- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
ne isteyon mannakmısın süper işte:))ben hiç kabız olmuyom, o kadar da muz yiyorum...
Kayısı falan da aten yiyemiyorum...
kız inanmıyorum şimdide kızamı benzetti aynı işte bndede süreyya mnteş erkeğe benzior dedi.. benzeme ayağı ne ayak dedim başka dra gittim o da kıza benzettim dedi, buyur burdan yak.. sinir oldum şu dükkandan bi başımı çıkarabilirsem yine gidicem:)kızla doktordan geldim basım cok agrıyodu dayanamdım gittik doktora
tabi cinsiyetide merak edıyoruz yaa hemen esim sordu hocam cinsiyeti bellimi
erkek ddemişdi diger doktor dedi doktor dedi valla ben kıza benzettim
benımki zıpladı nası anlıyosunuz hocam yaa hemen öle anlasılırmı falan
diger doktor erkek dedıgınde hic sesini cıkarmamısdı yüzü düşsü morali bozuldu
heheheh aramız pek iyi deil alay edemedım düzelsin neler sölicem
yaygaraya vermişdi erkek adamın erkek oglu olur diye:86::86:
doğurunca bu günleri mumla aricaksın:)))))günaydınn güzelllerrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzz ??
bende daha yeni ofise geldim..banka işleriyle uğraşıyordumm..ooffff şu bulantı bende de daha devam ediyor..13. haftaya girdik ama bebişlerr uğraştırıyor bizi
kuzu kuzumm canım bebişin iyi olamsına sevindim..ohh maşalhh kocamanşu zor döenmide atlatmana az kaldı..yemek yiyebildiğine sevindim canım...
bebişkommmmmmm nerelerdesin sen ya özellttin kendiniii...uzun zmandır görmeiyordum seni..nasılsın cnaım
fmg,seydam,minikmucizem,ege,yakamoz,yazgıbebek....sizler nasılsınız güzell anne ve anne adayları...
bebişlerini hiseeden varmıı
ya ben her gün bebeğimin hayalini kuruyorum..anne olmak istiyorummmmmm bi an önceee :84::84::84:
bnn tam tersi 1 sene falan içerdekalsında kızm biraz daha büyüsün die düşünüyorumNazlı, ben de sen gibiyim..Hergün bebeğim doğunca şöyle yapacam böyle yapacam diyorum..Şimdiden masal okuyorum, konuşuyorum hergün..Eşimi de zorluyorum o da konuşuyo..Doğunca nasıl olacağız kimbilir..Çok heyecanlanıyorum..
kız sorduk seni delü iyi bakamamışsın demekkicanım bikaç gündür internetim kesikti olsa da giremezdim zaten pazar günü ciddi bir kanama geçirdim sonra yattım uzun zaman
dün akşam girebildim ama çok üzüldüm çok
ben kendi kendime kızlar merak etmiştir diye düşünürken hatırlanmamışım bile
herneyse bu aralar biraz sinirlerim bozuk
walla bişi diyemmi, sana hiçnormal doğum ihtimali wermiyorumBi yandan da diyorum, normal doğur kızım...
Eskiden sezeryn mı vardı, kızın seni üzmez pırrrtttt diye çıkıverir minicik zaten diye..
Bi yandan da korkuyorum işte...
canım 5 yıl olduysa normal doğurabiliosun..aynen, benimki zaten sezaryen olacak, ilki öyle olmuştu çünkü ama yine de çok korkuyorumm, biraz geç kaldım galiba korkmak için :)...
öle olur muki be uyudum uyandım aa bebek war kucamdaKız daha minicikler...
Ama doğumdan bende korkuyorum..Doktoruma da dedim, beni bayıltın doğum anım olsun istemiyorum, kesin alın bebeyi diye...
O senin istemenle olmuyor dedi..Belki normal doğum olur dedi..
Ama epidural da istemiyorum, mümkünse doğum anım olmasın benim..Bebeyi versinler elime o kadar..
Çok tırsıyorum...
epidural normalde hiç acı hissetmiyorsun bilgine...ay tek değilmişim yine
bende doğumdan korkuyorum cok ya
sezeryan istiyorum
ewet canım olunuyor.. ben olmuştum 2 doz oluyor.. sen wan dasın kocan hangi ilde canım.. ne kötü ya eşler aynı ilde oluyor bildiğim kadarıyla ama? o da öğretmen değil mi?kızlar 3. aydan sonra grip aşısı olunabiliyomu bilen varmı ? ben çok sık grip olurum malum kışada denk geldi ilaçda alamıycaz Allah korusun bi olursam ateşleniyorum yataga düşürüyo bebegede zararı olur inş. aşı olunuyodur ya
benim kıızmda 19,20haftada hissettim kıpranışlarınıBen hiç hissetmiyorum..
Ve ultrasonda da kıpırdamıyo nazlı kızım benim..
Balık gibi öylece yatıyor..
balık neden yasak kız uzamnlar haftada 2 yiyin dior?ay bana balikda yasak kizlar. Yani ayda bikere felan bisi olmaz ama cok yeme dedi. benimde aksine deli gibi canim balik istiyo
ewet kanat çırpıyor gibi bide pıt pıt atıyor belli bi yerde.. ilerleyen aylarda hıçkırıklarını bile hissedicez o çok kötü oluyo bebeğim rahatsız oluyo die üzülüosun bnmki günde 2,3 kez hıçkırırdı:))))ben de hiçç hissetmiyorum..zaten karnımda hep gaz var..fokur fokurumzaten daha küçük benimki..ama kelebek varmış gibi hissediliyomuş içinde dimi?
kocamda midesi büyüyo kızımın die sewinirdi mannak, oysa su yutuy içerde:89:
gayet çok masraflı canım...inşallah çok masraflı bişey değildir, onu öğrenmem gerek, dediğin gibi Allah muhtaç etmesin..
kızz ben dosyaya koyulanıda görmedim ki ne dosyası ortada dosya falanda yok ebe arkadaş var ona sordum yok bu vermiyo çıktı dedi eski bi ultrason
ay sen nerdesin yaaa özel dr falan da mı yokişte eşimde girewmiyo tabi yanıma hayliyle o bişy hissedemiyo ona göstermeyi çok isterdimelimde olmasınıda çok istiyordum sizlere çok imreniyorum be yaaaa
senin de 1 kızın war değil mi? kaç yaşında?demek gökyüzüne şimdide kız denmiş sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar kız erkek farketmez
çalışmıyorsan eşinin yanına neden koşmuyorsun yakamoz?okul öncesi öğretmeniym canım velet yüzünden şuan icra edemiyorum tabi, inş. iyi olursam başlıycam tekrar
ewet oluyor canım gün günü tutmuyor bir iyi bir kötü..ya kızlar bişey sorcam..mesela siz de sey oluyor mu birgün gerçekten hamile gibi kendini hissedip böle karnında bişey taşıdıgını hissederek hareket edip o hafif kasılmaları hissedip, mide bulantılarını yaşayıp ertesi gün hiç bişey yokmuş gibi, sanki hamile degilmişsiniz gibi hissediyor musunuz??
Son düzenleme: