drla konuştun mu ne diyor
sormadım ama netten okuduguma gore oluıyor ya oyle bırseykı cok streslı gecıyor su son 1 haftam mıde bulantısından gectım bas agrısı cok fena yapıo uyustu beynım resmen salı gunu gıtcem zaten dr gunum var umarım bebekimde bıse yoktur ama mıde bulantım kotu olsada ıyı oldugunu bılıyorum onun bulandırdıgını bılıyorum ya
ilaç verdi mi doktor peki
minoset falan
idrar yolu enfeksiyonu olmasın oda bulunatıyı artırıyrmuş bulantı yapıormuş
sormadım ama netten okuduguma gore oluıyor ya oyle bırseykı cok streslı gecıyor su son 1 haftam mıde bulantısından gectım bas agrısı cok fena yapıo uyustu beynım resmen salı gunu gıtcem zaten dr gunum var umarım bebekimde bıse yoktur ama mıde bulantım kotu olsada ıyı oldugunu bılıyorum onun bulandırdıgını bılıyorum ya
içtim mınoset gectı ama yıne basladııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
gözünaydin canim masallah bebeginede benimki geriden geliyor 5 gün su aradaki farki bi kapasa bebisim insbu hafta biz de ikili test yaptırdık herşey normal hiçbir sorunumuz yok çok şükür.ultrasona göre 5 gün ileride gidiyoruz.
masallah canimacayip büyüdü yani gaz da değil çünkü çok sert ta mideme kadarki normalde göbeğim yoktu dümdüzdü karnım içime çekmek falan mümkün değil gören ikiz mi diyor hamile olduğumu herkes göbeğime bakarak anlıyor valla heheheh:)
eşim dokunmaya korkuyor çok sert canını acıtmiyim diye benim iç karnım geniş değil herhalde eskiler öyle diyor yabazısının hamiş olduğu 7 ayda bile belli olmuyor iç karnı genişmiş diyorlar
canim seninkide ilk oldugu icin yazifsinda gec belirecek kesinya kızlar bende mi anormallik var sizin göbekler gerçekten hamile göbeğimi yani yemek yemeyince de varmı içe çekebiliyomusunuz? kişiden kişiye değişir tabi ama nette 16. haftadan önce göbek çıksa bile kişinin kendi kilolarından dolayıdır en erken 16. haftada oda çıplakken belli olur yazıyor bende de henüz göbek namına bişy yok siz çıktı filan deyince acep diyorum alınan kilolardanmı doktora soran oldumu bu konuyu?
Ben hep iki kızım olsun hayal ettim rabbim gönlüme göre veriyor. Kızlarım gelecek damatlarım gelecek derdim:))))))))))) sağlıklı olsunda :)) duru geliyor
kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
evet canim benimde orda görüstügüm bi arkadasim var masallah bebegide cok tatli darisi bize insallah bizlerde koayriz buraya artikinsallah dun 2010 kasım annelerine baktımda biri emzirıyor bırısı 40 ı yenı cıkmıs ayyyyyyyyyyy ne guzelll
iyiyidr bebisim canim merak etme nettede yaziyor 12 .haftadasin artik geciyordur insallahkızlar bulantısı birden geçen varmı ? acaba bebeke bişey mi oldu ki? şimdide aklımdan çıkmıyor birden niye geçti diyeçok şükür iyiki geçti ama bebek iyimi acaba ya pufff ölecem ben bu çocuk doğana kadar
bendede var canim genelde solda ve tam kasik üstünde segirme gibi oluyor ara arainsallah gecer bulantılarınız ya masallah benim bu hafta cok iyi darısı sizin basınıza
bişi sorucam sizler daha ziyade nerenizde hissediosunuz tuhaf bir soru oldu :) düzeltiyorum
ben mesela sol tarafta gibi hissediyorum belki de uyduruyorum psikolojvar mı sizlerde böle bir durum
canim rabbim yardimcin olsun bendede oluyor bas agrisi ama seninki kadara siddetli degilbıde bas agrısı basladı valla ölmek ıstıommmmmmmm gece 5 te kalkıyorum basımı duvarlara gecırıyorumm artık
hadi gözünaydin sende 12.haftadasin yakamoz gibi insallah kurtulmussundur su bulantilardan ...geldiiim nasılsınız bakalım uff temizlik yaptım yoruldum şimdide yemek yapıcam bugün hiç çıkartmadım ben oleeyy yaşasın beeee
iyiyidr bebisim canim merak etme nettede yaziyor 12 .haftadasin artik geciyordur insallah
bendede var canim genelde solda ve tam kasik üstünde segirme gibi oluyor ara ara
canim rabbim yardimcin olsun bendede oluyor bas agrisi ama seninki kadara siddetli degil
hadi gözünaydin sende 12.haftadasin yakamoz gibi insallah kurtulmussundur su bulantilardan ...
bıde benımkıler gecseydii
kızlar bulantısı birden geçen varmı ? acaba bebeke bişey mi oldu ki? şimdide aklımdan çıkmıyor birden niye geçti diyeçok şükür iyiki geçti ama bebek iyimi acaba ya pufff ölecem ben bu çocuk doğana kadar
Kizlar bebeginin kipirtisini hissedeniniz oldu mu aranizda?
canım arkadaşlarım da diyor, bi anda kesiliyormuş bulantılar. o yüzden bence endişelenme..
burda 13 14 haftadan büyük olan yok ben sanmıyorum bu haftalarda hissedileceğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?