rüyalar tersine çıkarmış:)))))insallah benımkıde kızdırrr gorumcemde ruyasında gormus beni erkek doguracakmısım güyaaaaaaa :S:S:S:S:S:S
kıslar uyurken huzursuz oluyormusunuz rahat uyuyabiliyormusunuz benim göbiş baya çıktı sola dönüyorum yastık koyuyorum ama havada kalıyor bu sefer göbüş geriliyor hamile yastığı denen bi olay varmış nasıl acaba almaya değermi
kıslar uyurken huzursuz oluyormusunuz rahat uyuyabiliyormusunuz benim göbiş baya çıktı sola dönüyorum yastık koyuyorum ama havada kalıyor bu sefer göbüş geriliyor hamile yastığı denen bi olay varmış nasıl acaba almaya değermi
EGE04 tebrik ederim kıza dönmüş bebeiş)
ya kızlar benimde iki gündür kasıklarımın az üzeri kasılıyor mu diyeyim acıyor da değil ara ara geriliyor gibi
kas gerilmesi gibi yeni basladı bu
ay o bendede oluyor sankı boyle bır ıp gerıyolar gıbı dımı gecıo sonra dr uma sordum cok norml rahim buyuyor dedı
ay o bendede oluyor sankı boyle bır ıp gerıyolar gıbı dımı gecıo sonra dr uma sordum cok norml rahim buyuyor dedı
heh aynen aynısı :) ay burası bu yüzden süper herkes benzer seyleri yasıyor ya
özellikle yatınca, kalkarken falan oluyor
bende var şu anda bile ağrı sürekliyse ii değilmi bende dr u aradım şimdi ara ara giriyorsa adet sancısı gibi sorun yokmuş
bende sizin düşüncenizi sordum zaten ama herşey ihtiyaç sonucu imal ediliyor şuan ihtiyaç duymuyor olabilirsiniz ben evdeki bütün yastkları denedim ama göbeğim geriliyor resmen sanırım ben gereksinim duyacağım gibi görünüyor herkesin görüşüne de saygı duyarım
ya kızlar bende mi anormallik var sizin göbekler gerçekten hamile göbeğimi yani yemek yemeyince de varmı içe çekebiliyomusunuz? kişiden kişiye değişir tabi ama nette 16. haftadan önce göbek çıksa bile kişinin kendi kilolarından dolayıdır en erken 16. haftada oda çıplakken belli olur yazıyor bende de henüz göbek namına bişy yok siz çıktı filan deyince acep diyorum alınan kilolardanmı doktora soran oldumu bu konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?