2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar..
seydamın msjını görünce inanamadım. hakikaten çok sarsıcı çok üzücü bi olay Allah kimseye yaşatmasın. Allah hep hayırlısını versin..Doğmayan bebeklerinin ömürlerini oğluna versin, ona sağlık sıhhat versin inşallah..
Bebekpoyraz hayırlı olsun güzel hanım hanımcık sağlıklı güleç bi kız olur inşallah...
sizler de endişelenmeyin arkadaşlar, bebekleriniz için huzurlu olmaya çalışın. ben de dün görümceme sinir oldum yanımda değiller ama telefonda 5 dk bile yetiyo. ama işte herşeyin başı sağlık, hiçbişeyi takmamak lazım, hiç kimseyi, Allah dert vermesin hiçbirimize...

saol cnm allah razı olsun darısı size

gunaydın kızlarr.
seydamcım basın sagolsun allah dıer cocugna uzun omurler versın ınsallah.ınsan artık 13 haftadan sonra kayıplar beklemıyor boyle haberlerı okuyunca donup kalıyorum bılg basında.
bebekpoyraz kumsalın hosgelmısşşş...

Bendede bu donem kayınpederıme karsı bı sınır durumum var her söylediği huzurumu kacırıyor...

Son düzenleme:
Bebişkom, bluebottle günaydın kızlar.
Bugün hiç tadımız yok...

günaydın canım evet aynen. zaten saçmasapan şeyleri dert ediyordum geldim burda aklım başıma geldi.

Bendede bu donem kayınpederıme karsı bı sınır durumum var her söylediği huzurumu kacırıyor...

ben de hep iyi olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum ama sözleri bazen çok batıyor. iyi niyetli mi bakmıyorum acaba bilemiyorum. neyse ki uzaklar ve hep öyle olur inş. eşim de öyle düşünüyor Allahtan. eşimin beni çok sevdiğini biliyorum huzurum kaçmasın diye problem etmemeye çalışıyorum ben de..çok zor valla aileleri idare etmek.

saol cnm darısı sana

kızlar aslında fazla nete takılmamak lazım ben bunu bilir bunu söylerim ama dayanamıyor insan. bugun herkesin tadı tuzu kaçtı ve kendi bebişlerimizden şüphe duymaya başladık. şirketteki arkadaıma anlattım sen 9 ayı nasıl geçireceksin diyor. kızıyorlar bana. bi sorun olsa dr söylerdi bizede. .ama pimpiriklendik işte.

ben de hep iyi olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum ama sözleri bazen çok batıyor. iyi niyetli mi bakmıyorum acaba bilemiyorum. neyse ki uzaklar ve hep öyle olur inş. eşim de öyle düşünüyor Allahtan. eşimin beni çok sevdiğini biliyorum huzurum kaçmasın diye problem etmemeye çalışıyorum ben de..çok zor valla aileleri idare etmek.

hassas bir dönem geçiriyoruz insanlarında ona gore davranmasını istiyoruz birde kötü haberler gelince evhamlanıyoruz.moral bulalım sıkıntımızı atalım üstümüzden güzel haberler inş.

valla ege haklısın ınsan ne kadar cok sey duyarsa okadar tedırgınde oluyor bazennn

Tabiki cok etkileniyoruz..ama birbirimize de alistik..allah yardimcimiz olsun..

Ben de anneme anlattım telefonda çok kızdı bana. Sen inançlı insansın ömrü varsa doğar. Yoksa yapacak bişey yok böyle deli gibi takma kafana dedi.
ohhhh bir de azar işittim sabah sabah. cila oldu valla.

bebek poyraz kızın oluyormuş hayırlı olsun canım tebrık edemedim kusura bakma..benımde hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız diyorum bakalım inş.bu gidişimizde öğreniriz. sağlıklı olsunlarda allah hayırlıysa tamamına erdirsin..

günaydın kızlar
sabha kadar uyuyamadım seydam ın haberinden sonra
bende 13 hafta bitsin risk bitecek bu korkuları yaşamıcam diyrodum ama 13 haftadan sonra da olabiliyormuş

hiç iyi değilim bugün yataktan zor kalktım

ben de anneme anlattım telefonda çok kızdı bana. Sen inançlı insansın ömrü varsa doğar. Yoksa yapacak bişey yok böyle deli gibi takma kafana dedi.
Ohhhh bir de azar işittim sabah sabah. Cila oldu valla.
hahaha iy yapmış hadi atalım üzerimizden karabulutları. Işe verelim kendimizi yaa lütfen. Hiç bişey olmuycak bebişlere allahın izniyle..

selam cnm hepimiz aynı durumdayız. Ama yapacak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…