2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
gözün aydın canımmm ikinci kız geliyo desene :)) Allah sağlıklısını hayırlısını versin

Ben hep iki kızım olsun hayal ettim rabbim gönlüme göre veriyor. Kızlarım gelecek damatlarım gelecek derdim:))))))))))) sağlıklı olsunda :)) duru geliyor

ege gözünaydın. erkek senesi dedik ama tek tek kıza dönmeye başladılar:) iki kız kulağa çok hoş geliyor ama şanslısın bence de.

kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))

egecim hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar :)
gözün aydın canımmm ikinci kız geliyo desene :)) Allah sağlıklısını hayırlısını versin

2 kız çok güzel bence de ya :) yani 2 erkeğe tercih ederim :) tabi hayırlısı olsun. beni de her gören erkek diyo ya herkesin içine erkek doğuyomuş:) çevremdekiler ultrason gibi maşallah

ege gözünaydın. Erkek senesi dedik ama tek tek kıza dönmeye başladılar:) iki kız kulağa çok hoş geliyor ama şanslısın bence de.
evettttt inşallah bakalım yaaa:)) sağlıklı olsun ama kız anneleri şimdi çok daha şanslı eskiden miş erkeklerin önemi..

zaten özeldekilerin bazıları ticarethane gibiler ne güsel şansın var cerrahpaşa gibi
çok önemli bir sağlık kuruluşu

sorma yaa çok şükür şansım yaver gitti de oraya kapağı attım bütün özel hastanelerin hocaları cerrahpaşada. Ve ben kızımda çok paralar saçtım proflara şimdi akıllandım özelde 7 sene özce dünya paralar verdim doğuma. Ama maymun gözünü açtııı

sağol canım darısı herkes e.. şimdi 1 ay rahatım inşallah stres yok:)).
Kızlar bana yine fitil verdi akıntımı görmüş ultrasondan temizlensin dedi. Az bi idrar yolu enf. Var. Bide kan ve calsiyum +d3 vitamin verdi. :)) ben onlarıda alırsam 100 kilo olurum dedim dr..:))))))))))))))

idrar yolu enfeksiyonuna idrarı tutmak neden olabilirmiş çalışan anne adayları olarak masadan kalkmak ne kadar zor gelse de dikkat etmek lazım bide gerçekten çok ilgililer valla bu vitaminleri kana bakıp öyle mi veriyorlar hani eksiklikler varsa giderilsin diye yada rutin olarak mı veriyorlar acaba ben sadece elevit alıyorum da birden kendimi ilgisiz hissettim:))))

kan ilacını kana bakıp veriyorlar bende kansızlık çıkdı . Elevit de içiyorum ayrıca:))) ama calsıd3 onu herkese veriyormuş benimki her dr farklı ama . Zaten fitili akıntın olunca veriyor.. Ben kasıklarım ağrıyor deyince hemen idrar tahlil yaptırdı iltihap çıktı:)) kasık ağrısı deyip geçemyin sakın mutlaka bilgi verin dr

aynen ablam annem babam eşim eşimin ailesi hepsi erkek diyor içlerine doğuyormuş kesin kız çıkacak tam tersi olacak hele eşim kutuda erkek hissediyorum diyor çatlak ya bide topiktekilerde kıza dönünce artık bişy demiyorum ben

bende de var enfeksiyon ama ben tutmamki hiç :) her üşüttüğümde nüksediyo çok kötü ya

bende de var enfeksiyon ama ben tutmamki hiç :) her üşüttüğümde nüksediyo çok kötü ya
bende senin gibiyim müzmin idrar yolu enfeksiyonu var bende de idrar tutmak hamilelikte özellikle neden oluyormuş dr öyle demişti bazen sabahtan bakıyoruz enf. çıkmıyor akşam bakınca çıkabiliyor tutmaktan demişti benim de şimdi sol kasığımda zonklama var resmen suya dayandım hemen sürahiyi aldım yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…