2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sende de hala devam mı bulantılar?aslında herkes 12. haftadan sonra bıçak gibi kesiliyo diye yazmış..ben de umutlandıydım epeyce...napalım elden bişey gelmez doktorum da çok yoğunmuş anca haftaya gidebileceğim bakalım...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

eski üyeyim tedaviler sırasında üye olmuştum şimdi hem eski arkadaşlarımla hem sizle yazışıyorum

Valla benim bebe geriden geliyo, belki o 12 .haftayı doldurunca kesilir..Ben 12 küsur oldum ama hala bişey yemiyorum..

kızlar ii akşamllar acaba kaç kişinin cinsiyet bellli kız mı çok erkekmi dr bana kız dedi ama değişir mi bilemiyorum

anladım canım yanında kim war peki yalnızmısın? ailen falan?

hasret0587 yok canim kilom normal asiri zayifda degilim kiloluda degilim. Ama yememe ragmen hic kilo almadim ya sürekli cikarttigimdan yada belki troiddendir bilmiyorum

kızlar ii akşamllar acaba kaç kişinin cinsiyet bellli kız mı çok erkekmi dr bana kız dedi ama değişir mi bilemiyorum

erkekler
ceygam
bebekpoyraz
delimavi-48
gozde_thai

kızlar
fgneng
gökyüzü-erkekten döndü
krizhasel-erkekten döndü

bildiğim bunlar..Siz de hatırladıklarınızı ekleyin..

bu arada felaket tellallığı yapmak ıstemem ama doğumdan sonra benım göğüslerim cok fena yara olmustu resmen ağlayarak emziriyordum ıkıncı bebeği olan bı ben değilim sonradan bı krem almıstım sarı kavuniçi arası ama kaybettımmm ne yapıcam bılmıyorum ya :84: o acı varya aman allahım resmen iğnelı taraklar göğsümüü kaşıyo hatta batırıyo gıbı olmustum

he bıde sızde oldumu dunden berı göğüslerim cok fena ağrımaya başladı ne yapıcam cok ağrıyooooo helekı ben yatarken sütyenimi cıkarırım cıkarınca memişler bı ağırlaşıyokı taşıyamıcam sankı oyle işteeeeeeeeeeeeeeeee:90:

erkekler
ceygam
bebekpoyraz
delimavi-48
gozde_thai

kızlar
fgneng
gökyüzü-erkekten döndü
krizhasel-erkekten döndü

bildiğim bunlar..Siz de hatırladıklarınızı ekleyin..

bebekporaza da erken dönemde söylenmişti değişmez inş. duymadıklarım varmış Allah herkesin gönlüne göre versin bide benim Ardam gelseydi

aynı şey bende de oluyo sütyeni çıkarınca bile bi sızlama oluyo aslında sütyenle yatılsın diyo doktorlar ama ben alışık değilim afakanlar basıyo bana...sabah takmak da ayrı bi mesele..

hasret0587 yok canim kilom normal asiri zayifda degilim kiloluda degilim. Ama yememe ragmen hic kilo almadim ya sürekli cikarttigimdan yada belki troiddendir bilmiyorum

troidmı var canım sende benım kızımda doğuştam troid bezlerı hızlı çalışıyomus tespit edildi ve doğumdan hemen sonra euotrox 50g diye bı ılaç kullanmaya başladık ılk suda 1 butun sonra bı butun bı yarım şimdide bı yarım bıgun ertesı gun çeyrek veriyoruz açkarna ve ılaçtan yarım saat de yemek yok daha 1.5 yaşında kızm ve sabah 8,30 dan 11,30 a kadar aç kalıyo ilacı için

ya benimde sırtım ve gögüsler çok kaşınıyoooooooooooooooo:78:

comely_08 evet benimde gebelikde cikti canim. Suan ilac kullanmiyorum fazla degil gerek yok dedi doktorum yoksa bebekde bukezde dogunca az calisabilirmis. Yemene dikkat et dedi sadece. birde 4 haftaya bir kontrol.
ay canim yavrum kiyamam en kisa sürede gecer insallah

Ardam gelmezsede Alyam gelecek tabi isimleri henüz kocişe kabul ettirebilmiş değilim ama sağlıklı olsun yeter bana

Valla bizde ben ne dersem o oluyo...
Öykü diyom..Öykü olacak inşallah..
Erkek ismi de batu ama,aklıma güzel erkek ismi gelmedi, onu sen koy dedim..Maksat egosu tatmin olsun...Beğenmesem onu da değiştirirdim de,benim de hoşuma gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…