2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuu bu senin bebiş mii :))) ay hakkaten :) ama çok şeker :) ben de bi dahaki gidişimde bebişimi bu kadar şekillenmiş görürüm inşallah..

İnşallah canım...
Diğerleri maşallah, eli ayağı kıpırdıyo gördü de, bizim nazlı hanım hiç kıpırdamıyo..Bi de geriden geldiğinden küçük biraz..

ay canim masallah bebisine seninki yine bebise benziyo benimki daha degisik bisi ya :)
Bide oje konusunda emin degildim sende kullaniyorsun demekki bende kullanabilirim:)

Kız ilk resminde resmen balıktı..Dur onu da ekliyim bak..Çok korktuydum niye böyle diye..Perdeleri kalkmamış ondanmış..Resmen deniz kızıydı..O resmi de ekliyim de bak..Burda su kaplumbağası olmuş..
Ben ojeyi doktora sordum, bişey olmaz dedi..Kullanıyorum..

Bakın bu bi önceki gittiğim ultrason...Ellerinin perdesi kalkmamış..Balık kuyruğu gibi...Kalp yapmış ama annesine, deniz kızım benim...:93:
Tepedekiler de dikkatli bakınca belli-bacakları..
Edepsiz açmış iyice..

benim doktorum her gidişimizde bir sürü foto veriyor. görüntüleri, kalp atışları, kistim, kanama alanı:)) upuzun bir kağıtla çıkıyoruz dışarı:))

İnşallah canım...
Diğerleri maşallah, eli ayağı kıpırdıyo gördü de, bizim nazlı hanım hiç kıpırdamıyo..Bi de geriden geldiğinden küçük biraz..

ben de 24 aralıkta gidicem bundan sonra inş., 13 haftalık falan olmuş olacak teyzesi. 2li test için geç değil dimi? bi de o zamana kadar folik asite devam edicem sonra değiştirecekmiş. o da normal dimi?

kızz ben dosyaya koyulanıda görmedim ki ne dosyası ortada dosya falanda yok ebe arkadaş var ona sordum yok bu vermiyo çıktı dedi eski bi ultrason

vah vah yaa ülkemin acı haline bak, doğuya hiç bişey yok ya ben çok üzülüyorum valla bu duruma

Demek ki büyümeye devam ediyo annesi. Benim bebisde öyleydi millet anlatiyo söyle elini kaldirdi yok zipladi diye. Bende hevesle gittim ama hic oynamadi:)

ben de 24 aralıkta gidicem bundan sonra inş., 13 haftalık falan olmuş olacak teyzesi. 2li test için geç değil dimi? bi de o zamana kadar folik asite devam edicem sonra değiştirecekmiş. o da normal dimi?

Geç değil..11-14 testi diyorlar ya zaten...Bende ikiliden sonra bıraktırdı doktor folik asiti..Benim randevum da ayın 20 sinde..Belki o zaman cinsiyetini de öğreniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…