he ya çook geçmişlere ilerledim çokkk:) kıs kızjn değil kendi saçını taramaya waktin olmicak:))))
yok yok sakın kendini bayıltma bnden tawsiyesi bebeğe de gidio o narkoz zonuçta wedoğum sonrası bebek hep uyuyo doğal olarak acıkıp ağlamıyo sende emziremediğinden sarılık oluyo...
narkozdan çıkınca sende baygın olursun kendine gelmen saatler alır bnce spinal sezaryen düşün sen dost tawsiyesi..
Kendi saçımı nasıl taramam bacım..
Zaten 9 ay nadasa yattık, doğumdan sonra çok güzel olmam lazım çokkkk.....
Süslenme işlerine mutlaka zaman bulurum ben..Gerekirse ev batık kalsın da,kocişim beni beğensin...
Ben hiçbişey yemediğim halde büyüyorsa,seninki de büyüyordur merak etme...
Ben bütün gün sadece 1 simitle durduğumu biliyom..Tansionum 4 e düşüyordu da serum yiyordum..Ama bünye açlığa da alıştı herhalde..Artık serum yemesemde ayakta durabiliyorum..
he ya çook geçmişlere ilerledim çokkk:) kıs kızjn değil kendi saçını taramaya waktin olmicak:))))
yok yok sakın kendini bayıltma bnden tawsiyesi bebeğe de gidio o narkoz zonuçta wedoğum sonrası bebek hep uyuyo doğal olarak acıkıp ağlamıyo sende emziremediğinden sarılık oluyo...
narkozdan çıkınca sende baygın olursun kendine gelmen saatler alır bnce spinal sezaryen düşün sen dost tawsiyesi..
anladım bnde senin sandım bide eski üye olunca dedim wardır bi tane daha:)
sende de hala devam mı bulantılar?aslında herkes 12. haftadan sonra bıçak gibi kesiliyo diye yazmış..ben de umutlandıydım epeyce...napalım elden bişey gelmez doktorum da çok yoğunmuş anca haftaya gidebileceğim bakalım...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
hiç sorma karışıkki ne karışıkatanamzsam bizimde 20 ay var ay konuşmayalım konuştukça korkuyorum olmıycak diye bi ay sonra devam edelim şu atama konusuna ödüm kopuyo atanamıycam diye
hasretcim çok uzun yazmışsın diye alıntı yapmıyım dedim eşim polis canım örtmen olsa herşey daha kolay olcaktı ala ala polis aldım bende
kızlar ii akşamllar acaba kaç kişinin cinsiyet bellli kız mı çok erkekmi dr bana kız dedi ama değişir mi bilemiyorum
Kendi saçımı nasıl taramam bacım..
Zaten 9 ay nadasa yattık, doğumdan sonra çok güzel olmam lazım çokkkk.....
Süslenme işlerine mutlaka zaman bulurum ben..Gerekirse ev batık kalsın da,kocişim beni beğensin...
hadi bakalım:))))) görces artık nasipse:) ben biraz mart analarına kaçim yoksa beni tefe koycaklar yakında:)))
anladım canım yanında kim war peki yalnızmısın? ailen falan?
erkekler
ceygam
bebekpoyraz
delimavi-48
gozde_thai
kızlar
fgneng
gökyüzü-erkekten döndü
krizhasel-erkekten döndü
bildiğim bunlar..Siz de hatırladıklarınızı ekleyin..
bu arada felaket tellallığı yapmak ıstemem ama doğumdan sonra benım göğüslerim cok fena yara olmustu resmen ağlayarak emziriyordum ıkıncı bebeği olan bı ben değilim sonradan bı krem almıstım sarı kavuniçi arası ama kaybettımmmne yapıcam bılmıyorum ya :84: o acı varya aman allahım resmen iğnelı taraklar göğsümüü kaşıyo hatta batırıyo gıbı olmustum
he bıde sızde oldumu dunden berı göğüslerim cok fena ağrımaya başladı ne yapıcam cok ağrıyooooo helekı ben yatarken sütyenimi cıkarırım cıkarınca memişler bı ağırlaşıyokı taşıyamıcam sankı oyle işteeeeeeeeeeeeeeeee:90:
hasret0587 yok canim kilom normal asiri zayifda degilim kiloluda degilim. Ama yememe ragmen hic kilo almadim ya sürekli cikarttigimdan yada belki troiddendir bilmiyorum
aynı şey bende de oluyo sütyeni çıkarınca bile bi sızlama oluyo aslında sütyenle yatılsın diyo doktorlar ama ben alışık değilim afakanlar basıyo bana...sabah takmak da ayrı bi mesele..
bu arada felaket tellallığı yapmak ıstemem ama doğumdan sonra benım göğüslerim cok fena yara olmustu resmen ağlayarak emziriyordum ıkıncı bebeği olan bı ben değilim sonradan bı krem almıstım sarı kavuniçi arası ama kaybettımmmne yapıcam bılmıyorum ya :84: o acı varya aman allahım resmen iğnelı taraklar göğsümüü kaşıyo hatta batırıyo gıbı olmustum
he bıde sızde oldumu dunden berı göğüslerim cok fena ağrımaya başladı ne yapıcam cok ağrıyooooo helekı ben yatarken sütyenimi cıkarırım cıkarınca memişler bı ağırlaşıyokı taşıyamıcam sankı oyle işteeeeeeeeeeeeeeeee:90:
bebekporaza da erken dönemde söylenmişti değişmez inş. duymadıklarım varmış Allah herkesin gönlüne göre versin bide benim Ardam gelseydi
Gelir inşallah..Allah gönlüne göre versin..
Ardam gelmezsede Alyam gelecektabi isimleri henüz kocişe kabul ettirebilmiş değilim ama sağlıklı olsun yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?