- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Ben de anneme anlattım telefonda çok kızdı bana. Sen inançlı insansın ömrü varsa doğar. Yoksa yapacak bişey yok böyle deli gibi takma kafana dedi.
ohhhh bir de azar işittim sabah sabah.cila oldu valla.
hahaha iy yapmış hadi atalım üzerimizden karabulutları. Işe verelim kendimizi yaa lütfen. Hiç bişey olmuycak bebişlere allahın izniyle...
çok doğru düşünüyorsun ama yapabilene aşkolsun.kesinlikle böyle düşünmek lazım. Tevekkül etmek yani. çok zordur ama yapabilene de çok rahatlık verir. Ben lekelenme kanama geçirdim ama hiç endişe etmemeye çalıştım. Hayırlısını istiyorum hep, eminim öyle olacak. Sizler için de öyle inş. Siz duanızı edip üzerinize düşeni yapın önemli olan o. Ben sağlığı için değil de, stresli olmayayım mutsuz huzursuz olursam bebeğim de etkilenir diye endişe ediyorum sadece çünkü bu kısmı benim sorumluluk alanıma giriyor.
evet hiç birşey olmayacak. Kendimi işe veriyim dediğin gibi başka türlü olmayacak.
Kendinize dikkat edin ben şimdilik kaçıyorum. Akşam görüşürüz.
Aaa bir dakka kuzu nereye gitti ege?
kesinlikle böyle düşünmek lazım. tevekkül etmek yani. çok zordur ama yapabilene de çok rahatlık verir. ben lekelenme kanama geçirdim ama hiç endişe etmemeye çalıştım. hayırlısını istiyorum hep, eminim öyle olacak. sizler için de öyle inş. siz duanızı edip üzerinize düşeni yapın önemli olan o. ben sağlığı için değil de, stresli olmayayım mutsuz huzursuz olursam bebeğim de etkilenir diye endişe ediyorum sadece çünkü bu kısmı benim sorumluluk alanıma giriyor.
Hadi bende kaçtım işe vereceğim kendimi stres oldum iyice. Hakkımızda hayırlısı olsun. Arada girerim kuzuyuda merak ediyorum..
selam kızlar dün seydama çok üzüldüm çok etlilendim gece uyuyamadım sabah da erkejn uyandım 2.30 da randevum var bende kötü şeyler hissediyorum belirtilerin hepsi geçti halsizlik bile geçti içime kurt düştü :18:inşallah iyidir bebeğim 2.30 da randevum var 5 ten sonra gelirim dua edin bana çok korkuyorum :18:
selam kızlar dün seydama çok üzüldüm çok etlilendim gece uyuyamadım sabah da erkejn uyandım 2.30 da randevum var bende kötü şeyler hissediyorum belirtilerin hepsi geçti halsizlik bile geçti içime kurt düştü :18:inşallah iyidir bebeğim 2.30 da randevum var 5 ten sonra gelirim dua edin bana çok korkuyorum :18:
inşallah kızlar içim hiç rahat değil amainşallah iyidir güzel haberlerle gelirim öpüyoum herkesi
inşallah kızlar içim hiç rahat değil amainşallah iyidir güzel haberlerle gelirim öpüyoum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?