kızlar kabak dolmasını tarf edermisiniz bana
ay canim hic söyleme ben hamileligimin ilk haftalarinda acayip canim cekiyordu dolma hemen yapip yemistim. Simdi aklima gelince bööögg oluyorum:) artik canik eksi degil tatli seyler cekiyo
senin bebişin cinsiyeti belli mi?
eccu hoşgeldin canım
kızlawww bugun hiç kusmadımmmidem cok bulandı ama tuttum heran gıdebılırım ama bu saate kadarrr cokd-tan 2 posta atmıstım:90: deli gibi su içmek istyrum ağzım kuruyo habıre
sezinin hepinize cokk selamı var canım ya kendı işlerıya cok yoğunmus 8 de ancak cıkıp eve atıp yemek yat havası yanım iyi merak etmeyın
enteresanmış ya..candas canim vallah bilmiyorum ama öyle iste bende cok sasirdim.
hemşom hoşgeldin :) nasılsın? Bende bugün takıldım buraya :)eccu hoşgeldin canım
kızlawww bugun hiç kusmadımmmidem cok bulandı ama tuttum heran gıdebılırım ama bu saate kadarrr cokd-tan 2 posta atmıstım:90: deli gibi su içmek istyrum ağzım kuruyo habıre
sezinin hepinize cokk selamı var canım ya kendı işlerıya cok yoğunmus 8 de ancak cıkıp eve atıp yemek yat havası yanım iyi merak etmeyın
eccu hoşgeldin canım
kızlar idrar yolu enfeksiyonu olanınız var mı????
Kızlar bu gökyüzü hepten saldı burayı artık takılmıyor canımı sıkkın yaa bi cee deyip kaçıyor
varrrrrrrrrr
ampisina içtim bir kutu sonra geçti.
dr banada bi hap verdi sef diye birde suyun için katıp eritilen adını hatırlayamadım şimdi tek kullanımlık verdi yaa hap atınca vcdanım rahatsız oluyo yaaa
Canim bende 10-11 hafta arasi senin gibi düsünmüstüm sanki daha da kötü oluyor gibi geliyordu. Simdide hala gecmedi ama yinede cok azda olsa düzeldi sanki. Insallah seninde cok sürmeden gecer
ben de tatlı yiyince bulantılarım azalıyo sanki anormalim vallahivar ya canım hiiiç tatlı bişey çekmiyo ya, halbuki ne kadar severim çikolata falan.
tabi ben tatlıları abur cuburları kesince kilo verdim başlangıçta. doktor da kusmaktan falan sanıyo :) hem yiyip hem zayıfladım çok da iyi oldu çok da güzel oldu :)
bende var sistit var çok şükür gebelikten bu yana nüksetmedi yoksa napardım bilmiyorum berbat bişy acıdan öldürüyordu başladıgında bide saatlerce yanma geçmiyor ilaçta alamıyoruz başlarsa ölürüm heraldekızlar idrar yolu enfeksiyonu olanınız var mı????
canım iş imkanı yok değil ben iyi değilim diye çalışamıyorum iyi olunca başlıycam tekrardan okula sorun işe gidememekde değilde ayrı olmak zor özelde kocişi buraya getirmiyo o yönden kötü oluyorCanım benim ya, sen çoğundan daha yoğun yaşıyosun bu duyguyu dimi?
Rabbim kötü gününü göstermesin iş.Sanada diğer tüm arkadaşlarda...
bencede biriktir valla kocan senle gurur duysun her bakımdan be :)
senin oğlan olursada ben kız doğurayım bari...
kızı olursa ben alcam :))
oha bee , o nasıl bi kadınmış allah aşkına.Ben bile çok zor kilo almama rağmen kürtajdan sonra 3 kilo aldım.Şok oldum valla kadına..
Canım benim vanda kuzenim va, iktisat mezunu ama sınıf öğr. yapıyo maaşı 800 falan.Ondan duymuştum sanırım okul öncesi okullarda zorunluymuş orda da.Gitsen ücretli öğrt. yapsan nasıl olur? maaşı az ama idare etmz mi? durumunun mecburiyeti için söylüyorum.Seninn eşinde polis miydi canım? Polis eşlerini öncelikli alıyolar, bizim eniştede polisti polisim deyince hemen gelsin alalım demiş.
az önce süt içtim acayip şişkinlik yaptı, çok rahatsız hissediyorum kendimi ya :95:
Kızlar bu gökyüzü hepten saldı burayı artık takılmıyor canımı sıkkın yaa bi cee deyip kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?