2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ewet kizlar bende cok uzuldum..direk suratim dustu..suan cikip doktora gitmek istiyorum bende..insan uzulunce bir korku da sarıyor insani..allah bebeklerimizi bize bagislasin..

ultrasonda görürdü merak etme. kalp atışlarına bakıyorlar hemen.. işte herkes pipiriklendi şimdi. zaten normal değiliz.. ama ben çok üzgünüm yaaa.

ufffffffffffffff bende yaa bi garip oldum burdakiler bişey mi oldu d,y,p duruyo uff dr'a ne zaman geleyim diyede soraamıştım ne zaman gitsem acaba

herkese günaydın ....seydam inan çok üzüldüm allah sabır versin oğlunu sana bağışlasın canım ....bebekpoyraz hayırlı olsun
kızın sağlıkla gelsin canım

kizlar..gecmiste okuyordum da seydam i ( allah yardimcisi olsun..

Günaydın kızlar sabah site bakımdaydı mailimden okudum olanları.
Çok üzüldüm. İçimden bir parça koptu sanki.
Şeydam ne desem bilmiyorum.
Çok üzgünüm.
Allah oğluna uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
2. evladını da en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin.
Çok üzüldüm yaaa.....

slm kızlar bende okuyorum yazdıklarınızı çoğu zaman ama yazmaya fırsat pek olmuyo.şeydayı okudum allah sabır versin canım işallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat verir sanada

günaydın cnm. kaç gündür huzursuzdum şimdi kendimi dinler oldum artık. sağ tarafım kasık ve bel ağrım var.. alt tarfaımdan ince ince ağrı var. kaç gündür sıkıntım var. sen nasılısn.

evet yaa benmde suratım 5karış .. kuzuda gelse hayırlısıyla. şok olacak haberi diuyunca. bebekpoyraza bile sevinemedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…