2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç kabız olmuyom, o kadar da muz yiyorum...
Kayısı falan da aten yiyemiyorum...
ne isteyon mannakmısın süper işte:))
kız inanmıyorum şimdide kızamı benzetti aynı işte bndede süreyya mnteş erkeğe benzior dedi.. benzeme ayağı ne ayak dedim başka dra gittim o da kıza benzettim dedi, buyur burdan yak.. sinir oldum şu dükkandan bi başımı çıkarabilirsem yine gidicem:)
doğurunca bu günleri mumla aricaksın:)))))
bnn tam tersi 1 sene falan içerdekalsında kızm biraz daha büyüsün die düşünüyorum doğduktan sonra bu günleri çok özlicen zuzum:) ananı ağlatacak o bıcır senin, değil pembe oje saçını taramaya wakit bulamican
kız sorduk seni delü iyi bakamamışsın demekki
Bi yandan da diyorum, normal doğur kızım...
Eskiden sezeryn mı vardı, kızın seni üzmez pırrrtttt diye çıkıverir minicik zaten diye..
Bi yandan da korkuyorum işte...
walla bişi diyemmi, sana hiçnormal doğum ihtimali wermiyorum bizim mart annilerinde bir bacı war seni aynı ona benzetyorum onada demiştim:92: zaten bak say şimdi 50 kişi mi war topicte bu 50 kişiden ancak 10 tanesi ya doğurur ya doğurmaz normal.. kendimden bile şüpheliyim
aynen, benimki zaten sezaryen olacak, ilki öyle olmuştu çünkü ama yine de çok korkuyorumm, biraz geç kaldım galiba korkmak için :)...
canım 5 yıl olduysa normal doğurabiliosun..
öle olur muki be uyudum uyandım aa bebek war kucamda o anı yaşamalısın normal olmasada spinal sezaryen düşün.. eşinde girsin foto çeksin videoya alsın
ay tek değilmişim yine
bende doğumdan korkuyorum cok ya
sezeryan istiyorum
epidural normalde hiç acı hissetmiyorsun bilgine...
ewet canım olunuyor.. ben olmuştum 2 doz oluyor.. sen wan dasın kocan hangi ilde canım.. ne kötü ya eşler aynı ilde oluyor bildiğim kadarıyla ama? o da öğretmen değil mi?
Ben hiç hissetmiyorum..
Ve ultrasonda da kıpırdamıyo nazlı kızım benim..
Balık gibi öylece yatıyor..
benim kıızmda 19,20haftada hissettim kıpranışlarını
ay bana balikda yasak kizlar. Yani ayda bikere felan bisi olmaz ama cok yeme dedi. benimde aksine deli gibi canim balik istiyo
balık neden yasak kız uzamnlar haftada 2 yiyin dior?
ben de hiçç hissetmiyorum..zaten karnımda hep gaz var..fokur fokurum zaten daha küçük benimki..ama kelebek varmış gibi hissediliyomuş içinde dimi?
ewet kanat çırpıyor gibi bide pıt pıt atıyor belli bi yerde.. ilerleyen aylarda hıçkırıklarını bile hissedicez o çok kötü oluyo bebeğim rahatsız oluyo die üzülüosun bnmki günde 2,3 kez hıçkırırdı:))))
kocamda midesi büyüyo kızımın die sewinirdi mannak, oysa su yutuy içerde:89:
inşallah çok masraflı bişey değildir, onu öğrenmem gerek, dediğin gibi Allah muhtaç etmesin..
gayet çok masraflı canım...
kızz ben dosyaya koyulanıda görmedim ki ne dosyası ortada dosya falanda yok ebe arkadaş var ona sordum yok bu vermiyo çıktı dedi eski bi ultrason

işte eşimde girewmiyo tabi yanıma hayliyle o bişy hissedemiyo ona göstermeyi çok isterdim elimde olmasınıda çok istiyordum sizlere çok imreniyorum be yaaaa
ay sen nerdesin yaaa özel dr falan da mı yok durum çok wahimmiş cidden demek eşinde giremiyor?
demek gökyüzüne şimdide kız denmiş sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar kız erkek farketmez
senin de 1 kızın war değil mi? kaç yaşında?

okul öncesi öğretmeniym canım velet yüzünden şuan icra edemiyorum tabi, inş. iyi olursam başlıycam tekrar
çalışmıyorsan eşinin yanına neden koşmuyorsun yakamoz?
ewet oluyor canım gün günü tutmuyor bir iyi bir kötü..

Son düzenleme:
geçmişe git git bitiremedim atladıklarım warsa sorry görmemişimdir.. upuzun oldu walla

hasret0587 ben Ardahandayım canım burd devlet hastanesi var ve bütün bayanlarla muayeneye aynı giriyos işde ondan eşimde giremiyo yasak yani ama araba alınca kars'a özele b gitmeyi düşüüyorum ama bakalım araba ne zaman alınır

hasret0587 canim bende troid var o yüzden yasak. Simdilik ilac tedavisi görmüyorum sadece yediklerine dikkat et dedi doktorum. Yani iyot yüzünden

Yaaa hilmi fatma ne olur resmi değiştir bakamıyorum . Allah muhafaza çocuk oynar dişleri benzer felan:)) değiştir kız onu deliii

Yakamozcum, canım Allah gönlüne göre versin be arkadaşım.Sizin işte bizden karışık.Bizim 2 yılımız var tam olarak.Yarısı giitti.2 yıl sonra o kesin gelebilecek ama 2 yılda az değil.İnş allah en güzel en hayırlı çözümü gönderir önce sana sonra bana, ve de herkese.Güzel düşün güzel olsun.

İpek canım iyiyim bende.Özledim sizleri geleyim bi dedim.

Şimdi kızlar az işlerim var.Hepinizi öpüyorum bebekleriniz ve siz Allaha emante olun güzel anneler...

canım benim ilk olucak inşallah profildeki resim abimin kızının

iyi yaptın canım iyiki geldin

Kız amma alıntı yapmışsın ha..
Kabız olmadığıma seviniyom zaten..
Kız bi doğsun pembe ojeden geçtim...Kurdelalarla süslücem kızımı...Pullu puanlı elbiseler giydirecem mini mini, bezi görünecek..Bezin kenarından bacaklarından yiyecem...Anamı da ağlatsın,babamı da razıyım...Yeter ki sağ salim gelsinn..
Normal bende düşünemiyorum kendimi..
Epudural yaptıramam, doktoruma istemiyom onu dedim..Zaten ben seni epidural yapamam dedi..Konuşurken soru sorarken kafamı karşıtırırsın,ya normal olur, ya da bayıltırız dedi...Hastaneye gidiyom, herkes 10 dakkada çıkıyo, ben 1-1,5 saatte çıkıyom dışarı..Adam bezdi benden daha şimdiden..

ben birde ishal oldum 2 gundur ayıptır demesi kusura bakmayın kızlar biraz açık oldu
enteresanmış ya..

hemşom hoşgeldin :) nasılsın? Bende bugün takıldım buraya :)
hoşbuldum canımmmmm nasılsın bakalım özlediksenı
Sezin kim kız ?????
İyi kusmadıysan sevindim ne güzel...Darısı benim başıma..Ben günde 15 kez falan kusuyorum, 2 öğün yemek yiyoeum..Ne çıkıyo bilmiyom valla...

sezin yazmısın ya msn nick o burada sezz nıck :90:
Yaaa hilmi fatma ne olur resmi değiştir bakamıyorum . Allah muhafaza çocuk oynar dişleri benzer felan:)) değiştir kız onu deliii

ay canım ya o emzık bılıyosun dimi bızım burada dengesiz kadınlar alıyo ben cok kızıyorum icili bicili dururken ne alaka yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar idrar yolu enfeksiyonu olanınız var mı????
bnde şiddetli bir akıntı wardı son dönemde kokuda oluyodu dr bi fitil werdi 2 kullanımlık onu kullandım geçti gibi.. tekrarlarsa 2 daha kullancam we kesin biter o zmn.. gyno lomexin mi neydi adıda:)
güzel bebişlere bak onlara benzesin bebeğin.
aaa bitek ben miyim yaa..bugün cok iyiyim de ondan avunayım dedim kimse benim gibi olmuyomuş neyse...
bnde 12 hafta bittiğinden beri artık kusmalarım yok gayet iyiyim hatta
az önce süt içtim acayip şişkinlik yaptı, çok rahatsız hissediyorum kendimi ya :95:
canım laktozsuz süt iç
o zamn hemen ucuz yollu bi araba alın bnce.. o ne öyle yaa aaaa babanında o anı yaşaması süper bişey e onların usgsi boykiloda ölçemez ilerleyen safhalarda.. kötü walla
hasret0587 canim bende troid var o yüzden yasak. Simdilik ilac tedavisi görmüyorum sadece yediklerine dikkat et dedi doktorum. Yani iyot yüzünden
anladım canım geçmiş olsun çok, o zamn sende kilo problemide wardır nasıl çok zayıf yada şişmanmısın?

hiç sorma karışıkki ne karışık atanamzsam bizimde 20 ay var ay konuşmayalım konuştukça korkuyorum olmıycak diye bi ay sonra devam edelim şu atama konusuna ödüm kopuyo atanamıycam diye

hasretcim çok uzun yazmışsın diye alıntı yapmıyım dedim eşim polis canım örtmen olsa herşey daha kolay olcaktı ala ala polis aldım bende

Son düzenleme:
Sende bizdensin...
Ben de hiçbişey yiyemiyorum..Yediğim mideye inmeyi bile beklemeden hoooppp geri çıkıyo..

aynen kuzucum aynen dediğin gibi ne yaptıysam fayda etmedi kilo vermişim alacağım yere..gerçi benim kilolar 9 ay yeter bebişime ama:)))gene de tam besleyemiyomuşum gibi geliyo üzülüyorum doktor randevumu da erkene çektim bu yüzden..bakalım ne olacak?aslında ilk zamandan beri var ama noluyosa şu son 1 haftadır oluyo şiddetlendi iyice...

iyot yasaksa hipertroidi dir onda metabolizma hızlı çalışıyor hipotroidi de iyot eksikliği oluyor metabolizma yavaşladıgı için şişmanlık sorunu oluyor yazayım didim

he ya çook geçmişlere ilerledim çokkk:) kıs kızjn değil kendi saçını taramaya waktin olmicak:))))
yok yok sakın kendini bayıltma bnden tawsiyesi bebeğe de gidio o narkoz zonuçta wedoğum sonrası bebek hep uyuyo doğal olarak acıkıp ağlamıyo sende emziremediğinden sarılık oluyo...
narkozdan çıkınca sende baygın olursun kendine gelmen saatler alır bnce spinal sezaryen düşün sen dost tawsiyesi..
canım benim ilk olucak inşallah profildeki resim abimin kızının

anladım bnde senin sandım bide eski üye olunca dedim wardır bi tane daha:)

Ben hiçbişey yemediğim halde büyüyorsa,seninki de büyüyordur merak etme...
Ben bütün gün sadece 1 simitle durduğumu biliyom..Tansionum 4 e düşüyordu da serum yiyordum..Ama bünye açlığa da alıştı herhalde..Artık serum yemesemde ayakta durabiliyorum..

merhaba canım benim eşimde polis nerde görev yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…