2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakomozzz bende kiloluyum yanii fakat ilk 3 ayımda 1 kg verdim. hani almadım. ama göbeğim pörtledi. önceden böyle değildi acıkcası.
ama iç rahimle alakası varmıs bunun

yanı cnmmm orası oyle ama sanmıyorum kullanacagımı kız göbüşün o kadar oldumu masalllaahhh

acayip büyüdü yani gaz da değil çünkü çok sert ta mideme kadarki normalde göbeğim yoktu dümdüzdü karnım içime çekmek falan mümkün değil gören ikiz mi diyor hamile olduğumu herkes göbeğime bakarak anlıyor valla heheheh:)
eşim dokunmaya korkuyor çok sert canını acıtmiyim diye benim iç karnım geniş değil herhalde eskiler öyle diyor yabazısının hamiş olduğu 7 ayda bile belli olmuyor iç karnı genişmiş diyorlar

vala bendede yok en cok kusan senle benız ykamoz bel yerı bıraz sıkıo ama ne bılm yok gobek yanı
benimde sanki kilo almadım ama bu ara bel çevrem genişledi gibi ama göbek yok eskisi gibiym hala, benim bulantılar geçti gibi canım çok şükür 3 gündür çok rahatım 12. haftaya girdik bariz azalma oldu benim bulantılarda dakik hatta birden yok olunca acaba diyorum bebege mi bişy oldu :26: zinkerbel iç karın demek istedi canım iç karnı geniş olanların göbegi daha geç çıkarmış dar olanların erken
yakomozzz bende kiloluyum yanii fakat ilk 3 ayımda 1 kg verdim. hani almadım. ama göbeğim pörtledi. önceden böyle değildi acıkcası.
ama iç rahimle alakası varmıs bunun

ablamdada 18. haftada çıkmış ya kalıtsal yada kilolarla alakalı çözemedim vallahi

evet annemede kımse ınanmasmıs annem dgumu beklerken mıllet kac ayın avr dıyolarmıs hala

demek bünyeyle alakalı canım valla bende sıfır değişiklik hatta zayıfladım bile geçen hamile mağazasına girdim şöyle bi bakim lazım olacak ilerde diye ( hala ilerde diyorum çünkü hala bişy yok :) adam biz sadece hamileler için kıyafet satıyoruz dedi tabi görüntüden bişy belli olmuyor ki adamda haklı hehe bu gidişle 5. ayda anca belli olur benimki

beımkı ne zaman gececek bugun hapım kalmadı ama az once bıse yedım aama cıkmadı ınsallah cıkmazz:26::26::26:

lcw waikiki den aldım 38 beden hehehehehe hamıle pantolu bacaklarım bos bol oldu normalde 36 bedeb gıyıyom ama ılerde sıser dıe 38 aldım

kızlarr
ben şimdi kısmetse bir yerlere gidicem ve bu hafta ikili test sonucumu teyzemler götürücek doktora bişi olmaz di mi
sonucta testlerde yazıo ne var ne yoksa beni bi daha kontrol edecek değil.
ilaç, takviye vitamin yazsa teyzeme verir diye düsünüyorum.

Benimde 5 aylık gibi fena çıktı hamiş pantolonu aldım bide hırka aldım tek düğmeli önü açık çok hoş:) ebnim 2.karın bide iyice belli ediyor. Belli olsun ne güzel

başkası götürebilir cnm ben kendim gittim ama sadece anlatıyorlar. Sen dinliyorsun.

sanmıyorum cnm ya ne dıcek gereklı kontrollerden gecmısın daha ne bakcak hayırlısı ınsallah ıyı cıkar sonuclar

Ben hep iki kızım olsun hayal ettim rabbim gönlüme göre veriyor. Kızlarım gelecek damatlarım gelecek derdim:))))))))))) sağlıklı olsunda :)) duru geliyor

ayyyyyyyyyyyy ege iştahlandırdın ınsallah benımkıde kızdır yaaaaaaaaaaaaaaaaa benımde kumsalım gelsınnnnnnnnnnnnn eşimide of ne yapım dogunca gecer karın agrısı hehehehehehe

beımkı ne zaman gececek bugun hapım kalmadı ama az once bıse yedım aama cıkmadı ınsallah cıkmazz:26::26::26:
geçer bi an önce inş. canım en fazla 4. ay bitene kadar sürer daha fazla sürmez galiba (inşallah)
lcw waikiki den aldım 38 beden hehehehehe hamıle pantolu bacaklarım bos bol oldu normalde 36 bedeb gıyıyom ama ılerde sıser dıe 38 aldım

ben hala bişy almadım malum bi değişiklik olmayınca ihtiyaç olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…