evet senin icin cok sıkılıyordu kac gundur..evet birde o riskli donem atlatilmis oluyordu ikili teste kadar..of ya offffffff..
evt yaa bana dr ikili test falan yapmadı yaa öle bişey olsa ultrasonda falan görürdü demi yaa sonrasında bişey olursa
ultrasonda görürdü merak etme. kalp atışlarına bakıyorlar hemen.. işte herkes pipiriklendi şimdi. zaten normal değiliz.. ama ben çok üzgünüm yaaa.
bana 18. haftada gel dediler. ama şimdi gidesim var
benim ikinci olduğundan biraz daha hissiyatlıyım:)))))
ohhh maşallah bebişe
erkekler kıza döndü heee.. Bende erkektim bu hafta kız dedi.
kız galiba artık emin konuşamıyorum
ahh benimkide dönse ne sevinirim çünkü benim ilkide erkek insan değişik istiyor.
sürekli agliyorum gözümün önünden o yatisi hic gitmiyor bu sefer glecek sandim aam yok gitti melegim uffffffff cok aci
bneim ilkide kız. ama kız geçiyordu hep kalbimden.. amannn allah sağlıklı hayırlı evlat versin hiç fark etmez
selam kizlar
ben dün catlatma ignemi vurdum 3 gün boyuncada destekleyici kullanicam son adet tarihim 28 agustos ins tutarsa bu ayin sonunda belli olucak ins ozaman bende haziran annesi olucam allahimin izniyle 7 yasinda bir oglum var 5 kerede düsügüm var mafoldumbenbu ikinci denemem cat.ignesiyle ins busefer olur duacinizim ,duacim olun olurmu dilerim rabbim bebek isteyenlerin kucagini bos koymasin :Saruboceq:
günaydın cnm. kaç gündür huzursuzdum şimdi kendimi dinler oldum artık. sağ tarafım kasık ve bel ağrım var.. alt tarfaımdan ince ince ağrı var. kaç gündür sıkıntım var. sen nasılısn.Günaydın kızlar sabah site bakımdaydı mailimden okudum olanları.
Çok üzüldüm. İçimden bir parça koptu sanki.
Şeydam ne desem bilmiyorum.
Çok üzgünüm.
Allah oğluna uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
2. evladını da en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin.
Çok üzüldüm yaaa.....
olabilir canim..benimde tum keyfim kacti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?