2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de anneme anlattım telefonda çok kızdı bana. Sen inançlı insansın ömrü varsa doğar. Yoksa yapacak bişey yok böyle deli gibi takma kafana dedi.
ohhhh bir de azar işittim sabah sabah. cila oldu valla.

kesinlikle böyle düşünmek lazım. tevekkül etmek yani. çok zordur ama yapabilene de çok rahatlık verir. ben lekelenme kanama geçirdim ama hiç endişe etmemeye çalıştım. hayırlısını istiyorum hep, eminim öyle olacak. sizler için de öyle inş. siz duanızı edip üzerinize düşeni yapın önemli olan o. ben sağlığı için değil de, stresli olmayayım mutsuz huzursuz olursam bebeğim de etkilenir diye endişe ediyorum sadece çünkü bu kısmı benim sorumluluk alanıma giriyor.

hahaha iy yapmış hadi atalım üzerimizden karabulutları. Işe verelim kendimizi yaa lütfen. Hiç bişey olmuycak bebişlere allahın izniyle...

Evet hiç birşey olmayacak. Kendimi işe veriyim dediğin gibi başka türlü olmayacak.
Kendinize dikkat edin ben şimdilik kaçıyorum. Akşam görüşürüz.
Aaa bir dakka kuzu nereye gitti ege?

çok doğru düşünüyorsun ama yapabilene aşkolsun.
Ben kızımda çok mutlu bir hamilelik yaşadım. Aklımın ucundan geçmezdi. Ama bunda hergün stres. Hayır olsun inşallah.

evet hiç birşey olmayacak. Kendimi işe veriyim dediğin gibi başka türlü olmayacak.
Kendinize dikkat edin ben şimdilik kaçıyorum. Akşam görüşürüz.
Aaa bir dakka kuzu nereye gitti ege?

kuzunun kontrolü var bugun 11 de. Dönmeyebilirim dedi. Ama kızının olduğunu duyarsa eminim koşarak gelir.

Hadi bende kaçtım işe vereceğim kendimi stres oldum iyice. Hakkımızda hayırlısı olsun. Arada girerim kuzuyuda merak ediyorum..

Gerçekten öyle ''kul kurar kader gülermiş''. Ben kaderci olmayı seviyorum aslında. Ama gebelik hormonlarım izin vermiyor.
Ben elimden geleni yapıp toparlıycam kendimi. Böyle olmaz.

ya kızlar dun ıkılı test yaptrdım hem bır hafta sonra dıo hemde 100 tl aldılar normalmı bu arkadasım adanada devlette yaptrmıs 5 kurus odemedim dıo aman tek saglıklı olsunda iyice evhamlandım

selam kızlar dün seydama çok üzüldüm çok etlilendim gece uyuyamadım sabah da erkejn uyandım 2.30 da randevum var bende kötü şeyler hissediyorum belirtilerin hepsi geçti halsizlik bile geçti içime kurt düştü :18: inşallah iyidir bebeğim 2.30 da randevum var 5 ten sonra gelirim dua edin bana çok korkuyorum :18:

kötü haber hepimizi etkiledi elim sürekli karnımda benimde.sende içini ferah tut moralin yüksek git ne güzel doktora gidiyorsun bebişini göreceksin.beklemekten daha iyi..

Son düzenleme:

hayırlı haberlerle donersın ınsllah cnm

inşallah kızlar içim hiç rahat değil ama inşallah iyidir güzel haberlerle gelirim öpüyoum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…