gözün aydın canımmm ikinci kız geliyo desene :)) Allah sağlıklısını hayırlısını versinkızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
kımsıde 50 dıo anlamadım valla bana yapılmıcagı ıcın sorun yok
Ben hep iki kızım olsun hayal ettim rabbim gönlüme göre veriyor. Kızlarım gelecek damatlarım gelecek derdim:))))))))))) sağlıklı olsunda :)) duru geliyor
Benim özeldeki dr 300 tl dedi. Cerrahpaşada 45 tl kan için verdim sadece:)
kımsıde 50 dıo anlamadım valla bana yapılmıcagı ıcın sorun yok
senin ki prof mu? özeldeki ay ne fena yaa bi kere 300 tl yi alacaklar başka yerde yaptırmasan
yok cnm normal dr işte. Ben zaten bu ay son gittim özele . Cerrahpaşaya gididcem. Herbişeyi deli gibi araştırıyorlar hemde bedava:)
kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
gözün aydın canımmm ikinci kız geliyo desene :)) Allah sağlıklısını hayırlısını versin
evettttt inşallah bakalım yaaa:)) sağlıklı olsun ama kız anneleri şimdi çok daha şanslı eskiden miş erkeklerin önemi..ege gözünaydın. Erkek senesi dedik ama tek tek kıza dönmeye başladılar:) iki kız kulağa çok hoş geliyor ama şanslısın bence de.
zaten özeldekilerin bazıları ticarethane gibiler ne güsel şansın var cerrahpaşa gibi
çok önemli bir sağlık kuruluşu
egecim hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar :)
2 kız çok güzel bence de ya :) yani 2 erkeğe tercih ederim :) tabi hayırlısı olsun. Beni de her gören erkek diyo ya herkesin içine erkek doğuyomuş:) çevremdekiler ultrason gibi maşallah
sağol canım darısı herkes e.. şimdi 1 ay rahatım inşallah stres yok:)).
Kızlar bana yine fitil verdi akıntımı görmüş ultrasondan temizlensin dedi. Az bi idrar yolu enf. Var. Bide kan ve calsiyum +d3 vitamin verdi. :)) ben onlarıda alırsam 100 kilo olurum dedim dr..:))))))))))))))
kan ilacını kana bakıp veriyorlar bende kansızlık çıkdı . Elevit de içiyorum ayrıca:))) ama calsıd3 onu herkese veriyormuş benimki her dr farklı ama . Zaten fitili akıntın olunca veriyor.. Ben kasıklarım ağrıyor deyince hemen idrar tahlil yaptırdı iltihap çıktı:)) kasık ağrısı deyip geçemyin sakın mutlaka bilgi verin dridrar yolu enfeksiyonuna idrarı tutmak neden olabilirmiş çalışan anne adayları olarak masadan kalkmak ne kadar zor gelse de dikkat etmek lazım bide gerçekten çok ilgililer valla bu vitaminleri kana bakıp öyle mi veriyorlar hani eksiklikler varsa giderilsin diye yada rutin olarak mı veriyorlar acaba ben sadece elevit alıyorum da birden kendimi ilgisiz hissettim:))))
aynen ablam annem babam eşim eşimin ailesi hepsi erkek diyor içlerine doğuyormuş kesin kız çıkacak tam tersi olacakegecim hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar :)
2 kız çok güzel bence de ya :) yani 2 erkeğe tercih ederim :) tabi hayırlısı olsun. beni de her gören erkek diyo ya herkesin içine erkek doğuyomuş:) çevremdekiler ultrason gibi maşallah
idrar yolu enfeksiyonuna idrarı tutmak neden olabilirmiş çalışan anne adayları olarak masadan kalkmak ne kadar zor gelse de dikkat etmek lazım bide gerçekten çok ilgililer valla bu vitaminleri kana bakıp öyle mi veriyorlar hani eksiklikler varsa giderilsin diye yada rutin olarak mı veriyorlar acaba ben sadece elevit alıyorum da birden kendimi ilgisiz hissettim:))))
bende senin gibiyim müzmin idrar yolu enfeksiyonu var bende de idrar tutmak hamilelikte özellikle neden oluyormuş dr öyle demişti bazen sabahtan bakıyoruz enf. çıkmıyor akşam bakınca çıkabiliyor tutmaktan demişti benim de şimdi sol kasığımda zonklama var resmen suya dayandım hemen sürahiyi aldım yanımabende de var enfeksiyon ama ben tutmamki hiç :) her üşüttüğümde nüksediyo çok kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?