- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
aman maşallah yaa ne güzel görünüyo bana vermiyorlar yaaa böle uff çok canım sıkılıyooo
kuzuuu bu senin bebiş mii :))) ay hakkaten :) ama çok şeker :) ben de bi dahaki gidişimde bebişimi bu kadar şekillenmiş görürüm inşallah..
Nerde oturuyo sen kız,burda özeller 20 tl.muayene ediyorlar..Her gittiğinde veriyo mutlaka..
Bende şimdiden 7-8 resmi oldu bebeğimin..
ay canim masallah bebisine seninki yine bebise benziyo benimki daha degisik bisi ya :)
Bide oje konusunda emin degildim sende kullaniyorsun demekki bende kullanabilirim:)
kız ben Ardahandayım ne özeli burda devleti bulduguma şükrediyorum ben
Devlette dosyana koyuyorlar, vermiyorlar pek ultrason resmi..
kızz ben dosyaya koyulanıda görmedim ki ne dosyası ortada dosya falanda yok ebe arkadaş var ona sordum yok bu vermiyo çıktı dedi eski bi ultrason
İnşallah canım...
Diğerleri maşallah, eli ayağı kıpırdıyo gördü de, bizim nazlı hanım hiç kıpırdamıyo..Bi de geriden geldiğinden küçük biraz..
kızz ben dosyaya koyulanıda görmedim ki ne dosyası ortada dosya falanda yok ebe arkadaş var ona sordum yok bu vermiyo çıktı dedi eski bi ultrason
ayy maşallahhh yaaa..allah nazarlardan saklasınkızım söyleme su cocuga söyle senin kız yüzme sampiyonu falan olurmuş iilerde..valla bakarsın olur..
Kız ilk resminde resmen balıktı..Dur onu da ekliyim bak..Çok korktuydum niye böyle diye..Perdeleri kalkmamış ondanmış..Resmen deniz kızıydı..O resmi de ekliyim de bak..Burda su kaplumbağası olmuş..
Ben ojeyi doktora sordum, bişey olmaz dedi..Kullanıyorum..
ben de 24 aralıkta gidicem bundan sonra inş., 13 haftalık falan olmuş olacak teyzesi. 2li test için geç değil dimi? bi de o zamana kadar folik asite devam edicem sonra değiştirecekmiş. o da normal dimi?
benim doktorum her gidişimizde bir sürü foto veriyor. görüntüleri, kalp atışları, kistim, kanama alanı:)) upuzun bir kağıtla çıkıyoruz dışarı:))
Tühh, insan resimleri görünce daha bi heyecanlanıyo...
Olsa iyiymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?