ya kuzu o kadar cok faaydası varki balıgın anlatılcak gibi degil..asıl yememiz gerekeni yiyemiyoruz yaa..çok üzgünüm.. Gebelik (hamilelik) döneminde omega 3 yaÄ asitleri (balık ve ceviz) tüketiminin önemi, omega III kaynakları - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. KaÄan Kocatepe bak oku burdan biliyosundur da ne kadar cok faydası var..malesef üzgünüm haftada 2 defa yememiz lazımmış ama ben haftada 1 bile yiyemiyorum..yiyebiliyosan ye arkadaşım..en faydalısı bu..
ben de hiçç hissetmiyorum..zaten karnımda hep gaz var..fokur fokurumzaten daha küçük benimki..ama kelebek varmış gibi hissediliyomuş içinde dimi?
aaa neden yasaka..iyottan mı? off işte öle oluyo insan hep yasakları istiyo
Öyle diyolar, bende ne kelebek var, ne sinek, ne böcek...
Sanki hiç hissetmicem gibi geliyo...
haha :) bendede ayni sadece cok ac kalip yemek yiyince gaz gibi bisiler dolasmaya basliyo sanki :)
Evet canim iyotdan dolayi maalesef. Dedigin gibi aksina iste benimde canim istiyo . Ama normaldede sevmem aslinda pek balik:)
Öyle diyolar, bende ne kelebek var, ne sinek, ne böcek...
Sanki hiç hissetmicem gibi geliyo...
Gaz bende yoğurt yediğimde, bir de süt içersem oluyo..
Hemen kusuyom zaten ama, gaz sancısı çok oluyo arkasından...
ay ben de tam denizeden babam cıksa yerim diyenlerdendim..ne zaman hamile kaldım zorla yedim hep..keşke canım cekse benim de..ama sen de cekerse cok az bile olsa ye ya..öyle diyolar cektiginde bi tutam bile olsa herşeyden yemek lazımmış
seninnki balık gibi oynar artık içindekayıverir..
Ben bişey dicem ama gülmeyin tamam mı...
Ben bebeğim için bi hesp açtırmayı düşünüyorum, her ay elimden geldiği kadar, 5-10 bişeyler koymayı düşünüyorum..
Sizin hiç böyle düşünceleriniz var mı ?
Eşime diyorum da,saçmalama 100 milyar kredi borcumuz var bişey biriktiremezsin diyor ama, damlaya damlaya göl olur..
Bu konuda ne düşünüyorsunuz..
Kız balığım su kaplumbağası olmuş teyzesi..
Sen gördün demi son ultrason resmimizi...
Herşeye benzettim bi bebeğe benzetemedim çocuğu...Deniz kızı oldu,balık oldu,su kaplumbağası oldu..
bence de çok güzel bi fikir.
ben de kordon kanı bankasında bebişimin kordon kanını saklatmayı planlıyorum. maliyetini henüz bilmiyorum ama müthiş bir miras olur. ayrıca anne baba ve kardeşlerde de kullanılabiliyormuş.
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
ben çoookkkk feciyim hiç bişey durmuyo midemde azalacağı yerde artıyo benim bulantılarım o kadar ilginç ki karnım gurul gurul gidiyo bişeyler yiyeyim diyorum hooopp çıkarıyorum..halsizlik olmaya başladı bi de o da çok kötü...hiiç bişey canım çekmiyo ne kötüymüş bööölee yaaa...
aa yok görmedim canım ya..maşallahhhh olmuştur tabii yaa..
Valla çok güzel bi fikir canım...Ve dediğin gibi çok değerli bişey, ilerde ihtiyaç olabiliyo..Allah muhtaç etmesin de..
Ama dediğin gibi, müthiş bi miras olur..
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
ben çoookkkk feciyim hiç bişey durmuyo midemde azalacağı yerde artıyo benim bulantılarım o kadar ilginç ki karnım gurul gurul gidiyo bişeyler yiyeyim diyorum hooopp çıkarıyorum..halsizlik olmaya başladı bi de o da çok kötü...hiiç bişey canım çekmiyo ne kötüymüş bööölee yaaa...
Kocaminkuzusuyum canim sana arkadaslik yolladim kabul edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?