kizlar saat 3 de gittigim ikili test kontrolumde bebegimin 4 gün önce kalp atisinin durdugunu söyledirler yikildim , aglamaktan göz yaslarim kalmadi minicigim öylece kalmis yerinden hic kipirdamiyordu cok zor cok okadar istemisken ucup gitti melegim inanin aglamaktan yorgun düstüm sinir krizi gecirdim ...yarin kürtaja gidiyorum rabbim sizin meleklerinizi size bagislasin ........
günaydın arkadaşlar..
seydamın msjını görünce inanamadım. hakikaten çok sarsıcı çok üzücü bi olay Allah kimseye yaşatmasın. Allah hep hayırlısını versin..Doğmayan bebeklerinin ömürlerini oğluna versin, ona sağlık sıhhat versin inşallah..
Bebekpoyraz hayırlı olsun güzel hanım hanımcık sağlıklı güleç bi kız olur inşallah...
sizler de endişelenmeyin arkadaşlar, bebekleriniz için huzurlu olmaya çalışın. ben de dün görümceme sinir oldum yanımda değiller ama telefonda 5 dk bile yetiyo. ama işte herşeyin başı sağlık, hiçbişeyi takmamak lazım, hiç kimseyi, Allah dert vermesin hiçbirimize...
günaydın arkadaşlar..
seydamın msjını görünce inanamadım. hakikaten çok sarsıcı çok üzücü bi olay Allah kimseye yaşatmasın. Allah hep hayırlısını versin..Doğmayan bebeklerinin ömürlerini oğluna versin, ona sağlık sıhhat versin inşallah..
Bebekpoyraz hayırlı olsun güzel hanım hanımcık sağlıklı güleç bi kız olur inşallah...
sizler de endişelenmeyin arkadaşlar, bebekleriniz için huzurlu olmaya çalışın. ben de dün görümceme sinir oldum yanımda değiller ama telefonda 5 dk bile yetiyo. ama işte herşeyin başı sağlık, hiçbişeyi takmamak lazım, hiç kimseyi, Allah dert vermesin hiçbirimize...
Bebişkom, bluebottle günaydın kızlar.
Bugün hiç tadımız yok...
Bendede bu donem kayınpederıme karsı bı sınır durumum var her söylediği huzurumu kacırıyor...
gunaydın kızlarr.
seydamcım basın sagolsun allah dıer cocugna uzun omurler versın ınsallah.ınsan artık 13 haftadan sonra kayıplar beklemıyor boyle haberlerı okuyunca donup kalıyorum bılg basında.
bebekpoyraz kumsalın hosgelmısşşş...
saol cnm darısı sana
kızlar aslında fazla nete takılmamak lazım ben bunu bilir bunu söylerim ama dayanamıyor insan. bugun herkesin tadı tuzu kaçtı ve kendi bebişlerimizden şüphe duymaya başladık. şirketteki arkadaıma anlattım sen 9 ayı nasıl geçireceksin diyor. kızıyorlar bana. bi sorun olsa dr söylerdi bizede. .ama pimpiriklendik işte.
kızlar aslında fazla nete takılmamak lazım ben bunu bilir bunu söylerim ama dayanamıyor insan. bugun herkesin tadı tuzu kaçtı ve kendi bebişlerimizden şüphe duymaya başladık. şirketteki arkadaıma anlattım sen 9 ayı nasıl geçireceksin diyor. kızıyorlar bana. bi sorun olsa dr söylerdi bizede. .ama pimpiriklendik işte.
hahaha iy yapmış hadi atalım üzerimizden karabulutları. Işe verelim kendimizi yaa lütfen. Hiç bişey olmuycak bebişlere allahın izniyle..ben de anneme anlattım telefonda çok kızdı bana. Sen inançlı insansın ömrü varsa doğar. Yoksa yapacak bişey yok böyle deli gibi takma kafana dedi.
Ohhhh bir de azar işittim sabah sabah.Cila oldu valla.
günaydın kızlar
sabha kadar uyuyamadım seydam ın haberinden sonra
bende 13 hafta bitsin risk bitecek bu korkuları yaşamıcam diyrodum ama 13 haftadan sonra da olabiliyormuş
hiç iyi değilim bugün yataktan zor kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?