evet ya süperlermasallah ona cokta seker yerim ben onu benimki ikinci sinifa gidiyor teyzesi oda cok zeki masallah simdiki cocuklar bizi suya götürür susuz getirir az önce babasiyla matematik calisiyorlardi nasil hesabladigini babasi bile anlayamamis ordan almis onun üstüne eklemis sonucu cikarmis
insallah dedigin gibi degildir canimbenimde bebeklerimin kalbinin durdugu oldu hatta sana daha öncede yazmistim ama öyle lekelenmeyle baslamiyorki agirlar batmalar oluyor ama otururken hissederdim ben daha cok .. rabbim korusun ins melegini bence sen doktora git canim...bu arada kacinci haftadasin??
bircecim canim korkma zaten bisekilde hissediyorsun öyle gecmeyen bir agri ,halsizlik oturuken seni yerinden ilkecek kadar oluyor, tabi bende böyleydi aklina böyle seyler getirme canim bisey yoktur hissedersin illaki .. hatirlarmisin ilk haftalarimda bende böyle oluyor diye yazmistim buraya fazla kafaya takmaya gelmiyor rabbime emanetiz ins hic bisey olmayack allahin izniyleseydam nasıl oluyordu ağrılar, batmalar. şiddetli miydi? ben de rahat oturamıyorum artık. ama göbeğimde belirgin bir büyüme oldu bu ara ona bağlıyordum ben, bir de sürekli yattığım için diyordum. ay korktum şimdi:18: Allah hepimizin bebeklerini korusun...
11. HAFTAya gırdım gıdıcem p.tesı ılk ısım doktora gtmek ama cok korkuyorum.esımde ac once cok kızdı nıe yatmıosun temızlık yapıosun dıe oyuzden daha da korktum
seydam nasıl oluyordu ağrılar, batmalar. şiddetli miydi? ben de rahat oturamıyorum artık. ama göbeğimde belirgin bir büyüme oldu bu ara ona bağlıyordum ben, bir de sürekli yattığım için diyordum. ay korktum şimdi:18: Allah hepimizin bebeklerini korusun...
insallah iyi haberlerini aliriz canim belkide kendini fazla yormussundur dinlen iyi seyler düsün ins ...korktuguna ugratmasin rabbim11. HAFTAya gırdım gıdıcem p.tesı ılk ısım doktora gtmek ama cok korkuyorum.esımde ac once cok kızdı nıe yatmıosun temızlık yapıosun dıe oyuzden daha da korktum
evet ya süperlergerçi benim öğrencilerimi düşünüyorum da bana pek düşmemiş o süperlerden
bircecim canim korkma zaten bisekilde hissediyorsun öyle gecmeyen bir agri ,halsizlik oturuken seni yerinden ilkecek kadar oluyor, tabi bende böyleydi aklina böyle seyler getirme canim bisey yoktur hissedersin illaki .. hatirlarmisin ilk haftalarimda bende böyle oluyor diye yazmistim buraya fazla kafaya takmaya gelmiyor rabbime emanetiz ins hic bisey olmayack allahin izniyle
canim senin vücudun artik hamileligi kabullendigi icin belirtiler azaliyordur aklina getirme böyle seyleri ben sadece teselli amacli dedim channelle akliniza bunlari getirmeyin ... hem benimkiler 6.7. haftada durmustu sizler o haftalari coktan geride biraktiniz bundan sonrada bisey olmaz insbende de bi kaç belirti yok oldu korkuyorum o yüzden bişy mi oldu acaba diye siz bahsedince dahada tedirgin oldum randevuma da daha var :18: kalbi dursa nasıl belirtiler verirki acaba? Allah hepsini korusun inş. hiçbirinde bişy yoktur
canım, haklı eşin. lekelenmen de vardı sürekli yatman lazım. riske atma bundan sonra bence. ben sanmıyorum bir şey olacağını ama için rahat etmiyorsa devlet hastanesinin aciline git, ultrasonda görüp rahatlarsın. hafta sonuna denk gelince öyle yapıyorum ben.
bende de bi kaç belirti yok oldu korkuyorum o yüzden bişy mi oldu acaba diye siz bahsedince dahada tedirgin oldum randevuma da daha var :18: kalbi dursa nasıl belirtiler verirki acaba? Allah hepsini korusun inş. hiçbirinde bişy yoktur
sürekli yattigin icin belkide ondan oluyordur canim otururkenki rahatsizliklarin bisey olmayacak ins .... ayy sorma biraz önce esim 3 tane pasta türü almis getirmis birini ben ,birini o yedi ,neyse bitane kaldi ama benim göz onda kaldi yatmadan ben onu hallederim sen merak etmehatırlıyorum canım, çok korkmuştun. benim şiddetli ağrılarım olmuyor. bugün sandalyede oturdum biraz çok rahatsız oldum, bir de ayaklarımı altıma alarak oturunca karnım rahatsız ediyor. ama dedim ya karnım birden büyüdü bu ara, eşim bile bakıp bakıp gülüyor. ona bağlıyordum ben, 6-7 aylık hamile gibi hissediyorum:)) iştah açık olunca bir de sürekli yatınca hızlı büyüdü tabii göbek:))
canim senin vücüdün artik hamileligi kabullendigi icin belirtiler azaliyordur aklina getirme böyle seyleri ben sadece teselli amacli dedim channelle akliniza bunlari getirmeyin ... hem benimkiler 6.7. haftada durmustu sizler o haftalari coktan geride biraktiniz bundan sonrada bisey olmaz ins
canim senin vücüdün artik hamileligi kabullendigi icin belirtiler azaliyordur aklina getirme böyle seyleri ben sadece teselli amacli dedim channelle akliniza bunlari getirmeyin ... hem benimkiler 6.7. haftada durmustu sizler o haftalari coktan geride biraktiniz bundan sonrada bisey olmaz ins
offfff haklı esım ama yatmaktgan sıkıldım napımmmm bıde farkında deılım hıc heralde daha hamıle oldumun kanama dısnda cok rahat gecıoduuu
sürekli yattigin icin belkide ondan oluyordur canim otururkenki rahatsizliklarin bisey olmayacak ins .... ayy sorma biraz önce esim 3 tane pasta türü almis getirmis birini ben ,birini o yedi ,neyse bitane kaldi ama benim göz onda kaldi yatmadan ben onu hallederim sen merak etmebebeklerimize yarasin ins
ayy kafayı yemeden doğursak bu bebekleri:)) vücudumuzu çok dinliyoruz herhalde...
bulantılarının geçmesi normal ama, herkesin bu haftalarda kesiliyor. bence takılma ona, yiyemediklerini ye bol bol:))
kiloya yaryacak besbellipastanın nesi yarayacaksabenim ağzım da hiç boş durmuyor, annem artık gülerek beni izliyor:)) geçenlerde rüyamda köfte gördüm, anlamına baktım: oburluk derecesinde iştah açıklığı demek, kendinizi sınırlayın yazıyordu yuhh dedim bu kadar tutar:))
bence tadını çıkar canım. her yerde gebeliğin en rahat dönemi 2. 3 ay diyor. o döneme girdin sen de. fazla deşmenapim alışık değilim bu kadar rahat olmaya hamileyken :) gebeliğin başından beri aşırı bulantı kusma halsizlik hali vardı hepsi geçti hatta agzımdaki rahatsız edici metal tadı bile geçti sadece hala ayaga kalkınca çok fazla hareket etmediğimden sanırım baş dönmesi oluyor iştahımda eski haline döndü :26: bu defada niye geçti diye pimpirikleniyorum doğana kadar böyle evhamlarla geçecek galiba( inş. sadece evhamdır benimkisi) :18:
kiloya yaryacak besbelli..biz senle duba gibi olur cikariz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?