cok iyi olmus canim ne güzel bizim böyle imkanlarimiz yok malesef :-( peki bulusma resimlerini ekliyormusunuz?? bizlerde görmüs oluruz iyi olur2010 mart anneleri we bebişleri toplaştık çok keyifliydi yaa.. benim haylazın yine huysuzluğu üzerindeydi ama olsun:) yinede çok keyif aldıuk bu 6.mı 7.mi buluşmamız falan oldu:)) 1 saat oldu geleli:) bi bakalım yine neler kaynattınız.. hepsine yetişemem tabi ama öle bi bakabildiğim kadar bakıcam
offffffffffffffffffffff bılmıyorum[/QUO
bende 12. haftanın ıcındeyım ve bulantım aynen devam edıyor sabahları yıne yıyorum az bırseyler ama aksamları yok gıtmıyor yutamıyorum agzımda buyuyor lokmalar esım bu konuda benı hıc anlamıyor ben olsam zorla yerım bebegımız ıcın ye cıkar dıyor ama yok gıtmıyor bende cok korkuyorum ya bebısım beslenemezse dıye doktorum bulantı ılacıda vermıyor sen neler yapıyorsun umarım en kısa zamanda gecer bana sankı hep surcekmıs gıbı gelıyor((((((
cok iyi olmus canim ne güzel bizim böyle imkanlarimiz yok malesef :-( peki bulusma resimlerini ekliyormusunuz?? bizlerde görmüs oluruz iyi olur
sendemi baktin canimseydam ikimiz de mart annelerine gittik merakla. benim bir arkadaşım da burda güzel arkadaşlıklar kurdu oğlu sayesinde. fotoğraflara bakmak güzel oluyor gerçekten:))
hasret gerçekten çok hoş görünüyorsun. yeni doğum yapmış gibi de değilsin ne güzel...
sendemi baktin canimevet bende cok merakliyim hep bakarim bulusma resimlerine sen nasilsin canim ??ins lekelenmen yoktur
kızlarrr ıyıaksamlar ya bısı sorcam hıc kasıklarınıza anıden bır saplama agrı gırıo mu ya bebegıme bısımı oldu dıe korkuyorummm
selam canim öyle bi agri yok bende:44: ama sende hemen kötü düsünme bence bisey yoktur inskızlarrr ıyıaksamlar ya bısı sorcam hıc kasıklarınıza anıden bır saplama agrı gırıo mu ya bebegıme bısımı oldu dıe korkuyorummm
evet severim ben de bakmayı :))) altta senin de adını gördüm de orda:)) salıdan beri olmadı çok şükür. kahverengiydi o gün. inşallah bitmiştir artık.
sıkıntıdan nete sardım yine, radyasyon alıp duruyorum( sen nasılsın?
ayy ne güzel cok sevindim insallah son olmustur bir daha gelmez bak zaten az kaldi canim riskli dönemi atlatiyorsun ins bundan sonrasida daha kolay gecer ins hepimiz icin en cokta sen hakettin sürekli yattin rabbim ins sevindirsin seni canim .... bende evet aciyorum kapiyorum derken bayabi zaman oturuyorum karsisinda karnimin üstüne koymamaya calisiyorum ama tabii nekadar koruyacak ...rabbime emanetiz artik
amin canım, inşallah... ben de eskiden kucağıma alırdım hep, şimdi sehpaya koyup yattığımdn yerden tek el yazıyorum genelde.(illa gireceğim ya) bir arkadaşım bilgisayar öğretmenlerine sormuş laptoplar ve lcd.ler yaymıyor ama kablosuz modemler çok fazla radyasyon yayıyor demişler.üst kattakinden bile etkileniyormuşuz. ne kadar doğru bilmiyorum. vicdanen rahatızım ama yatarken başka türlü zaman geçmiyor. kafam dağınık olduğu için kitap da okuyamıyorum, veremiyorum kendimi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama işe gitmeyi özledim [/QUOTE
ayy bizimkide kablosuz esimde hep söylüyor ama olmuyor ilaki i basina geliyoruz nasil olacak bende ´bilmiyorum:44: bisey olmaz ins
hasret gördük canim biz merakimizdan mart anneleri topigine gitmisiz birceyle birbirimizden habersizhatta ben oraya yorumda yazdim gercekten cok güzelsin canim
selam canim öyle bi agri yok bende:44: ama sende hemen kötü düsünme bence bisey yoktur insdurulmayacak kadar siddetliysede doktora git istersen icinde rahat eder hem sen bilirsin
insallah dedigin gibi degildir canimya anlık zaten bgn 3 kez felan oldu ama olunca ayy dıe bagırıorumm. ya bnm lekelenmem oldu 4 . 5 gun ondan acaba kalbı felanmı durdu dıe korktum
birce avatarindaki sekerde kim ?? cok tatli masallah
yeğenim canım. şimdi birinci sınıfa gidiyor. çok tatlı ve çok bilmiştiröğretmeni daha 7-8 harf vermişken cd.lerden baka baka okumayı öğrenmiş kendi kendine
senin oğlun kaça gidiyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?