2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eccu hoşgeldin canım

kızlawww bugun hiç kusmadımm midem cok bulandı ama tuttum heran gıdebılırım ama bu saate kadarrr cokd-tan 2 posta atmıstım:90: deli gibi su içmek istyrum ağzım kuruyo habıre

sezinin hepinize cokk selamı var canım ya kendı işlerıya cok yoğunmus 8 de ancak cıkıp eve atıp yemek yat havası yanım iyi merak etmeyın

senin bebişin cinsiyeti belli mi?

yok canim daha belli degil. Belki bukez gittgimde belli olur bakalim hayirlisi.

hosgeldin canim. Bende masallah iyiyim bugün biraz zaten gerci genelde aksamlari cikartmaya basliyorum ben.
bu su olayi bendede var ya sürekli icmek istiyorum ama cok sivi alincada bukez bulanti yapiyo

candas canim vallah bilmiyorum ama öyle iste bende cok sasirdim.
enteresanmış ya..
hemşom hoşgeldin :) nasılsın? Bende bugün takıldım buraya :)

Sezin kim kız ?????
İyi kusmadıysan sevindim ne güzel...Darısı benim başıma..Ben günde 15 kez falan kusuyorum, 2 öğün yemek yiyoeum..Ne çıkıyo bilmiyom valla...

dr banada bi hap verdi sef diye birde suyun için katıp eritilen adını hatırlayamadım şimdi tek kullanımlık verdi yaa hap atınca vcdanım rahatsız oluyo yaaa

canım keşke ilaç kullanmak zorunda olmasak ama doktor verdiği zaman kullanmak lazım enfeksiyonların
tedavi edilmezse bebiş zararı çok fazla verdiği ilaç mutlaka durumuna uygundur merak etme

Canim bende 10-11 hafta arasi senin gibi düsünmüstüm sanki daha da kötü oluyor gibi geliyordu. Simdide hala gecmedi ama yinede cok azda olsa düzeldi sanki. Insallah seninde cok sürmeden gecer

ben de düzelecek yerde neden bööle olduğunu merak ediyorum...dayanılması zor bi durummuş gerçekten en ufak bişey yesem hemen çıkarıyorum

ben de tatlı yiyince bulantılarım azalıyo sanki anormalim vallahi

kızlar idrar yolu enfeksiyonu olanınız var mı????
bende var sistit var çok şükür gebelikten bu yana nüksetmedi yoksa napardım bilmiyorum berbat bişy acıdan öldürüyordu başladıgında bide saatlerce yanma geçmiyor ilaçta alamıyoruz başlarsa ölürüm heralde
canım iş imkanı yok değil ben iyi değilim diye çalışamıyorum iyi olunca başlıycam tekrardan okula sorun işe gidememekde değilde ayrı olmak zor özelde kocişi buraya getirmiyo o yönden kötü oluyor
az önce süt içtim acayip şişkinlik yaptı, çok rahatsız hissediyorum kendimi ya :95:

bende de yğurt süt baya gaz yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…