2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile olduğumu bilmeden 1 kez yemiştim çok lezzetli gelmişti..
Sonra 1 kere de hamile olduğumu öğrendikten sonra yedim.
Bi kere de pişirdik ama, yemeye fırsat kalmadan sofrada hepsini çöpe gönderecek şekilde yptık..O günden beri de görmek istemiyorum ya..Kivi yiyorum balık yerine..

Evet canim iyotdan dolayi maalesef. Dedigin gibi aksina iste benimde canim istiyo . Ama normaldede sevmem aslinda pek balik:)

ay ben de tam denizeden babam cıksa yerim diyenlerdendim..ne zaman hamile kaldım zorla yedim hep..keşke canım cekse benim de..ama sen de cekerse cok az bile olsa ye ya..öyle diyolar cektiginde bi tutam bile olsa herşeyden yemek lazımmış

Gaz bende yoğurt yediğimde, bir de süt içersem oluyo..
Hemen kusuyom zaten ama, gaz sancısı çok oluyo arkasından...

Benim cok sükür gaz ve kabizlik problemim yok aksine tuvalete daha cok cikmaya basladim anlamadim gitti. Belki cok su iciyorum ondan olmuyordur kabizlik.

oda dogru aslinda. Neyse ben bugünlerde yerim kesin :)

bence de çok güzel bi fikir.
ben de kordon kanı bankasında bebişimin kordon kanını saklatmayı planlıyorum. maliyetini henüz bilmiyorum ama müthiş bir miras olur. ayrıca anne baba ve kardeşlerde de kullanılabiliyormuş.

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
ben çoookkkk feciyim hiç bişey durmuyo midemde azalacağı yerde artıyo benim bulantılarım o kadar ilginç ki karnım gurul gurul gidiyo bişeyler yiyeyim diyorum hooopp çıkarıyorum..halsizlik olmaya başladı bi de o da çok kötü...hiiç bişey canım çekmiyo ne kötüymüş bööölee yaaa...

Valla çok güzel bi fikir canım...Ve dediğin gibi çok değerli bişey, ilerde ihtiyaç olabiliyo..Allah muhtaç etmesin de..
Ama dediğin gibi, müthiş bi miras olur..

Canim bende 10-11 hafta arasi senin gibi düsünmüstüm sanki daha da kötü oluyor gibi geliyordu. Simdide hala gecmedi ama yinede cok azda olsa düzeldi sanki. Insallah seninde cok sürmeden gecer

Sende bizdensin...
Ben de hiçbişey yiyemiyorum..Yediğim mideye inmeyi bile beklemeden hoooppp geri çıkıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…