2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

drla konuştun mu ne diyor

sormadım ama netten okuduguma gore oluıyor ya oyle bırseykı cok streslı gecıyor su son 1 haftam mıde bulantısından gectım bas agrısı cok fena yapıo uyustu beynım resmen salı gunu gıtcem zaten dr gunum var umarım bebekimde bıse yoktur ama mıde bulantım kotu olsada ıyı oldugunu bılıyorum onun bulandırdıgını bılıyorum ya

ilaç verdi mi doktor peki
minoset falan

idrar yolu enfeksiyonu olmasın oda bulunatıyı artırıyrmuş bulantı yapıormuş

kızlar bulantısı birden geçen varmı ? acaba bebeke bişey mi oldu ki? şimdide aklımdan çıkmıyor birden niye geçti diye çok şükür iyiki geçti ama bebek iyimi acaba ya pufff ölecem ben bu çocuk doğana kadar

bu hafta biz de ikili test yaptırdık herşey normal hiçbir sorunumuz yok çok şükür.ultrasona göre 5 gün ileride gidiyoruz.
gözünaydin canim masallah bebeginede benimki geriden geliyor 5 gün su aradaki farki bi kapasa bebisim ins

masallah canim bende ogluma hamileyken 7. ayinda yeni fark etmislerdi herkes ama simdi aldi basini gidiyor

canim seninkide ilk oldugu icin yazifsinda gec belirecek kesin ama ben doktoruma hic sormadim kiloyla alakalida olabilir tabiiki

Ben hep iki kızım olsun hayal ettim rabbim gönlüme göre veriyor. Kızlarım gelecek damatlarım gelecek derdim:))))))))))) sağlıklı olsunda :)) duru geliyor

kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
gözüaydin kizin saglila gelsin insallah darisi bana ve tüm kiz isteyenlere olsun insalalh

insallah dun 2010 kasım annelerine baktımda biri emzirıyor bırısı 40 ı yenı cıkmıs ayyyyyyyyyyy ne guzelll
evet canim benimde orda görüstügüm bi arkadasim var masallah bebegide cok tatli darisi bize insallah bizlerde koayriz buraya artik

iştahımda açıldı yemek yiyorum ama doymuyorum kilo verdim diyodum böyle yersem 20 30 kiloyla girerim ben doğuma agzımdaki metal tadıda gitti ya belirtilermi yok oluyor 3 ay bitiyo diyemi geçiyor anlamadım ben :26:

iyiyidr bebisim canim merak etme nettede yaziyor 12 .haftadasin artik geciyordur insallah

bendede var canim genelde solda ve tam kasik üstünde segirme gibi oluyor ara ara

bıde bas agrısı basladı valla ölmek ıstıommmmmmmm gece 5 te kalkıyorum basımı duvarlara gecırıyorumm artık
canim rabbim yardimcin olsun bendede oluyor bas agrisi ama seninki kadara siddetli degil

geldiiim nasılsınız bakalım uff temizlik yaptım yoruldum şimdide yemek yapıcam bugün hiç çıkartmadım ben oleeyy yaşasın beeee
hadi gözünaydin sende 12.haftadasin yakamoz gibi insallah kurtulmussundur su bulantilardan ...

ben geçecegini hiç tahmin etmiyodum o kadar kötüydümki halsizlik bulantı kusma... çok şükür son bi kaç gündür iyiyim aman nazar değmesin başlamaz bi daha inşallah ama tereddüt etmiyorda değilim bebeik iyimi diye geçse dert geçmese dert

canım arkadaşlarım da diyor, bi anda kesiliyormuş bulantılar. o yüzden bence endişelenme..

Kizlar bebeginin kipirtisini hissedeniniz oldu mu aranizda?

burda 13 14 haftadan büyük olan yok ben sanmıyorum bu haftalarda hissedileceğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…