2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım,cümlemizinkini...
Senin de göbüşün en kısa zamanda bebişle dolar inşallah..Tüm kalbimle dua ediyorum...
canım benim saol be..

Canım çok doğru düşünmüşsün valla.
Ben im eşimin haberi olmayan biraz param var çok az ama bizim için
hamile kalırsam doğduğunda onun için.Bence 5 lira bile olsa at.
Hee bide bizim kutrumun kooperatifi var aylık 40 lira.
Oraya üye olmuştum ve 1 milyara yakın param olmuş.
allah bereket versin sende yap valla akılıı dünürüm benim :))

Bende 16aralikda gidicem ozaan 15.haftalik oluyoruz bebise benzemesi gerek artik ozaman. Benim doktorumda sagolsun her gidisimde veriyo resmini. Zaten burda birde annelik karnesi veriyorlar onun icinde yaziyor bütün bilgiler.

Demek ki büyümeye devam ediyo annesi. Benim bebisde öyleydi millet anlatiyo söyle elini kaldirdi yok zipladi diye. Bende hevesle gittim ama hic oynamadi:)

Benimki de oynamıyo..En son zorla dürttürdüm doktora...
Uğraştı uğraştı kıpırdatamadı..Kıpırdayasıya kadar kalkmıcam dedim..Bi bastırdı karnıma ultrasonu..Çocuk hopp diye hopladı yazık..O sıra elini kolunu da oynatmış ama ben görmedim..Sonra gene aynı şekilde yatmaya devam etti...
Tembel olacak bizimkiler herhalde..

işte eşimde girewmiyo tabi yanıma hayliyle o bişy hissedemiyo ona göstermeyi çok isterdim elimde olmasınıda çok istiyordum sizlere çok imreniyorum be yaaaa

Ben son kontrole eşimi de götürdüm, hatta ona el sallamış...Hoplatınca çocuğu elini kolunu da oynatmış ama ben ağlamaktan göremedim..O görmüş..Pek heyecanlandı o günden beri..
Babasının gülü kızı, el de sallarmış diyip diyip duruyo..Arkadaşını da aramış akıllım,kızım bana el salladı diye..Anası yemek yemiyo diye ona kızıyo, ona kıpırdamıyo,ben bi gittim el salladı diye havaya girdi herif...

Demi ama, 5 lira 5 liradır...Birikince bi işine yarar çocuğun...

işte eşimde girewmiyo tabi yanıma hayliyle o bişy hissedemiyo ona göstermeyi çok isterdim elimde olmasınıda çok istiyordum sizlere çok imreniyorum be yaaaa

canım ya cidden kötüymüş orası. ben de Mardin'de yaşıyorum ama özeller var burda Allahtan. bir de Diyarbakır 1saat uzaklıkta, orda imkanlar iyi. ben oraya gidiyorum hastaneye. geçen hafta yattım hatta, 5 yıldızlı otel gibiydi oda:)

zaten uzağız memleketimizden bir de şartlar kötü olunca iyice çekilmez olur(

ah ahh ne güzel işteeeeeeeee

evt burası baya bi geride hastane şartlarıda hiç iyi değil yani bi araba alsak kars'a gidicem ama bakalım yaa

kızlar biraz aaştırma yaptım benim atamayla ilgili atama tarihi kesinleşmiş 20 aralık taban puan ve kontenjanlar açıklanıyomuş kader günüm yani herşey o gün belli olacak kontenjan çok öenmli ne kadar fazla alım olursa şansım o kadar artar dua edin kızlar olsun yaa inş. bebeğin şansına bi yer gelir Allahım

İnşallah canım ya,Allah gönlüne göre versin..

Birce canim insallah bidaha hic olmaz kanaman. Cok fena arakdasimdan biliyorum yazik kiz 5.aydan sonra hic cikmamisti hastaneden.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…