sanada çok geçmiş olsun allah bebişlerini korusun
Gökyüzü ben söyleidm doktora akıntıyı bi baktı mantar olmuşum fitil verdi hemen geçti ama şuanda yine var.rengi önemli yani..
ben sormuştum akıntıyı. çok normal artması demişti. mantar da hamilelerde çok olurmuş. endişelenecek bir şey yokmuş.iyiz canlarım biz hacdan gelenleri bekleyınce o heycanla unuttum
zaten orda nete giremezdım bi daha gitmeden sölerım merakda bırakmam sizi
bu arada 2li testin kan sonucunu ögrendık telefonda normal dedi esim aksam hastaneden alcak
ya ben bu akıntıyı doktora sölemedm mantar falan varmı bilmıyorum
kasıntı oluyo zaten ped koymuyorum die sürekli tualetteyım
bende ekledim göbeggggggi
canım sen yemek yee yaa offfben herkese yorum yazamıyorum,arada kusuyorum bi geliyorum 2-3 sayfa geçmiş.bugünlük kusuruma bakmayın olur mu kızlar...
kızlar yemeğe çıkıyorum.
Görüşürüz.
hoşbuldukk
rengi önemliyse doktorun sorması lazım deil mi
uff ya 1 ay sonra gidicem doktora
ben sormuştum akıntıyı. çok normal artması demişti. mantar da hamilelerde çok olurmuş. endişelenecek bir şey yokmuş.
çok sağol canım, inşallah...Birce çok geçmiş olsun canım. İnşallah devam etmez. Doktora git bakalım ne diyecek güzel haberlerle gelirsin inşallah.
doktorumu sabah aradım zaten. başka bir şehirde kendi dokorum. o yüzden öğleden sonra gideceğim. tedaviye onda başlamıştım bırakamadım çok güvendiğim için. ama acil durumlarda hemen gidemiyorum işte. çok sağol iyi dileklerin içinCanım yaaa...
İnşallah bişeyin yoktur..Doktor da keşke sabahtan çağırsaymış..Ayağını tepeye dik yat,bilgisayarın başında durma...
Bütün kalbimle dua ediyorum canım..
Allah meleklerimizi korusun...İkisi de yerinde sağlıklı sıhhatlidir inşallah..Sen kalbini kötüye yorma, doktoru da ihmal etme..
sağol canım, amin.göküyüzü ve diğer kızlar hoşgeldiniz ...kuzu geçmiş olsun ...birce sanada çok geçmiş olsun allah bebişlerini korusun
evet canım. 1 haftadır iğnesini vuruluyorum üstelik...bircecim progesteron aldıgın halde mi kanaman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?