canım benim saol be..Amin canım,cümlemizinkini...
Senin de göbüşün en kısa zamanda bebişle dolar inşallah..Tüm kalbimle dua ediyorum...
Canım çok doğru düşünmüşsün valla.Ben bişey dicem ama gülmeyin tamam mı...
Ben bebeğim için bi hesp açtırmayı düşünüyorum, her ay elimden geldiği kadar, 5-10 bişeyler koymayı düşünüyorum..
Sizin hiç böyle düşünceleriniz var mı ?
Eşime diyorum da,saçmalama 100 milyar kredi borcumuz var bişey biriktiremezsin diyor ama, damlaya damlaya göl olur..
Bu konuda ne düşünüyorsunuz..
candas yine gel canım özletme kendini
canım gelirim hep bende özlüyrum çünkü sizi
Kuzu ; kız benim gelin mi o minik su kaplumbağası.YErim ben onu yaa
ben çok faydası olduğunu düşünüyordum senin söylediğinle bir miktar kanıtlanmış da oldu şimdi çok sevindim bebişe iyi gelmesine
ben bikaç gündür içemiyorum yine ama tekrar başlayacağım
Kendi yaşadığımız sıkıntıları düşünerek zaten böyle bi fikre kapıldım..Eşime göre çok erken, kredi borcumuz bitsin bakarız diyor ama, bende biraz tezcanlılık var,aklıma geldiği an yapmak istiyorum..
Kız ilk resminde resmen balıktı..Dur onu da ekliyim bak..Çok korktuydum niye böyle diye..Perdeleri kalkmamış ondanmış..Resmen deniz kızıydı..O resmi de ekliyim de bak..Burda su kaplumbağası olmuş..
Ben ojeyi doktora sordum, bişey olmaz dedi..Kullanıyorum..
Demek ki büyümeye devam ediyo annesi. Benim bebisde öyleydi millet anlatiyo söyle elini kaldirdi yok zipladi diye. Bende hevesle gittim ama hic oynamadi:)
bircecim senin kanamalar ne alemde? daha iyisindir inş.
işte eşimde girewmiyo tabi yanıma hayliyle o bişy hissedemiyo ona göstermeyi çok isterdimelimde olmasınıda çok istiyordum sizlere çok imreniyorum be yaaaa
Canım çok doğru düşünmüşsün valla.
Ben im eşimin haberi olmayan biraz param var çok az ama bizim için
hamile kalırsam doğduğunda onun için.Bence 5 lira bile olsa at.
Hee bide bizim kutrumun kooperatifi var aylık 40 lira.
Oraya üye olmuştum ve 1 milyara yakın param olmuş.
allah bereket versin sende yap valla akılıı dünürüm benim :))
en son 2 gün önce sabah gelmişti. tekrar kahverengi gibiydi. umarım sonudur artık
kocaminkuzusuyum canim ben kacirmisim senin kizin mi olacak?
işte eşimde girewmiyo tabi yanıma hayliyle o bişy hissedemiyo ona göstermeyi çok isterdimelimde olmasınıda çok istiyordum sizlere çok imreniyorum be yaaaa
Ben son kontrole eşimi de götürdüm, hatta ona el sallamış...Hoplatınca çocuğu elini kolunu da oynatmış ama ben ağlamaktan göremedim..O görmüş..Pek heyecanlandı o günden beri..
Babasının gülü kızı, el de sallarmış diyip diyip duruyo..Arkadaşını da aramış akıllım,kızım bana el salladı diye..Anası yemek yemiyo diye ona kızıyo, ona kıpırdamıyo,ben bi gittim el salladı diye havaya girdi herif...
İnşallah bi daha hiç gelmez..
en son 2 gün önce sabah gelmişti. tekrar kahverengi gibiydi. umarım sonudur artık
canım ya cidden kötüymüş orası. ben de Mardin'de yaşıyorum ama özeller var burda Allahtan. bir de Diyarbakır 1saat uzaklıkta, orda imkanlar iyi. ben oraya gidiyorum hastaneye. geçen hafta yattım hatta, 5 yıldızlı otel gibiydi oda:)
zaten uzağız memleketimizden bir de şartlar kötü olunca iyice çekilmez olur(
umarım bi daha hiç gelmez canım.
kızlar biraz aaştırma yaptım benim atamayla ilgili atama tarihi kesinleşmiş 20 aralık taban puan ve kontenjanlar açıklanıyomuş kader günüm yani herşey o gün belli olacak kontenjan çok öenmli ne kadar fazla alım olursa şansım o kadar artar dua edin kızlar olsun yaainş. bebeğin şansına bi yer gelir Allahım
herkese tekrar merhaba geçmiş gene almış başını gitmiş bugün gelişmelerden uzak kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?